Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bojandjo
NE:sarana:
ja sam suvi i nezanimljivi ateista pozno poststrukturalisti?kog-materijalisti?kog ideološkog profila
Originally posted by gariJest da nije nicejsko-carigradsko, ali je ipak vjerovanje, i ja ga kao takvo podržavam...
Šta je tema, naprava dr Giljotena? Da nisam pogrešio temu? Mislio sam da je tema "Jeste li vernik"? Da li ova ?udna naprava zna?i da sve vernike treba giljotinirati? O ?emu se radi? Dobijam napad panike! Ina?e su me ve? "satarnizovali" ovde!! Neke dve ?udne osobe sa ?udnim nickovima!!! Dobio sam i šifru...Da li se vra?aju "dobra stara vremena" likvidacije neistomišljenika?! Kuku...![]()
Originally posted by KupperHehehe...ne mislim da si TI deo glavnog uzroka ma bilo ?ega. Ali kao vernik podržavaš one naj-fanati?nije meðu vama, koji jesu deo tih razaranja, patnji koje su se dešavale u istoriji ljudskog društva.
...zakljucujem da sam deo glavnog uzroka vecine sukoba, razaranja i patnji koje su se desavale u istoriji ljudskog drustva.
Originally posted by GALATEJAPokusavam evo vec 2.5 godine i ne uspeva mi to isto da objasnim. Vernik si? Onda volis popove, crkvu, etc....ma, dzabe.
Joj, ljudi, dokle ce se vera mesati sa crkvom, bog sa popom isl.?! Jedno je zloupotrba, a sasvim drugo vera! Razlucimo fanatike od vernika.....
Pokusavam evo vec 2.5 godine i ne uspeva mi to isto da objasnim. Vernik si? Onda volis popove, crkvu, etc....ma, dzabe.Moje iskreno izvinjenje Kupper-u! Priznajem da sam te pogrešno procenio. Potpuno se slažem da vera nije jednako crkva, popovi i sli?no!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!