Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn
dream on :P :P :P
to je zato sto offtopichkarite!
:teg: :fuck: :njami:
Maaa neeee! :odbij: Di ti je ovo offtopic??? :drama: Ovo ti je šesnaesta betonska nadkupola pobo?ne kupolice koja se naslanja na 4 polukupole pobo?nog broda pomo?nog broda pobo?nog broda... Baš je oblažemo u mramor... :snob:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma tebe cemo u zvonik da ti odzvoni :machevi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn
Ma tebe cemo u zvonik da ti odzvoni :machevi:
:dude:
ding-dong
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by 2kune
..Kad sam vidio na što se naslanjaju armiranobetonski elementi i kako se vežu jedan s drugim montažnim na?inom, pobjego sam glavom bez obzira uplašen ?injenicom da bi to mogao biti savršen na?in atentata na mene, moju osobu i onoga tko je predstavlja..

U tom slucaju,to bi bio jedini ,u istoriji, atentat gde svetskoj a posebno nasoj javnosti ,ni najmanje, nebi bilo bitno ko je nastradao...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Don`t Look
U tom slucaju,to bi bio jedini ,u istoriji, atentat gde svetskoj a posebno nasoj javnosti ,ni najmanje, nebi bilo bitno ko je nastradao...
Kako je ve? ranije u temi re?eno, naši mentaliteti toli se razlikuju da sasma drugoja?ije iz?itavamo istoriju. :eu:
Korisnikov avatar
By gari
2 kune se prosto šalio ?ovek. Kada su francuzi pravili Notr-Dam a Englezi Vestminster mi smo bili pod Turcima i nismo mogli to da radimo. Ako neko želi sada to da nadoknadi ne vidim šta je tu loše. A taj cinizam koji izbija iz svake re?i 2 kune je potpuno razumljiv...Mnogo mu je lrivo što se takav hram ne pravi na nekom pogodnijem mestu i za Sv.Franju ili Sv. Josipa Radnika? Ovaj poslednji beše komunista koji je kanonizovan za sveca, ?ini se da se zvao Josip Broz a svojevremeno je iako se deklarisao kao ateista ljubio Papinu papu?icu. Možda njemu treba da izgradimo hram?
:ugriz:
Korisnikov avatar
By gari
Ne verujem baš da je tako u Beogradu, jedino ako si u Opštini Stari grad. Što se ti?e Nemanji?a, tada je manastir bio ujedno i bolnica, jer je Sv.Sava ujedno uneo za tadašnje vreme moderne metode le?enja. Ni ja ne pravi razliku izmeðu toga KO je i ODAKLE postavio temu, nego da li je to uradio zlonamerno ili ne. U ovom slu?aju mislim da je bespredmetno raspravljati o tome šta nam sve fali, jer nam fali mnogo, a mislim da se Hram Sv. Save gradi dobrovoljnim prilozima i donacijama te tako ne ugrožava nikoga, osim onih koji ne veruju.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Svagda se sa toplinom se?aju?i milosti božje koja mi je udelena tako da videh i uvideh onomad svu lepotu i osetih svo udivljenje spram ?inodejstvovanja velike vere Srpske pravoslavne crkve, sada spoznah da je ono što tada videh ipak samo senka prave vaseljenske vere vascelog srpskog naroda, srpske države i sviju onih koji žive na teritoriju u koji se ta vera veruje. Te spoznah da se ?inodejstvovanje tek sada po?inje da ukazuje u svoj svojoj veli?ini i snazi! I to na na?in koji samo ?ovjekoljubac Bog u svojoj premudrosti može da osmisli kao delovanje onih najmanjih i najpotrebnijih kojima tim istim delovanjem ho?e da pokaže što sve njihova vera može i mora da uradi. A ona ho?e i mora da uradi ono što izgleda nemogu?e svima u svim takozvanim demokratskim državama na svetu: da sa malim sagradi golemo.
I tako je bog ostavio beleg zavetni, simvol koji svi moraju da poštuju i da koriste:
Slika
To ?inodejstvovanje vere nije slu?ajno po ceni od 8 dinara, jer je 8 sveti simvol dvostrukog krsta, jedan krst da ga nose oni što ne veruju ni u jednog boga, a drugi krst da ga nose oni što veruju u krivoga boga. A svi ostali taj ?e beleg božanskog od srca da daju jer vera je njihova prava vera! Ona koja se isplati više od svega.
I gle sada kako se vera umnožila! I kako je povezala sve one delove koje od francuske revolucije niko nije umeo više da poveže. A ona ipak poveza srpsku državu sa srpskom crkvom na ?uðenje vascelog sveta! Tek ?e sada kada se ta veza napokon zaista u potpunosti ovaplotila svetosavski hram da bude dovršen. Jer kako da ne bude kada i jeretici i pogani i neznabožci veruju 8 dinara po pismu za Srpsku pravoslavnu crkvu?
:svetac:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Mars
Bukvalno shvatanje Biblije? I Hristovih reci?!?

Ima vece istine od one bukvalne.
Molim te, a kako to treba shvatiti bibliju ako ne bukvalno?
Traže li poglavari velikih crkava, da je shvatimo kao
obi?no književno delo, pa simboli?ki da izvla?imo poente.

Kako da ne.

Pa kad bi je shvatali simboli?no, onda se ne bi razlikovala od druge literature, a to crkvama nije cilj.
Korisnikov avatar
By gari
Verujem da je markica trebala da košta 2 kune a ne 8 dinara. Tada bi se doti?ni verovatno malo manje bunio i zbunio. Šta ?eš, mi Srbi volimo da imamo sve veliko, pa i hramove.

:djavo: :foto: :zmija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!