Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Možda neki vaš specijalizirani časopis otkupljuje ispovjedi ranjenih duša pa i ako su ove prirode ? Što i ne zaraditi ako je moguće? Možda neki medicinski ? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Srklet
raspad sistema je izgleda poceo 8. juna ove godine...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637960#p2637960]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2315290#p2315290]barni011 napisao:[/url]Ne dopada mi se bas, a i engleski izgovara kao Ekrem Jevric
:lol:

Pratio sam i posle Marinu i nekako nije me dotakla do pre nekih mesec dana kada sam procitao nameru njenog sledeceg performansa,
„Nothing. There is nothing.“

da mogu bio bih u publici
mislim da svi ljudi nisu spremni za ovo ali je neprocenjivo za covecanstvo ono sto bi moglo proizaci iz ovog preformansa
cak imam utisak da ni ona nije sasvim nacisto sa posledicama
By barni
5.14

Opet me probudila, o
Kratko je trajalo, krace od misli
Postavila mi je zadatak, jasan, kao sto je dva plus dva jednako cetiri
No siam uspeo zapamtiti ono sa leve strane jednakosti, toliko je to kratko u mislima iako je kilometarsko, vidis ga
Te sam uspeo samo prepoznati rezultat
LJUBAV VERA NADA
To je bitno
Odoh jos malo odmoriti pa idem na posao
Lep dan vam zelim, da ga lepo provedete :-)
By barni
Moram jos nesto podeliti sa vama
Isao sam na wc solju, boze kako je lakse kada ti prazna creva od tog smrada
Eto ideje za novu temu, te teme u kojima se igramamo kao deca su najlepse
Upoznajemo sebe
Igrajte se ljudi ko deca
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno da je lakše. Pa nije samo tebi lakše kad odbaciš feces, svima je. To je neminovno. Pa nisi ti jedina žena što joj bude lakše kad se olakša. To su otpadne materije, predviđene za izbacivanje i organizam se muči, ako ih zadržava na silu. :wcsolja:

Korisnikov avatar
By *deni*
Smej se od muke. Kao što od sreće može da se plače, tako i od muke može da se smeje.
Korisnikov avatar
By Macan86
Barni čoveče,izkuliraj malo...sludećeš sam sebe...
Možda ti se čini da si blizu neke ultimativne istine ili šta ja znam čega ali ustvari samo maltretiraš sebe i pokušavaš očajnički da pronađeš neki,bilo koji smisao u svemu,čak i gde ga nema...
Opusti se malo...siđi na zemlji i izkuliraj,mnogo je zdravije.
By barni
Hvala ti Boze na svemu
Sto mi pokaza put
Sto me osvesti
I pokaza mi svoju ljubav prema meni
Pokaza mi ononsto sam ceo zivot trazio
Vecni sam ti duznik
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Taman pošao da se raspišem, kad ono Dirti već reče to što mislim:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2301067#p2301067]Dirrty napisao:[/url]Ako je pitanje da li verujem u dominantno shvatanje u psihologiji koje označava domen nepoznatog u ljudskom ponašanju sa podsvešću, moj odgovor bi bio ne, jer ga opisuje više nego li objašnjava.

Ako je pitanje da li mislim da postoji mnogo toga još uvek neistraženog u okviru ljudske psihe, što bitno utiče na ponašanje čoveka, onda je moj odgovor da.

Da li će nauka uspeti da spozna sve oblasti ljudskog života do poslednjeg detalja i pruži potpune odgovore, sumnjam.
By barni
Moram jos nesto podeliti sa vama drugari :-)
Boze kako prija popiti mlake vodi kada se ustanes, ili solju toplog mleka pa odes na wc solju
Al uzivanje tek dolazi ka odes pod tus da se osvezis za novi dan
Po jutru se dan poznaje
By barni
Boze kako je lepo kada sebe pocastis sa onim sto si zaradio i zasluzio od drugoga, pa kupis sebi majicu od para koje si zasluzio toliko joj se obradujes ko dete se osmehujes
Sve sto me nije radovalo i vracalo da budem dete, sve mi teret bilo, tuzan sam bio
Hvala ti Boze beskrajno ti hvala sto me ucis da se igram kao dete
By alexandermagic
Ja sam zaista poseban. Uništim sve što dotaknem, makar i misaono. :leviathan:

Jao pardon, pogrešna tema. Otkud ja ovdje uopće ? QQ. :novine:
By barni
Carobna knjiga od Moca Federiko,
'Tri metra iznad neba'

Od istog autora:

Covek koji nije zeleo da voli
Izvini, ali hoces li da se udas za mene?
Izvini, ali ti si moja ljubav
Ljubav 14
Zelim te
By barni
Jeste primetili kako srecete ljude koje niste odavno videli, neke iz detinjstva, neka stara poznantstva, vidjate ljude na ulici koje se cecate sa neke zurke, neke situacije, cak vidjate i ljude koje zaprabo nikada niste ni upoznali vec ih znate iz price, sa slika...
Eto tako sam ja danas u 16.14h video Anheta na terazijama kako lize sladoled na stapicu preliven cokoladom i caskao sa onim koga voli, hteo sam ih pozdraviti ali reko necu da im kvarim setnju u kojoj su uzivali , a i ne poznaju me :-)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!