Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Mudolog
Chime ste zaduzili chovechanstvo?

Ne prijatelje. Ne svoju guzicu. Vec chovechanstvo.

?

Budite konkretni.
Korisnikov avatar
By gari
Svojim postojanjem. Ja se nisam stvorio sam, nego je Božja volja što sam tu, tako da nemam potrebe da zadužujem ?ove?anstvo ni?im, samo postojanje nekog bi?a je "zaduživanje" ?ove?anstva. I najmanja promena u poretku sveta, pa makar to bio i nestanak onog malog mrava, poremetila bi strukturu svemira, jer sve je predviðeno i sve je zapisano pa i za najmanje bi?e. Mislim da sam zadužio ?ove?anstvo i time što volim i što sam voljen.
:cekam:
Korisnikov avatar
By EYA
nisam homocentrik pa samim tim nemam ni zelju da zaduzim covecanstvo. mi smo samo organizmi. i kao i svi drugi organizmi borimo se kroz evoluciju za opstanak.
kao sto rece gari, ljubav je moje najvece dostignuce... a ja dodajem samo i licno moje!
Korisnikov avatar
By gari
Beše pre nekoliko meseci jedan ostareli akademik, ?lan Srpske akademije nauka i umetnosti. I tako u razgovoru, po?e voditelj emisije da nabraja njegove titule, diplome, medalje i pohvale...On se nasmeja i re?e mu: "Znate šta mladi?u, tek sada sam shvatio da je sve to što sam radio bila samo SUJETA i ništa više. Ništa ja nisam uradio za druge ljude nego sam svo vreme hranio svoju sujetu i sada se kajem zbog toga." Dakle, šta zna?i zadužiti ?ove?anstvo? ?ime ga zadužiti? Ja znam samo jednoga koji je zadužio ?ove?anstvo svojom smr?u iskupivši njegove grehe a to je ISUS HRISTOS.
:kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
al nas je zaduzio Isus, mogo je vala bash i da ne umire nego da malo pazi na one svoje sledbenike sto su iza njega sve lepo sto je hteo upropastili i zloupotrebili. vise bi nas zaduzio da je i dan danas ziv :smeh: nego sto ga cekamo da vaskrsne svake godine, a on bas za inat nece :rock:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ni?im, za ?ove?anstvo sam bitan kao ekseri iz Nicarague. Što uopšte nije loše, moram priznati.

A i kako to misliš da zadužimo ?ove?anstvo? Gandhi, Mandela, taj fazon? Da Vinci? A. Clarke? Elisabeth I? Isus? Sathya Sai Baba?
Korisnikov avatar
By gari
Pa Eya, Hristos je i dan danas živ u svakome od nas koji veruje u njega. Oni koji su posle preokrenuli njegove re?i i obmanuli nas u svojim "poslanicama" i "tuma?enjima" ?e to platiti, ako ve? nisu. Hrist nije institucija, nije crkva, nisu sveštenici, Hristos to smo mi i to je ljubav koju nam svakodnevno pruža, kao i mi njemu koji smo "obu?eni" u njega. On je jednom vaskrsao da nam pokaže da je to mogu?e a nama sada ostaje da ?ekamo njegov drugi dolazak, na ovom ili onom svetu-svejedno je.
:putnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!