Couldn't disagree more. Da bi rasa poput ljudske prezivela dovoljno dugo, da pronadje i poseti neku planetu na kojoj ima inteligencije, mora posedovati izuzetno visok nivo svesti, tolerancije, postovanja (ne samo prema ostalim ljudima, vec i zivotinjama, prirodi odnosno samoj planeti, sto je mozda i najvaznije) pa i spiritualnosti?
Zar mislite da bi takvo bice imalo potrebu za porobljavanjem druge rase, koji su u njihovim ocima velicine mrava.
Teorija o isisavanju resursa mi je takodje potpuno nelogicna, kakvi god resursi njima bili potrebni, zbog izuzetne tehnoloske razvijenosti, oni sve to mogu vec proizvesti sintetickim putem.
Mnogi imaju previse ljudski pristup ovoj temi, ocekuju nesto lose i zlo jer je potpuno nepoznato. Naravno nikog ne osudjujem for being human, and thinking like one, svako ima pravo na svoje misljenje, ali isto tako ne treba ismejavati ostale cije se misljenje razlikuje, posto je sve ovo zasnovano iskljucivo na teorijama i predpostavkama.
Mislim da mogu, ali ne zele jos uvek da nas posete, jer i kada bi bili poseceni od strane vanzemaljaca (s tim, da smo dovoljni razvijeni da ih uopste i vidimo) s trenutnom svescu, verovatno bi mi bili ti koji bi deklarisali nekakav napad, i time im poslali jasnu poruku nase ljubaznosti ka ostalim rasama. Because we're ignorant like that.
PS narivan sam