Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li vjernik?

Vernik (Hriscanin)
62
27%
Ateista
111
48%
Ostalo (Alternativna-neka vrsta spiritualnosti-vera u prirodu, okult...)
60
26%
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633338#p2633338]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633175#p2633175]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Zanimljivo mi to, Rusija zabranila homoseksualnu propagandu, samo što ih nije spucao meteor. Srbija udarila sa homofobičnim izjavama, samo što je voda nije progutala. Ko je tu kažnjen zbog čega?
Swi smo mi gresxni . . .
GREŠAN SAM PREMA TEBI BIO

JOŠ UVEK SKUPO PLAĆAMM CEHH
Korisnikov avatar
By Vel boy
irinej off, kako to govno irinej kupi pat robertsonove ajmerikan christian right zle štosove, pa tako očito, strava. kladim se da kad izvali tako to pa raspali masetine srpskih morona, da se onda smejulji i cereka u sebi ili s njegovim mu kle(i)rom.
fuj.
off ended.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633910#p2633910]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633903#p2633903]filipkum napisao:[/url]Preporuka za (ne)vernike, knjiga o ateizmu, nas bloger, inace gej, ja procitao i ima puno korisnih stvari i jasno i jednostavno je napisano
http://argusbooksmagazines.shopmania.bi ... eje-402513" target="_blank
Lambros je dobro poznat na ovim stranama
ne sećam se da sam video da ga iko ovđen pominje.

Slika

edit: potražio sam na forumu, izgleda da je poznat.
By Sixto
Koliko puta kao referenca na temama o Madoni i slicno... :lol:

Bilo je, ne secam se tacno... ali nije bas toliko covek nepoznat, pogotovo u "nasim" krugovima
Korisnikov avatar
By Tungi
Uvek sam bio pristojni katolik-agnostik.
Korisnikov avatar
By Babyl@n
Zbog cega tolika netrpeljivost prema religiji i potreba za ismevanjem vernika?Kao da su verujuci ljudi mentalno zaostali i pacijenti kojima je neko uvrteo sve te gluposti u glavu.
Sto se tice moje religije,hriscanin jesam.Odgajan sam u pravoslavnoj porodici,krsten u Crkvi,ali se ne osecam kao pravoslavac.Sigurno necu ostati u religiji mojih roditelja samo zbog njih.Verovatno je najgori razlog da budes vernik zbog porodice,tradicije,okruzenja,..Treba da tragas i pronadjes Boga.Moja je baka dosta dugo tragala i na kraju se ipak pridruzila Jehovinim svedocima.Iako ja smatram njihov pogled na hriscanstvo krajnje pogresnim,ja sam ipak srecan zbog nje.Ona je pronasla srecu u njenoj zajednici koju nije imala u Pravoslavnoj crkvi.Ja jos tragam za verom koja ce zadovoljiti moje zivotne potrebe i poklapati se,vecim delom,sa mojim stavovima i uverenjima.Za sada se osecam najvise protestantom,ali ko zna?Moracu prvo da obidjem i upoznam iz prve ruke baptiste,luterane,kalviniste,prezbiterijance,anglikance,....
:svetac:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a u traganju za verom nemoj da izostavis i ateizam i agnosticizam. nije pod obavezno biti u nekoj religiji.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641762#p2641762]Babyl@n napisao:[/url]Zbog cega tolika netrpeljivost prema religiji i potreba za ismevanjem vernika?Kao da su verujuci ljudi mentalno zaostali i pacijenti kojima je neko uvrteo sve te gluposti u glavu.
Sto se tice moje religije,hriscanin jesam.Odgajan sam u pravoslavnoj porodici,krsten u Crkvi,ali se ne osecam kao pravoslavac.Sigurno necu ostati u religiji mojih roditelja samo zbog njih.Verovatno je najgori razlog da budes vernik zbog porodice,tradicije,okruzenja,..Treba da tragas i pronadjes Boga.Moja je baka dosta dugo tragala i na kraju se ipak pridruzila Jehovinim svedocima.Iako ja smatram njihov pogled na hriscanstvo krajnje pogresnim,ja sam ipak srecan zbog nje.Ona je pronasla srecu u njenoj zajednici koju nije imala u Pravoslavnoj crkvi.Ja jos tragam za verom koja ce zadovoljiti moje zivotne potrebe i poklapati se,vecim delom,sa mojim stavovima i uverenjima.Za sada se osecam najvise protestantom,ali ko zna?Moracu prvo da obidjem i upoznam iz prve ruke baptiste,luterane,kalviniste,prezbiterijance,anglikance,....
:svetac:
Ignorisi ljude koji ismejavaju ono sto ne razumeju i ne zele da razumeju,za tebe se nadam da ces jednog dana naci religiju u kojoj sebe nalazis
Korisnikov avatar
By Babyl@n
Nikako nisam smeo da zaboravim ateizam i agnosticizam.Ateisti mogu da zive hriscanski vise nego ljudi koji sebe izdaju za hriscane.Moja profesorka veronauke nam je jednom rekla da bi ona vise zelela da mi budemo umereni ateisti nego fanaticni vernici.

Najtuznije mi je to sto ti koji ismevaju misle da bas razumeju sustinu religije i da su je prevazisli.Mozda treba da se zapitaju zasto su je tek tako izbacili iz svog zivota.Naposletku,religiju ne mozemo ignorisati,zbog nje zivimo u ovakvom svetu.Nadam se da cu se pronaci u nekoj veri.Najbitnije je da sam ostvario svoj licni odnos sa Bogom.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ateista sam...
Verujem u to da ljudima nisu potrebne religije ni obećanja bilo kakve nagrade ili kazne da bi zaključili šta je dobro a šta loše,već samo zdrav razum i dobra doza empatije.
Svet bi bio mnogo mirnije meosto kada bi ljudi verovali jedni u druge umesto u bogove oko kojih se svađaju.
By Kragi
Sve i nekako ali kad vidim da prosecna pravoslavna Srbenda praznike jedino postuje NERADOM a od 10 zapoveti postuje jednu do dve, popizdim.
O smrtnim grehovima da ne pricam. :radosnice:

Zapravo, samo je jedna stvar iritantnija od te. Ponosne muslimanke u nindza fazonu sa jedinim prorezom za oci. :roll:

Gledao sam skoro neki interviju nasih zena koje su se udale za Sirijce u vreme kada je taj deo sveta studirao kod nas koje su sticajem okolnosti zivele i u Saudijskoj Arabiji zbog poslovnih amgazmana svojih supruga. Sve sami hvalospevi o ljudskim pravima i postovanju zena te je 'ne smes na ulici bez pratnje muskarca' kompezovano postovanjem zene u vidu 'sedim u stanu i muz mi sve donese'. :zid:
Korisnikov avatar
By bern
ne znam, sve mi ovo nekako suviše prosto. religija je jedno, fundamentalizam drugo. želja da u svemu nađemo nešto što na spaja je jedno, a razdvaja nešto sasvim drugo...
Korisnikov avatar
By Markiza
The Kingdom of God is inside you and all around you. Not in a mansion of wood and stone. Split a piece of wood and God is there, Lift a stone and you will find God.

Tako nekako. Bolje sama ne bih umela reći.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644341#p2644341]Macan86 napisao:[/url]Ateista sam...
Verujem u to da ljudima nisu potrebne religije ni obećanja bilo kakve nagrade ili kazne da bi zaključili šta je dobro a šta loše,već samo zdrav razum i dobra doza empatije.
Svet bi bio mnogo mirnije meosto kada bi ljudi verovali jedni u druge umesto u bogove oko kojih se svađaju.
Ali srz Hristovog ucenja jeste u povezanosti ljudi, onaj ko ne veruje u ljude ne moze verovati ni u Boga jer za veru je potreban otvoren duh a za to su ti potrebni ljudi, zato se i kaze da spasenje pojedinca nije moguce pa cak i ako nista lose nije uradio u svom zivotu vec bio samo nemi posmatrac svega oko sebe, zmurio na sve.on je zakrzljao.
Covek da bi sazreo i uvelicao sebe moze samo kroz druge ljude, ma sta god radio to vredi onoloko koloko je vezano za drugog coveka.
Bog na neki nacin uzima samo zrele jabuke, ne bavi se on kaznom, time se bavimo mi.
Zelimo ga prevariti sto nije moguce.
By alexandermagic
Pogan, sa tom nekom intenzivnom naklonošću ka Islamu koju si pak bestidno opravdavam majčinom veličanstvenom krvnom lozom.
Već sam negdje napisao da je ona jedina za koju se zna iz familije a da je sklopila brak sa muškarcem druge vjere, a i on je polutan, srpsko-hrvatski. :awesome: ili :barf: - nisaN siguran koji bih smajli uporabio zbog zadnje navedenog. Mislim na tatu. Da.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!