Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Krstim se i gledam ovo yoga smeh...ljudi pa ovo je bolesno,ovo je prevršilo svaku meru....ozbiljno
HM sta ako drmne kod nas zemljotres ko u Italiji? EEee e pa da!! Ja cu da se smejem i kazem "Znam da izgleda šašavo ali zaista deluje"...bolesnici
irinej bulović rumenčanima povodom pihtiajde...

"Ukoliko organizujete ovu pagansku manifestaciju u toku posta, pravoslavna Eparhija bačka će objaviti saopštenje i pozvati vernike da stanu u odbranu svetog posta. Za vreme održavanja pihtijade, kapije porte hrama će biti zatvorene, a sa zvonika će se svakih pola sata oglašavati mrtvačko zvono. Svi članovi Upravnog odbora pihtijade biće anatemisani iz crkve, sveštenik neće ulaziti u njihove domove, jedino će im biti dozvoljeno krštenje dece jer ona nisu kriva za greh i ludost roditelja", saopštio je Irinej organizatorima."

:dj:

(rumenčani odustali)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo- ... 66126.aspx" target="_blank

IVOR Ivanišević, koji je uhićen u rujnu 2015. zbog sumnje da je silovao svoje pse, u isto je vrijeme sjedio je u Vijeću za ekumenizam Hrvatske biskupske konferencije.

Kako Index doznaje iz pouzdanih izvora, 41-godišnji Ivor Ivanišević, kojeg se sumnjiči da je od 2009. do 2015. godine seksualno i fizički zlostavljao svoje pse, do lani je sjedio u Vijeću Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog.

U istom Vijeću HBK s osumnjičenim silovateljem pasa sjedio je i ekstremno desni sisački biskup Vlado Košić. Jedna od sjednica tog Vijeća na kojoj je sudjelovao Ivanišević održana je 27. ožujka 2015 u zagrebačkim Remetama, a u njoj je sudjelovala i novinarka HRT-a bliska crkvi i biskupima, Karolina Vidović Krišto.

:pop:
Korisnikov avatar
By antibiotic
svaka ti cast ako si odslusao zukorica do kraja
Korisnikov avatar
By Aloysius
Ne znam da li ovo može ovde da spada, ali kad god prolazim pored Aleksandra Nevskog ili ne daj bože Hrama, uvek se više od pola ljudi u tramvaju prekrsti i meni to bude mnogo smešno.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!