Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By DarkerAngel
dakle, trazimo dobrog astrologa... ocito nam je potreban! :D
By alexandermagic
Iščitavajući stare teme na forumu vezane za astrologiju, stekao sam dojam da je jedini koji ima poprilično znanje iz te oblasti i kliker da sve aspekte protumači i adekvatno poveže, korisnik čiji je nick svejedno. Ne znam da li je po vokaciji astrolog ili ne, al' te ništa ne košta da ga kontaktiraš.

Ostali trućkaju u prazno ili samo copy/paste-uju. :)
Korisnikov avatar
By Witch Princess
E i mene zanima jel neko bas zna da tumaci natalnu... Ja sam bila kod tri astrologa i jedne zene numerologa i svi su mi isto rekli :D
By DarkerAngel
hm... nadajmo se da ce korisnik svejedno uskoro proveriti svoj nalog! :D

a mi trazimo i dalje...
Korisnikov avatar
By m..
Radio je Sava Savanovic, al ni meni jos nije uradio, cekam vec 3 godine, pretpostavljam da je covek odavno zaboravio da sam ga gnjavila.
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Ja sam nakupovala neke knjige pa sad sama sebi tumacim... Ali nije to isto kao kad odes kod astrologa pa ti on sve slozi u neku pricu..... I sve sam trazila sebi u horoskopu nesto za sta se smatra da imaju homoseksualci... Ali na to mi jedino ukazuje kvadrat venere i urana, ali naravno treba da pronadjem jos najmanje tri pokazatelja pa da lepo "okrivim" zvezde :lol:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Nadjoh da Milekic smatra da zene koje imaju trigon ili sekstil ( kao ja ) Meseca i Venere imaju sklonosti ka drugim zenama :yes:
Korisnikov avatar
By m..
Mislis ovako?

Slika

mislim da ja imam isto tako i pedispoziciju da budem peder (po analogiji, i mars mi je u trouglu sa mesecom)

ovo kaze za ovo sa trouglom:

Moon Trine Venus

Your emotions are rich and beautiful, and you express them to others so that people like you for what you really are. You have an amazing ability to get along with people; you like them, and they like you.

If the people around you start fighting with each other, you try to make peace between them.

You like to be around beauty, and you will have a great appreciation of art, literature and music.

The only serious flaw indicated by this aspect is that you may not be inclined to work or even play very hard. You prefer ease and comfort to strenuous activity.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Witch Princess
Nadjoh da Milekic smatra da zene koje imaju trigon ili sekstil ( kao ja ) Meseca i Venere imaju sklonosti ka drugim zenama :yes:
A sta kaze za konjunkciju? Meni su u tom aspektu a jos i u Vodoliji.... :yay:

Ranije se homoseksualnost vezivala za Uran i njegove aspekte, pa onda i za Vodoliju ali to verovatno zato sto se smatrala neobicnoscu, a to naravno ne mora da ima veze. Osoba moze da bude skroz klasicna a homoseksualna i onda Uran i Vodolija nemaju sta da traze. Nekad dok sam se ja bavila astorologijom primetila sam da cesto postoji neki jak aspekt neke planete koja oznacava muski aspekt i one koja oznacava zenski - npr Mars i Venera ili Mesec i Mars i tome slicno... Ali to nije pouzdano i nije bas potvrdjeno na velikom broju primera. Mozda bi kod zena mogla da bude izrazena Lilith a ugrozen Mesec, ali to opet ne mora da bude, jer mozda je zena lezbejka a nije buntovnica ili ima naglasen majcinski instikt,
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Witch Princess
Darling ( To jest', ja)
&Birth Analysis
S&ub Title: Venus Trine Mars (ORB 3.19)
Key Word: VALUES: Enjoyment
Personal
This aspect is extremely powerful in your horoscope; it will dominate many areas of your life.
Because there is a good aspect between these two planets, you can expect the positive consequences to be strong and very creative, and the negative consequences minimal.
As Mars and Venus are the male and female archetypes, this combination brings a powerful need to resolve the dilemma between the sexes. Harmonious aspects show greater ease in this matter, but inharmonious contacts and the conjunction bring extremely difficult challenges. Often confusion about the sexual role stems from the impression given by the parents concerning their love-life, particularly if infidelity was involved. Women with this aspect often experience a strong contrast between the demands of femininity and those of sexuality, and in extreme cases the man is perceived as being a primitive only interested in sexual satisfaction. Actually the woman sends strong sexual signals but gets confused about the response she receives, not knowing whether to take the initiative, (ladies don't do that), or be passive. The paradox is that women with this aspect have strong masculine traits, and can resent the man taking the initiative. Men with this aspect will sometimes have rather feminine traits, and have difficulty taking the initiative.
Whatever the circumstances, the erotic life plays an important role in the character, and there is a strong tendency towards sexual involvements which can be a threat to stable relationships. There is in both sexes a difficulty in integrating the loving nature with passion and desire - when to be tender and affectionate, when to go your own way? When to be attached, when to be detached? When to be chaste, when to let the body take over? When a balance is found, then there is great potential to have enjoyable relationships on both the physical and spiritual level.

Venera u Vodoliji, 10-ta kuca
Mars u Vagi, 6-ta kuca

>Vaga će reći Marsu, "ti imaš strast, energiju i akciju, a ja lepotu, estetiku, ljubav i diplomatičnost. Zajedno ćemo sarađivati u cilju postizanja istog". <

:trep:
Korisnikov avatar
By Darling
Jos nesto...
Venus sextile Uranus ( Spomenu Dina Uran)
Skratih ga...

You have a rather original attitude to relationships which probably comes from early experiences of the relationship between your parents, or an unconventional bond to another female. The upbringing may be characterised by mixed messages as regards your own sexual identity - daughters perhaps encouraged to develop a masculine style and sons a feminine.
By cultivating exciting social bonds to interesting people, you can satisfy the need for stimulation which one relationship cannot provide by itself. It is not your fate to be bound by traditional concepts of marriage - you can show by personal example the many alternatives that exist to conventional relationships.

:giggle:

Edit : Nadjoh objasnjenje na srpskom... Lepo je objasnjeno..

http://www.balconn.com/site/hr/dnevnik/ ... anete.html

Vecinu aspekata izmedju navedenih planeta imam :giggle:
Sada mi je jasno zasto mi je jedna zena (posto je gvirnula u moju natalnu kartu) sa cudnim smeskom rekla da je odnesem kod profesionalca, jer ima nekih stvari koje ona ne moze da mi kaze, tj. nije sigurna, jer i ona jos uvek uci o svemu tome... :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
...i u svim tim primerima uvek su dve planete bile vrlo aktivne, Uran i Neptun. Znamo da je Uran planeta slobodnih shvatanja a Neptun planeta nežnosti, romantike, magle. Svakako da su zvezde "indikatori" naše seksualnosti pa tako loše planete u 5. kući (ljubavi) i u 8. kući (seksa) dovode do seksualne ljubavi prema istom polu ili do biseksualnosti; peta kuća ako je na 9 stepenu Blizanaca i ako se na tom stepenu nađe planeta Venera.

meni je uran u 8. kuci. jel to sada znaci da imam slobodna shvatanja po pitanju sexa?

Kada se Sunce nalazi u konjukciji sa Mesecom i kada obe planete prave kvadrat sa planetom Neptunom, to potvrđuje homoseksualnost i biseksualnost. Potvrdna kombinacija je svakako i Mesec kvadrat Uran, što detaljno dovodi do homosekualnih opredeljenja (naravno, potrebno je gledati sve ostale planete).

ok, imam mesec kvadrat uran.

a sta je kada su mas i venera cimeri u 1. kuci u ovnu? jel to znaci Rat Rouzovih ili da sam rodno zbunjena?

i zasto sam sva u trouglovima?
Korisnikov avatar
By Omorfos
Ja sam astrolog vec 2 godine. Treba sve da se poveze u jednu pricu, i NIKADA ne treba tumaciti aspektre kao sto su navedeni u tim programima. Svaka planeta ima svoje vladarstvo, i samim tim jedna Venera kod mene i kod ostalih nema isto znacenje. Citava nauka.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by alexandermagic
Iščitavajući stare teme na forumu vezane za astrologiju, stekao sam dojam da je jedini koji ima poprilično znanje iz te oblasti i kliker da sve aspekte protumači i adekvatno poveže, korisnik čiji je nick svejedno. Ne znam da li je po vokaciji astrolog ili ne, al' te ništa ne košta da ga kontaktiraš.

Ostali trućkaju u prazno ili samo copy/paste-uju. :)

Svejedno stvarno nema vremena ovih dana za takve stvari.. Things 2 c, people 2 do i to..

A tu vam je i Sava Savanovic, spomenula ga m..

..

Ima ih jos par.
Korisnikov avatar
By gossip
meni je jedan ortak gledao natalnu kartu...i u prvom trenutku nije mogao da izvali nijedan aspekt koji bi sugerisao moju homoseksualnost....i onda je rekao da je to verovatno zbog podznaka u Vodoliji i Venere u konjukciji sa Suncem xD
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by gossipboy8989

meni je jedan ortak gledao natalnu kartu...i u prvom trenutku nije mogao da izvali nijedan aspekt koji bi sugerisao moju homoseksualnost....i onda je rekao da je to verovatno zbog podznaka u Vodoliji i Venere u konjukciji sa Suncem xD
Pa da, to ima savrsenog smisla. :shmi:
By Nenad91
Jel mogu ja da postavim jedno pitanje što se tiče Natalne karte? Pitanje nije vezano generalno za mene nego za sestru mi?:-)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!