- 16 Maj 2010, 12:41
Sad gledam na zone reality o ubistvima... Dva su me zapanjila... Jedno maceha ubila devojcicu, izvukla se jer nije bilo dovoljno dokaza a ono sto me je zapanjilo je da je otac devojcice ostao da zivi sa njom. I tako je to trideset godina lezalo nerazjasnjeno dok se neki inspektori nisu resili da dovedu macehu pred sud. Pokrenuli su akciju i kad su otvorili kovceg imali su sta da vide, devojcica mumificirana i tako ih docekala trideset godina kasnije, pa su imali uvid u sve njene modrice i sl. Objasnjavali su u emisiji sta se dogodilo, ne znam kovceg nije isao u zemlju nego u neku vrstu grobnice, pa neki juzni vetar... ali meni je to svakako bilo zapanjujuce... U svakom slucaju zahvaljujuci tome sto les nije istrunuo policija je imala mnogo vise dokaza a u medjuvremenu je tehnika napredovala... I kad su krenuli da uhapse macehu - ona se ubila... Drugi slucaj je tinejdzerka koja je ubila oca - da bi je vratili kod majke. Koristila je neki otrov koji u njenom mestu nije mogao da se otkrije na obdukciji, posto je htela da bude patolog, to je znala. Otac je sahranjen kao da je prirodni uzrok i nju verovatno ne bi niko ni oktrio da se nije slomila kad je sa najboljom prijateljicom citala Hamleta, pocela je da place i priznala prijateljici. Prijateljica nije htela da kaze jer je znala da ce zavrsiti u zatvoru ali je pocela da se muci, zivot joj je krenuo na dole od nocnih i dnevnih mora pa je nakon osam meseci ispricala majci, pa policiji. Paradox je da su se majka i ocuh preselili u Kaliforniju a oni su valjda ziveli u Teksasu pa su joj to saopstili kad je otac sahranjen, tako da je nakon oceve smrti otisla kod babe i dede a ne kod majke kako je zelela... Inace je bila je besprekornog vladanja, imala je najbolji moguci uspeh a rekli su da je i u zatvoru jedna od najprimerenijih zatvorenica i da stalno ide lagano obucena da bi sebe kaznila i radi.