Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By source
U vise navrata sam pominjao temu koju zelim da otvorim ali nemam vremena da to ucim.
Cilj te teme nije bio da vredja niti bilo sta kao sto su neki protumacili kada sam naznacio o cemu se radi. ali sta je tu je.
Nije mi bila namera da spamujem po temama sa vama, desilo se. Moderatori mogu da iseckaju visak.

zato i nisam odmah napravio temu, jer zelim da je pripremim adekvatno, da ne dozivimo jos jedno prepucavanje oko "otkljucavanja"..
hvala na savetu.

edit: sada stvarno moram da spavam. pozdrav
Korisnikov avatar
By Vel boy
braniti hrišćanstvo i braniti službenu crkvu nije nužno ista stvar.

imam međutim problem s ovim tvojim Source odgovorom Kragiju, citiram te "tebi ako je toliko stalo do braka, postoje neke religije i drzave u kojima je to dopusteno, pa se prosto prebaci tamo. ovde na zalost nije i kako stvari stoje nece biti jos neki izvesni period. da ne iznosim sada koliko dugo, ali ako realno sagledamo stvari, mrka kapa. Znaci olaksaj sebi i nemoj se nervirati oko braka......" (zatvoren citat)

ako je brak i sekularni društveni ugovor i konstrukt s privilegijama i obavezama, tim više gejevi imaju i trebaju da imaju puna prava na nj isto kao i heterosi. "ovde" tj. Srbija (i ostale zemlje exYu) su sekularne države. kontaš? nijedan srpski (ili ili bilo koji drugi exYu) gej ne traži od crkve gej brak. ali, od sekularne srpske (ili bilo koje druge exYu) države, da. sada i odmah! i sigurno da ima prava i razloge da traži.

dalje, off, samo kratko, spliff tamo zaista jeste upotrebio "jer" ispravno, jer (sic!) nije ispravno je l ni jel. jer je rečca u objašnjavajućem i/ili uzročno-posledičnom kontekstu naracije, a je li (skraćeno i spojeno jel) je upitna rečca. :)

za ostale aktivisane ovde, kamo sreće da ste bar isto ovako aktivisani po glasilima javnog diskursa Srbije ili bilo koje druge exYu zemlje. najgori antigeji žare i pale po medijima vam društva, a vi se sjatili na Sourcea......
Korisnikov avatar
By *deni*
Osobito mi je zadovoljstvo što sam u situaciji da te prvi pozdravim opet među nama, Vel. :lepeza: , kao što običaji i tradicija pravoslavlja nalažu. :)
Odsustvo ti je, istina, bili kratko, ali se itekako osetilo.
Korisnikov avatar
By source
@Vel boy
malo sam sada rastrojen zbog ispita koji sam imao jutros, a slabo sam spavao i mozda ce odgovor zvucati nadrkano, pa se unapred izvinjavam. :shrug:
Mislim da sam ja rekao da nemam nista protiv takvog braka. Ko voli nek izvoli, kako hetero, tako i homo. Ono sto jesam jos rekao, to je da mi takva institucija (znaci ugovor) jos uvek ni u jednom od ova dva oblika nema bas previse smisla kada govorimo o "krunisanju" ljubavi i sta ti ja znam. Al ajd da ne zalazim, ima svoje beneficije kada se gleda sa pravne strane posto je drustvo tako uredjeno i ok, postujem. Kada dodje vreme znacu da li zelim brak ili ne, za sada mi je to negde u nekom coscicu malog mozga, tako da ne bih da se dalje uplicem u to. :tehno:

na onaj off o splifu i njegovom jer...je l.. tesio sam se da je zeleo da kaze:"da li je tuci zenu bogougodno? " a ne "tuci zene je bogougodno", kao sto ti tvrdis da je to mislio, ali takva konstukcija nema smisla. sta je onda time dobi, postavio pitanje i sam odgovorio na isto? :eureka: da naglasim, pogresno odgovorio xD
ali ako je svesno stavio jer u smislu konstatacije da svi muzevi tuku svoje zene, onda ne zelim da komentarisem dalje. vec sam iskomentarisao u jednom postu sta sam imao na tu temu. :nokti:

@barni :D drago mi je zbog tebe, nadam se da je proslo ok. :tapse:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548328#p2548328]zozefin st napisao:[/url]to je lepo barni, cestitam.
kako je reagovao?
Moj cale ne podrzava gej ljude, naprotiv, kada vidi na TV-u bilo kakvu pricu o tome osudi to.
...prvo mi rekao da on to ne moze da razume i da to njemu nije normalno i pita me odkad ja to znam.
Ja mu kazem odmalena,Kako ja zapravo nikada nisam bio blizak sa ocem, pisao sam malo na forumu o toj prici...odrastanju itd..zapravo rekao sam mu ovo da bi se zblizio sa njim, tako sam mu to i predstavio.
Rekao sam mu da sam probao sa curom i da mi je to gadno i da mi se cak ni ne dize na nju i da je to tako oduvek bilo.
Kazem mu da ja to ne mogu promeniti, da je to prosto tako da ja nemam problem sa tim, da nisam nesrecan zbog toga ali imam problem sa ljudima oko sebe.Ne zelim da ih izgubim zbog toga ali me to iscrpljuje.

Na kraju mi kaze, "znam da se to ne moze promeniti, ja sam iznanadjen i dalje ne mogu da razumem to ali volim te i zelim ti srecu"
Na momenat krenuo da me zagrli pa kao nesto ne zna kako, smotao se...nikada to prakticno nije ni uradio...

u svakom slucaju proslo je iznad mojih ocekivanja

ostala mi je jos jedna bitna osoba za autovanje i zavrsio sam sa tim
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično, Barni, sad čekaj da vidiš kako će da izgleda sledeća faza reakcije na ovu novost. To se u našim prilikama dosta dugo vari i različite reakcije često dolaze u talasima. Ali se na kraju sve slegne i dođe na svoje mesto, bitno da si ti to rekao i time spasao svoju dušu greha laganja i obmanjivanja.
:)
By Kragi
^ Mse

e, bas mi drago barni. :klap:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Lepo, Barni.
Drago mi je što je dobro prošlo, samo napred. :up:
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548343#p2548343]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548328#p2548328]zozefin st napisao:[/url]to je lepo barni, cestitam.
kako je reagovao?
Na kraju mi kaze, "znam da se to ne moze promeniti, ja sam iznanadjen i dalje ne mogu da razumem to ali volim te i zelim ti srecu"
To imaš baš sreće s ocem, ja sa svojim nisam bio takve sreće. Kad sam rekao ocu da sam gej ponašao se isto kao da sam mu upravo priznao da sam biseksualni pedofilni satanista, sadista i nekrofil koji je u okviru svojih pedofilno-nekrofilnih preferencija seksualno zlostavljao i izmasakrirao nekoliko dječaka i djevojčica iz obdaništa, skuvao ih i pojeo pri satanističkom ritualu a njihove neskonzumovane ostatke i dalje drži u zamrzivaču. Potom je svuda hodao po rodbini i familiji i sav raspamećen i očajan, izvan sebe samo ponavljao to isto "zamislite šta mi je on (ja kao) rekao...." on je i umro a da se s tim što sam mu rekao nikada nije pomirio a ni prihvatio to.
Korisnikov avatar
By Vel boy
kao što sam već pisao tamo u temi o outovanju roditeljima, moj otac je bio upola tako ma'nit, to jedno vreme, kao Reomirov, što mi je bilo dovoljno da ga žalim, nedobog da mi je bio skroz takav kao Reomirov, u mom srcu za njega mesta ne bi bilo, Bože me oprosti.........

u barnijevom primeru, kome se takođe pridružujem čestitkama, se vidi da kada konzervatiste lupi realnost da im je sin ili kćerka gej, ima potencijala da nekako možda i prihvate homoseksualnost sopstvene im dece, ali i dalje neretko, nažalost, ostaju društveni antigeji tj. prosipaju homofobiju u društvu (širem ili užem). nadam se da to nije slučaj i s barnijevim ocem.
Korisnikov avatar
By Herald
@barni

Kako se smotao dok je hteo da te zagrli? Da nisi mozda sedeo? A on ustao pa se usinuo krenuvsi da te zagrli. Trebao si i ti da ustanes.
Korisnikov avatar
By bern
čestitke, barni.

zanima me da li si u međuvremenu kod sebe primijetio promjenu u stavu prema crkvi?
By Reomir Klon
barni napisao: Na momenat krenuo da me zagrli pa kao nesto ne zna kako, smotao se...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548675#p2548675]Herald napisao:[/url]@barni

Kako se smotao dok je hteo da te zagrli?
balkanska posle, isto ko i moj stari, đe će još da pokazuje nekakve emocije, ne priliči se to muškarcu da se prenemaže s emocijama, grljenjem i ljubakanjem ko nekakva zadušna baba, moj bi me nokautirao da je mogao, kao mlad bio republički šampion u boksu, zato sam mu to saopštio preko telefona, bilo jasno čut iz telefonske slušalice kako mu eksplodiraju lampice jedna po jedna i raspada mu se hardver, raspad sistema totalni.
Korisnikov avatar
By Herald
I moj je trenirao boks, ali sam mu rekao u lice :P
Korisnikov avatar
By Vel boy
a moj je smlaćo :lol: (tako ga zvali mnogi, ne ja) za kog su ti mnogi i sumnjali da je i sam gej (po stereotipu bosanskohercegovačke čaršije gde su "oni pederi smlaćeni garibi" , yep, gotta "love" :radosnice: bosanskohercegovačka čaršija.....) ali se jadan s vremena na vreme dokazivao ili morao da dokazuje homofobijom kako bi kao otklonio te sumnje. valjda je zato srećom samo upola onako ma'nit mogao da i bude, u poređenju s Reomirovim rabid lunatikom od oca....
Korisnikov avatar
By blenta
kako to sad odjednom bosansko hercegovacka a nije ex-yu? :blentavi:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!