Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by J...Bog je stvorio ddobar svijet....jedino što mu nevjerujući izgleda podsvjesno zamjere što nas nije napravio kao svoje marionete a kojima on upravlja pa da sve bude savršeno,nego nam je nesebično poklonio najveći ideal čovječansta a ti je SLOBODA,da možemo u svakom moentu da odlučimo avako ili onako...a ti što smo mi toliko podložni grijehu i nečistoći duhovnoj,nije kriv ni Bog ni đavo.Originally posted by greek_loverTo je zato sto Bog i Djavo ne mogu jedan bez drugog, mnogo vise nego sto mi mislimo.
on: ne verujem da postoji, da postoji svet koji bi On napravio bi ipak bio podosta bolji od ovoga sada!![]()
![]()
Originally posted by SingZanimljivo, sheta shto je chitava pricha o Isusu samo simbolika.
Neznam za boga, ali Isusa bih ja kresnuo bez problema...onakog sa poludugom plavom kosicom, u onoj beloj galabiji, dok zalazi sunce u pustinji izmedju Tadmora i Damaska...![]()
Originally posted by AzdajaHvala. A pronasla sam se u jebezljivom pogledu doticne dame, posto i ja zauzimam slicnu pozu za forumasenje
wilhelmina, divan ti je avatar (mada si ti mnogooooo vise sehi nego doticna gospoja sa slike)![]()
i da, treba verovati u nesto, a to kako cemo zvati ili sta vec....moje misljenje![]()
Originally posted by svejednoBiće koje je omnipotentno, omnisvesno i besmrtno (bez početka i kraja).
Naime, zeleo bih da cujem prvo definiciju 'Boga'?
Originally posted by NjuskaloJa bih rekao ili "Ja verujem da bog ne postoji", ili "ne verujem da bog postoji", da sam ateista...
Verska prava ateista su cesto ogranicena autocenzurom postovanje tradicionalnih religija. Tako ateista cesto smatra za nepristojno da glasno izgovori sustinu svog verskog opredeljenja - da Bog ne postoji.
Kako se odnosite prema ovoj tvrdnji?
Originally posted by svejednojok vala...
Osim sto nemam nikakva osecanja glede bilo cije izjave da li Bog postoji ili ne....interesuje me nesto.
..
..
Onda tek mozete da razmisljate dal to nesto postoji ili ne.
Originally posted by Magehm..ok. Zanimljiva definicija.
Originally posted by svejednoBiće koje je omnipotentno, omnisvesno i besmrtno (bez početka i kraja).
Originally posted by dukkehjemNisam ulazio u 'verska osecanja' uopste, zapravo sam se koncentrisao na ateiste - posto je najcesci argument koji cujem od istih - logika.
Originally posted by svejednojok vala...
Osim sto nemam nikakva osecanja glede bilo cije izjave da li Bog postoji ili ne....interesuje me nesto.
..
..
Onda tek mozete da razmisljate dal to nesto postoji ili ne.
vera je bas nesto sto nije racionalno...
a ako imas potrebu da sve stavis u odredjene okvire itd., da bi verovao u nesto, to je tvoj problem, mada pitanje da li bih to na kraju anzvao verovanjem, jer mi je izvestaceno...
elem, lepo si rekao "razmisljate", ja i ne razmisljam. Verujem...
Originally posted by svejednoPa sada... Ne verujem da je univerzum omnipotentan (makar dosadašnja posmatranja ne ukazuju na tako nešto). Univerzum se jednostavno ponaša po određenom programu/algoritmu koji čini njegovu osnovu (teorija svega). Omnipotentnost bi podrazumevala postojanje "volje" i sposobnosti da se svaka zamisao pretvori u konkretnu stvarnost... Nešto što naš univerzum naizgled ne poseduje.
Originally posted by Magehm..ok. Zanimljiva definicija.
..
off:
Recimo, u skladu sa tom definicijom - kosmos je 'omnipotentan' - sve sto postoji - postoji iz njega. na neki nacin i 'omnisvestan' buduci da sve 'svesti' postoje u njemu, poticu iz njega + ne mozemo znati da li poseduje vrstu 'samosvesti'. Odn. da li se kvalifikuje u tu 'biće' kategoriju ,)
Besmrtan..pa, napred- nazad, po dosadasnjim saznanjima nauke, ali ta ciklicnost ne prestaje. Po dosadasnjim saznanjima.
[/off]
Originally posted by Azdajayep
ako cemo iskreno, ne znamo ni mi, a ni VI da li TO nesto postiji,,,
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!