Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Pre neki dan sam chatovao sa nekim likom, i pitao me je da li više li?im da ?aleta ili na kevu (što je ?udno, jer obi?no ne pitaju prvo to) ... ja rekao na ?aleta.. i on kaže.. ok sigurno si nefem.

jer:

Pederi koji li?e na svoje majke su fem i pasivni.

Da li ste ?uli nekad za tu teoriju i ima li logike? (tipa, višak ženskih hormona .. pa je više ženskast, pa u glavi ima ideju da biološki kao devojka treba da prima, pa je pasivan??)
Korisnikov avatar
By 2kune
Gluposti. Ali, ako si od majke/žena u?io kako se sluša sugovornika i razgovara sa ljudima, onda si veoma pametan de?ko. ;)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Totalno bezveze. Ja bih verovatno odmah prekinuo komunikaciju s tim likom. Nekako mi su mi odbojni likovi koji bas odmah moraju da pokazu da nemaju nista u glavi. Hajde da je glup i iskompleksiran i da to krije, makar dok ti ne dosadi...
E, a sta je dalje bilo? Mislim, jel' ste ostali u kontaktu ili tako nesto?
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne. Nismo ostali u kontaktu .. po?eo je da vadi iz malog mozda još neke teorije pa sam odsutao od komunikacije. Posle par minuta nekomuniciranja mi je ostavio mob i ime. Zašto, još uvek mi nije jasno :) :djavo:
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno svasta.
Padaju mi na pamet str8 muskarci koji vise lice na svoje majke, i?
Glupost.

:snesko: :snesko: :snesko: :snesko:
Korisnikov avatar
By Savitar
poshto je dotichni anoniman, mogu bez bojazni da kazem:
KOJA BUDALA ! ! ! :tuc: :lood: :zacepi: :bic: :machevi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Teorija dostojna da se nadje u sledecem broju naucnog dodatka Grand Parade.
By Çâðê_DUP
Grand je ozbiljni edukativni program. I jedina emisija koja traje tri, a izgleda kao da traje pola sata.

Gornja teorija je apsolutno tacna. Jer, ako je neko pasivan naravno da lici na majku -- pa koja to zena jos tuca svog muza??? Tako se ne prave deca, svi to znamo. A ako je aktivan, mora liciti na oca, jer je i otac aktivan. Eto!

Decko je genije. Neshvaceni. Dace Gospa da tako i ostane. :molise:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Originally posted by Kiwi
Pre neki dan sam chatovao sa nekim likom, i pitao me je da li više li?im da ?aleta ili na kevu (što je ?udno, jer obi?no ne pitaju prvo to) ... ja rekao na ?aleta.. i on kaže.. ok sigurno si nefem.

jer:

Pederi koji li?e na svoje majke su fem i pasivni.

Da li ste ?uli nekad za tu teoriju i ima li logike? (tipa, višak ženskih hormona .. pa je više ženskast, pa u glavi ima ideju da biološki kao devojka treba da prima, pa je pasivan??)
cekaj, aaaa na koga ice oni koji su nefem i pasivni?
koja je to ligika?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Grand je ozbiljni edukativni program. I jedina emisija koja traje tri, a izgleda kao da traje pola sata.

Gornja teorija je apsolutno tacna. Jer, ako je neko pasivan naravno da lici na majku -- pa koja to zena jos tuca svog muza??? Tako se ne prave deca, svi to znamo. A ako je aktivan, mora liciti na oca, jer je i otac aktivan. Eto!

Decko je genije. Neshvaceni. Dace Gospa da tako i ostane. :molise:
Dodajte ?oveku WC papir :) :) :cobanica:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Sudeci po tvojim postovima, mene iznenadjuje da znas da gledas na sat.

:snesko: :snesko: :ledeni:
By Çâðê_DUP
Sudeci po tvojim postovima, sve sto ti znas je da gledas na sat.
Korisnikov avatar
By mirth
Ja uopste ne licim na svoju majku. Licim na oca, i to jako.

Upomoc! Ja sam ceo zivot u zabludi! Pa ja treba da budem butch!

Odoh sad, moram da odsecem kosu, skinem sminku i trazim plasticnog hirurga... :alexis:

E, da! Jel moram i bradu da pustim mozda? Mislim, kad vec licim na oca...
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Morgan Le Faye... koristim priiku da iskazem moje odusevljenje tvom Avataru, fascinantno...

sjecam se, tako nekako je izgledala teorija licnosti po Frojdu u mojoj glavi, kada sam je prvi put cuo
By Çâðê_DUP
Bas je danas bila emisija o otkricu strukture DNK, i, curiously enough, niko nista slicno nije spomenuo! Iskoristi taj mob da mu javis da postoji ozbiljna praznina u genetici, koja samo njega ceka da je popuni...! :kasalj:
Originally posted by AngraMaina
Teorija dostojna da se nadje u sledecem broju naucnog dodatka Grand Parade.
Ajme, a ja vecito preskacem Grand Paradu, nemajuci pojma da se tu nadje i nesto za naucit! :zid:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ako natrchim na Grand paradu, iskljuchim ton i gledam im u noge :roflmao:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Teorije, teorije, teorije.
Znao ili ne znao da gledas u sat, ili to bilo jedino sto znas, tobogan je vas.
By spf 3000
'Pederi koji li?e na svoje majke su fem i pasivni.'

generalizacije tog tipa su stvarno narrow minded i odraz velike gluposti.

ako nasledis mamine crte lice ne znaci da ces naslediti visak zenskih hormona. dok opet ako imas visak zenskih hormona ima smisla da ces se doziveti kao pasivan. ne znam tacno naucno objasnjenje tog fenomena.
a sta ako ti je mama muskobanjasta? likom neces biti fem ali ako si pokupio visak zenskih hormona bices sta, pasivni ne-fem? ili mozda ako ti je mama muskobanjasta i sama ima visak muskih hormona pa nemas sta puno zesnkog da pokupis :puzzle:
komplikovan je ljudski genom, i suvise za izjave slicne toj koju si cuo.
Korisnikov avatar
By gari
Ne znam zašto, ali zaista devedeset odsto sinova više li?i na majku a ?erke pa na oca. Da li je to genetika, šta li je? Ina?e, ne smatram da oni koji li?e na majku obavezno postaju fem gay tipovi. Pre ?e biti da je u pitanju nerazrešen Edipov kompleks, dominantna majka, nedostatak uzora /otac kao muškar?ina/ itd. Ima mnogo teorija da li se gay postaje na psihološkom nivou, da li ima neka genetska greška...Ne znam. Ko zna neka napiše...
:pokazuje:
Korisnikov avatar
By sapa09
Izgled lica mi je isti kao lice oceve rodjene sestre, gradja mi je ista kao oceva majka.
Samo oblik nogu imam kao i majka.
By Kragi
lol, koja teorija iz uvodnog posta.

licim na oca. gotovo sam preslikan i generalno sam sve nasledio od oceve familije kada je genetska predispozicija u pitanju.
Mada smo rodjeni istog dana :nerd:
Desava mi se da me ljudi, koji me ne poznaju, prepoznaju kao njegovog sina.
By str00ja
Realno, mešan sam, može se videti da imam ponešto od oboje, ali biće da značajno više u globalu ličim na oca, a da od majke nasledih samo poneke konkretne detalje. Kažu ljudi da sam isti ćale kad je bio u mojim godinama.
Korisnikov avatar
By Hys.
Koja teorija jbt :lol:

Inace licim na oca-mnogopunojako.
Korisnikov avatar
By V25
Kakva poredba čoveče. Ja sam zbunjen onda, da li treba da budem aktivan ili pasivan. Treba li uopšte da se jebem don ne utvrdim koliko se procentualno slažem po izgledu sa majkom a koliko sa ocem?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Fizički sam pljunut otac kažu, mada ja baš i ne primećujem toliko sličnosti.

A obožavam kitu na majku, pretpostavljam :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!