Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Sprinter
ma jasno je to.
nego zbog para.
kao i popovi za boga, tako se i mi proglasimo za glasnike satane, a kako su ljudi u ovim vremenima labilni, prodavanjem dusa djavolu bi mogli da zaradimo za metar dana brdo kesa.
Originally posted by EYABudizam je ipak religija, najednostavnije rečeno. Istočnjački način života, ophođenja; istočnjačka kultura itd., sve je to puno drugačije od zapadnjačkog, ali sve civilizacije razvijaju po više-manje jednakom principu tj. okultno, mistično - uvijek se pretvori u sustav vjerovanja / razmišljanja / štovanja.
apsolutno se slazem. Budizam nije religija vec ucenje o zivotu.
moja predstava Boga je potpuno drugacija od onog sto religije propovedaju.
moja je greska sto sam upotrebila bas taj izraz, a da nisam pojasnila sta hocu reci.
zapravo, necu nista reci, a jos manje objasnjavati... tim bi obezvredila sopstvenu 1/2religiju1/2.
Originally posted by XanaXImali smo jednog sjajnog forumaša, suculenta koji veoma dobro razume budizam i osetio sam potrebu da ga pomenem ovde.
Budizam je prvenstveno monistička religija; neki oblici budizma poput mahayane su tako i "teološki" oblikovani ("trostruka priroda Bude"), drugi oblici nisu tako eksplicitni, skloniji materijalističkoj "filozofskoj" podlozi ("anatman"); ali opet, čak i ako je budizam u mnogome "personalna religija" - ako netko odabere takav način štovanja, ponovno je potrebno naučiti o njemu i naučiti kako ga "živjeti". A, mislim da je za zapadnjake koji ne žive na Istoku, shvatiti bit budizma praktički nemoguće...
Originally posted by XanaXBudizam kao i mnoge druge religije uklapa, pogotovo mlađe forme mahayana budizma, neku vrstu politeizma ali bit budizma je monistička.
Problem neteističkog razmišljanja budizma spram strogo teističkog u abrahamskim religijama i nije neki problem, tj. ne znam zašto je toliko teško shvatiti "jaz" između budističke filozofije monizma i, dijelom nedualizma, te monoteizma - ako smo, barem deklarativno, prevladali opreku politeizma i monoteizma abrahamskih religija. Kada se takav Europljanin čudi tome kako Indija i Kina ne poznaju Boga, mene zanima kako, istovremeno, prihvaća grčku, helenističku ili rimsku religiju kao poganstvo ili idolopoklonstvo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!