Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
da li se plasite smrti?
zasto?

da li vas vise plasi to sto ne znate sta se desava posle toga... i sto gubite svoju svest koju ste imali i ljubomorno cuvali za sebe XY godina....?

verujem da smrt nije razlog za strah. ne bojim je se. prihvatam je onakvu kakva ona jeste, neminovna. i ne plasi me, ne zato sto nisam nezadovoljna sobom ili necim oko mene.. jednostavno je normalna... kao i rodjenje...
Korisnikov avatar
By unic0rn
NE

Posle toga se ne desava nista.
Ne cuvam je, pogotovo ne ljubomorno.

Ne razmisljam o tome jer je besciljno.
Who the bloody cares about death, kad je zivot suvise kratak da bi propustao sve i svasta razmisljajuci ili deprimirajuci se zbog nishtavila koje dolazi posle.

/me se zavaljuje u stolicu i cheka da nastupi spiritualni deo foruma :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ne.

Samo da se ne desi prerano.
A ako se desi kad treba, tj. kasno, onda je to starost i to mnogo ne volim i toga se da kazem plasim. Eto.
By ^Divlja^
Smrt nije strashna za onoga kome dodje, vecj za one ljude koji cje patiti posle pokojnika...
Lichno - Samo ne bih volela da dodje nenajavljena...

Ne znam da li postoji neshto posle smrti... Ali ochigledno cje to svako od nas saznati jednog dana.. so... take your time;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by ^Divlja^
Smrt nije strashna za onoga kome dodje, vecj za one ljude koji cje patiti posle pokojnika...
slazem se da je obicno tako... steta sto su ljudi tako skloni patetici... ja ne tugujem kad neko umre :saksofon:
Originally posted by ^Divlja^

Lichno - Samo ne bih volela da dodje nenajavljena...
ja bih bas volela da dodje skrouz nenajavljena, sha ima da se pripremam, gubljenje vremena... da zivim i umrem sa :D na licu, iznenada.
By argentum_inf
ne plasim se,sasvim mi je svejedno i kad i gde ce me stici..u medjuvremenu..:kafa:
By ^Divlja^
Originally posted by EYA
slazem se da je obicno tako... steta sto su ljudi tako skloni patetici... ja ne tugujem kad neko umre :saksofon:
Pa, hmm, meni jeste jako zhao, ali u zhivotu nisam plakala kada je umro neko meni blizak... uvek su me osudjivali zbog toga, kazhu nemam ja osecjanja :drama:
Originally posted by EYA
ja bih bas volela da dodje skrouz nenajavljena, sha ima da se pripremam, gubljenje vremena... da zivim i umrem sa :D na licu, iznenada.

Mislila sam na sluchajeve davljenja, pozhara, saobracjajne nesrecje, prebijanja na smrt... i tako neochekivanih stvari... sumnjam da bi tako umrla sa osmehom na licu :P
Ljubomorna sam na one bakice i dekice koji jedne vecheri samo legnu da spavaju i sledecjeg jutra ih nadju mrtve. To je blazhena smrt. Najlepshi mogucji nachin da se umre.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja ni ne planiram da ikada umrem. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne plasim se smrti...niti razmisljam o njoj...to je neminovnost od koje se ne moze pobeci...

A, dok mi ne dodje vreme za istu, zivim svaki dan punim plucima...

:happysmoke: :tea: :pivce: :bj: :fuck:
Korisnikov avatar
By Mars
Znam osobu koja zivi taj zivot duboko uverena u to da samo sto nisu otkrili pilulu za besmrtnost. Popijes i - ne umres.

Jer, kaze "ne mogu da zamislim da cu ja jednog dana da umrem".
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Mars
Popijes i - ne umres.

moja je deviza : umres i ne mislis :D
Korisnikov avatar
By Draco
Ma umres i ne zalis!

a ako ti ne odgovara, imas 15 dana da vratis smrt a oni ti vrate tvoj zivot nazad... :misli: ... ili bese novac? Ma, nesto ti vrate nazad u svakom slucaju!
... :misli: ..ili ti vrate napred a ne nazad?

e, jebo lud zbunjenu! :ua:
Korisnikov avatar
By EYA
ali to nije sve !

pozoves li odmah, dobices i jos tri smrti pride da podelis kome oces jer za koji ce ti limuntus sluziti sto dele za dz :puzzle:

ocem se trudim za ono sto zelim :yay:

dogovorite se ko je lud a ko zbunjen pa da vas ja obe jebem :D
Korisnikov avatar
By Draco
Jao, imam plan! uzmemo mi te gratis smrti pa ih onda iznajmljujemo drugima! :alikako:

Sto se tice ove relacije lud/zbun, heh, pa zna se ko je zbun, ti budi lud a ja cem da snimam! :kuvar:

btw, na jednom kiosku na zvezdari je svojevremeno pisalo "zatvoreno zbog smrdi.. I takoooo.. :pirat:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Draco
Ja ni ne planiram da ikada umrem. :smilegrin:
Same here :smilegrin:
Korisnikov avatar
By iJazz
:hug:

...a sad na smišljanje na?ina :) ...
Korisnikov avatar
By Draco
I have my ways!

ali ne mozam da ti sada prodam patent, trazice mi Eya procenat...

:uplasen:
Korisnikov avatar
By iJazz
Smisli?emo nešto :lukavi: ...

:yes:
Korisnikov avatar
By EYA
:oko:

i ne samo pocenat od iznajmljivanja smrti !
tajger je stavio shapu na ovu novoniklu ljubav ovde , oma da ste se nacrtale u spajz da pokupim %

:misici:
Korisnikov avatar
By Draco
ljubim te u to tvoje svevidece oko kad nisi ni zapazila da je polovina ove nove ljubavi musko <i ne, ne mislim na sebe:P>
Korisnikov avatar
By EYA
:doh:

pa nema veze, obe smo str8 :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By iJazz
Ja nisam :smilegrin: ...

:scared:
Korisnikov avatar
By EYA
ih pih njah

propade nam plan :cyborg:
Korisnikov avatar
By iJazz
tramp, šapnula mi pti?ica :yes:

:smilegrin:

EYA, a ta?an plan je bio...? :trep:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne plasim se sopstvene smrti uopste. Ali se plasim smrti meni dragih osoba i mog zivota kad njih vise ne bude... Jedan od razloga za radjanje deteta mi je i taj sto ce ono nadziveti mene (tj. tako bi trebalo...) i sto ce mi biti neka motivacija za dalji zivot posle smrti dragih ljudi. Mada opet vezano za njega se plasim da cu umreti prerano i da ce ostati samo na svetu. Ali dobro, trudim se da ne idem toliko daleko, jos se nije ni rodilo :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
ne
zashto bih se plashio?
Korisnikov avatar
By mirth
Ne, ne plasim se.
I skroz mi je svejedno da li cu umreti sad, za godinu dana, ili za 50 godina.
Mislim, ne kapiram tu logiku po kojoj, bas zbog te smrti - to jest cinjenice da se "samo jednom zivi", treba ziveti sto ispunjenije, duze, srecnije i blah blah.

Pa kad si mrtav, skroz je svejedno da li si umro u dvadesetoj ili osamdesetoj, kao i da li ti je zivot bio divan i ispunjen ili mucan i pun patnji.

Dakle, dijagnoza: totalna indiferentnost i po pitanju zivota i po pitanju smrti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!