Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by BellyButtonMa kazes ti?
Vreme ne postoji...
To je ljudska izmishljotina...
„Šta si ti?“ viknu Nasumica.Tu je negde i moje shvatanje vremena
„Doći ćemo na to za minut.“, reče ptica. „Samo reci koliko mnogo, molim te?“
„Pa, nekako si...“ Nasumica bespomoćno mahnu u daljinu.
„Vidim, i dalje sam beskonačnih razmera, ali bar se bližimo pravoj dimenzionoj matrici. Dobro. Ne, odgovor je pomorandža i limun.“
„Limun?“
„Ukoliko imam tri limuna i tri pomorandže, pa izgubim dve pomorandže i limun, šta mi ostaje?“
„Ha?“
„U redu, znači misliš da vreme ide u tom smeru, je li? Zanimljivo. Jesam li i dalje beskonačna?“ upita ona, naduvavajući se tamo i ovamo po prostoru. „Jesam li sada beskonačna? Koliko sam žuta?“
Originally posted by ns.happysvet je "prihvatio" nultu godinu kao pochetak nove ere.
kada je covek postao svestan pojma godine? i zbog cega je ceo svet prihvatio za 0 godinu isusovu smrt? zasto merimo vreme od smrti? zasto ne od njegovog rodjenja? kazu da se uskoro blizi kraj hriscanskog kalendara. sta cemo posle toga?
jutros sam se probudio sa ovim pitanjima, hvala korisniku koji je iskopao ovu temu, pa sada ovo pisem, inace se ne bih ni setio...
Originally posted by ns.happy
zasto su kinezi prihvatili da isusova smrt bude pocetak? zasto muslimani? itd.
The Buddhist calendar is 543 years older than the Christian, the year 2002 thus corresponds with the year 2545.Tako da..
''Vreme je iluzija mozga koji ne moze da skapira da se sve stvari dogadjaju istovremeno.''
da li se slazete sa ovim?
Originally posted by Dirrty19gtrazis od nas da ti zavrsimo raspravu koja traje vec hiljadama godina... a i o toj poenti o kojoj pricas mozemo da pricamo. ja npr verujem da mi ne mozemo da umremo vec da samo menjamo oblik ali ne i sustinu. nasa energija ili ode tamo odakle je i dosla ili poprima drugi oblik dok ne izvrsi neki zadatak koji joj nije ni izrecen...
Zavrsite vise raspravu oko merenja godina i kalendara.
Dovoljan primer o apsurdu toga jeste i sam Gregorijanski i Julijanski kalendar...
Poenta price da smo rodjeni... zivecemo... umrecemo... the end!
''Vreme je iluzija mozga koji ne moze da skapira da se sve stvari dogadjaju istovremeno.''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!