Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Forume ne posecuju ljudi koji znaju da uzivaju...
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
Osim naseg.... :roni:
Varas se, Vlado, sebe zavaravas...

\\\\\\\\///////////////////////

@ Simor: Hvala za link, ne secam se da sam procitao bolji short introduction o Fukou.
By Endymion
Odlican text. Mene Fuko fascinira odavno, jos od pre par godina kada sam poprilicno nesvesno naleteo na "Istoriju sexualnosti 2-3" (nema prve knjige na srpskom a i prevod ove dve je uzasan). Posle toga samo sakupljam sve sto izadaju - "Psihijatrijska moc" i "Radjanje biopolitike" su jedne od najskorijih, a da ne govorim o esejima koje sam prikupio on-line...Moz' bude da pisem i diplomski o njemu, ko zna...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Endymion
Odlican text. Mene Fuko fascinira odavno, jos od pre par godina kada sam poprilicno nesvesno naleteo na "Istoriju sexualnosti 2-3" (nema prve knjige na srpskom a i prevod ove dve je uzasan).
Cuo sam dosta kritika na taj prevod, ali evo saznao sam da ce se uskoro pojaviti novi i bolji prevod Istorije seksualnosti 1. Čekam :)
By Simor
Odlican text. Mene Fuko fascinira odavno
Ja sam bio ubeđen da na ovakvom mestu nema više šanse da se pojavi iko ko bi napisao ovako šta.

I jako mi je drago da nisam bio u pravu.
Moz' bude da pisem i diplomski o njemu, ko zna...
Bravo, bravo!

:pionir:
By Endymion
Originally posted by Tot
Cuo sam dosta kritika na taj prevod, ali evo saznao sam da ce se uskoro pojaviti novi i bolji prevod Istorije seksualnosti 1. Čekam :)
Koliko ja znam prva knjiga nikada nije ni bila prevedena vec samo druga - "Koriscenje ljubavnih uzivanja" i treca - "Staranje o sebi". Ko je izdavac?
By Endymion
Originally posted by Simor

Ja sam bio ubeđen da na ovakvom mestu nema više šanse da se pojavi iko ko bi napisao ovako šta.

I jako mi je drago da nisam bio u pravu.
Heh, pa nadje se poneko zalutao kao ja svuda :sunce: Samo je steta sto nema vise topica koji se ticu teorije na ovom forumu inace bih bio ovde mnogo vise (bar mi se tako cini).
Moz' bude da pisem i diplomski o njemu, ko zna...
Bravo, bravo!

:pionir:

Hvala, hvala! Mada se razmisljam da li da pisem nesto u vezi sa Delezom pre nego o Fukou ali imam jos malo vremena da porazmislim...
By Simor
Hvala, hvala! Mada se razmisljam da li da pisem nesto u vezi sa Delezom pre nego o Fukou ali imam jos malo vremena da porazmislim...
Delez. Još lepše. :cheer:
Samo je steta sto nema vise topica koji se ticu teorije na ovom forumu inace bih bio ovde mnogo vise (bar mi se tako cini).
Da, jeste šteta.

Ali, mi, koje zanima tako nešto, smo sami krivi, što smo dopustili da nam u životima, u zemlji, u društvu dominiraju najgori. No, eto, ima forumaša koje to zanima, samo treba da budemo aktivniji i vidljiviji. Jer, gde ćemo da pričamo o Fukou ili Delezu, ako ne baš na gej/lezbejskom forumu?

:lezkiss:
By Endymion

Delez. Još lepše. :cheer:
Pa sad kako se uzme. Prilicno je tezak za razumevanje za razliku od Fukoa i nisam bas siguran hocu li moci da do kraja izvedem ideju koja mi se vrti po glavi...
Da, jeste šteta.

Ali, mi, koje zanima tako nešto, smo sami krivi, što smo dopustili da nam u životima, u zemlji, u društvu dominiraju najgori. No, eto, ima forumaša koje to zanima, samo treba da budemo aktivniji i vidljiviji. Jer, gde ćemo da pričamo o Fukou ili Delezu, ako ne baš na gej/lezbejskom forumu?

:lezkiss:
Istina. Ali tu je i onaj problem kako doci do reci, ne? Kada vidim samo ovo zamesateljstvo izgubim i ono malo volje da se nesto tu ja sada petljam...No, dobro...Gundjanje nikada nije bilo resenje.

Kako god bilo, ako ima tamo negde voljnih za diskusiju, ja sam uvek spreman da ucestvujem (a pod uslovom da uopste imam nesto pametno da kazem).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!