Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kekica
I umalo da zaboravim!Ovo je vrhunac!

Slika

Inace drug iz mog odelenja -.-
By alexandermagic
1. Previše se zamaraš nekim stvarima, obzirom da se izjašnjavaš kao ateistica.

2. Mani se Zwezdice, a to što je napisala je točno.

To što pojedinci tumače Kur'an shodno tome kako im odgovara, ili kako im drugi nameću, nije njen problem.
Bez obzira što kaniš studirati na Megatrendu, vjerujem da bi i ti nakon čitanja istog shvatila što se tu uistinu zabranjuje, a što dopušta vjernicima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poštujem mnogo više nego Hrišćanstvo.
Doprinos kulturi i nauci neprocenjiv.
Korisnikov avatar
By Kekica
@alexandermagic
Pa mozda smaram, ali po svim ovim postupcima i pricama moga druga muslimana jednostavno ne mogu da shvatim Islam kao sada neku miroljubivu religiju, pogotovo zbog cinjenica sto ponizavaju zenski rod.Ne kazem da su svi muslimani zli, ciljam upravo na te sto zloupotrebljavaju Kuran i koriste ga kako njima odgovara..To za Megatrend te i nisam bas najbolje razumela.

@Anhedonie
U pravu si.Ne razlikuje se ni malo.

Ovo je zadnje od mene sto cu napisati u ovoj temu, vidim da se mnogima zameram, sto mi nije namera, imam pravo na svoje misljenje, ali nekada je pametnije cutati :) ...Selam Alejkum :)
Korisnikov avatar
By Olórin
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:

Izjednačavati ekstremiste sa svim pripadnicima jedne religije je prilično strašno...
Dirrty je u pravu. Muslimani su ti koji su sačuvali filozofiju, matematiku, medicinu i mnoge druge nauke drevne Grčke od samih hrišćana... Zatim su oni sami postali zatucani i ksenofobični ali znanje je preko, onda muslimanske, Španije vraćeno u hrišćanki svet.
Razvoj medicine u renesansi postoji isključivo zbog mudrih pripadnika Islama koji su sačuvali znanje i zbog toga im večno hvala.

Oprosti, ali takvi postovi su stvarno za Stormfront...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zla_Barbika

...u vezi sa zemljotresom u Japanu i "Allahove kazne".
Zvali ga mi Bog ili Allah, tesko si ga/njoj njemu sa takvim prorocima. I patrijarh Irinej smatra da je zemljotres bozija kazna.
Generalno, nemam problem sa verujucima, ali sa ovim i ovakvim prorocima da.

Za zemljotres u Japanu je verovatno odgovoran Mesec, koji je negde tih dana bio blizi Zemlji, i poznato je da posle moze izazvati neke prirodne katastrofe, nije to nikakav bog niti njegova kazna!
Nije. Pomeranje tektonskih ploca. Nasa planeta je jos uvek ziva i potpuno je normalno da se povrsina pomera. To sto se dogodilo u japanu moze da se dogodi svakog momenta, na istom ili drugom mestu na svetu. I nije 'kriv' nikakav Bog niti Godzilla zbog toga.
Korisnikov avatar
By 2kune
jel ovo BBB smršao na razinu jedne obične zle barbike? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Kekica
[/quote]

Nije. Pomeranje tektonskih ploca. Nasa planeta je jos uvek ziva i potpuno je normalno da se povrsina pomera. To sto se dogodilo u japanu moze da se dogodi svakog momenta, na istom ili drugom mestu na svetu. I nije 'kriv' nikakav Bog niti Godzilla zbog toga.

[/quote]

Znam da je nasa planeta još uvek živa i da do pomeranja tektonskih ploča može doći bilo gde, pogotovo na trusnim područjima kao što je Japan, ali takodje neki baš krive i Mesec zbog tog razornog zemjlotresa. A gluposti poput tih da je to kazna tamo nekog boga, apsurdno je bilo sta komentarisati, samo poludim kada vidim kako zatucanog naroda ima.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Zla_Barbika

[/quote]

Znam da je nasa planeta još uvek živa i da do pomeranja tektonskih ploča može doći bilo gde, pogotovo na trusnim područjima kao što je Japan, ali takodje neki baš krive i Mesec zbog tog razornog zemjlotresa. A gluposti poput tih da je to kazna tamo nekog boga, apsurdno je bilo sta komentarisati, samo poludim kada vidim kako zatucanog naroda ima.

[/quote]
a opet... možda je Godzila ipak pravoslavac... kako biti siguran? :hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!