[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342247#p2342247]Popeye napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342135#p2342135]tasa napisao:[/url]
nasa populacija ima odnosno treba da ima sire poglede i dublju toleranciju prema svemu postojecem na svetu ali da li je to tako?
pa vodi primjerom, pokazi malo te sirine pogleda i dubine tolerancije.
kako ocekivati sire poglede od homoseksualaca koji mrze to sto jesu i smatraju se manje vrijednima ili mracnom tajnom?
ja sam o svom mikrokosmosu pisala i nemam nigde i nikakvih problema sto sam lezbejka u lezbejskoj zajednici a nemam ih jer nisam fobicna niti isfrustrirana, nemam ih jer znam da covek koji kaze da vise voli sladoled od vanile nije uopste neko ko mene mrzi niti ja mrzim njega time sto ne volim vanilu nego volim cokoladu koju on ne voli
ne voleti, ne podrzavati, ne preferirati, ne razumeti i sl nema veze sa mrznjom
mrznja je ona grupa propalica koji su razbija izloge i krali patike kad im nije poslo za rukom da ubiju pedera
njima je danas zanimljivo da ubiju pedera sutra ce im biti zanimljivo da napadaju vlasti, neku stranku, neku grupu ili mocnijeg pojedinca
oni su bolesnici koji imaju fobiju od ama bas svega
ljudi koji kazu da treba da se drzimo medju cetiri zida i sl su onaj cova koji voli vanilu dok mi volimo cokoladu
i jedni i drugi ako samo malo promenimo ugao i nacin pristupa mogli bi doci do toga da nesto ne volimo na slepo ili da barem postujemo sto neko ne voli nesto sto mi volimo taman predmet "voljenja" bili mi sami (LGBT populacija)
i ne znam otkuda to da se bilo ko kome treba klanjati
malo je kontradiktorno da recimo nasa populacija podrzava feministkinje i njihov pokret
po ponasanju i stavovima LGBT feministkinje su grupa glupacica koje nisu imale pametnijeg posla nego da se bore za nekakva prava
mogle su lepo da se povedu vidjenim pa kad svi oko njih jedu govna da i oni jedu govna iako znaju sta je govno i da je bljaks za jesti
i isto tako trebale su cekati da im se svi klanjaju cim se pomenu ili pojave
ili da se inate i pri tome ceo zivot da im prodje u tripu da su najpametnije na svetu i da cine pravu stvar odnosno na ispravan nacin
i oni crnci su trebali da cekaju da ih 'lade listom palme i ljube mesta gde su bili okovi (ono kao deci ljube da prodje gde je bolelo)
bezbroj je primera kako su manjine promenile svoj status
nacin na koji mi to NE/radimo je krajnje idiotski i ne vodi ama bas nicemu na nivou kolektiva do kolektivnom suicidu ili barem svojevoljnom utamnicenju uma i zivota sa odocnelim kajanjem kao ishodom
a ako bi se kojim slucajem nesto promenilo, ako bi se nasao neko ko bi ucinio ono sto su ucinile feministkinje i postigao njihov uspeh verujem da bi svi vi cupkali listice sa njihovog lovorovog venca i ne bi bilo vecih od vas sto se opet svodi na srz vaseg karaktera a to je licemerje i dvolicnost
ne znam kako ovo drugo ocekivati, reci mi ti