Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Orlando the Lady

Sajbermikane, koliko ti to tacno nisi jeo do sada? Proslo je evo vec 26 stranica prema mojim podesavanjima za broj postova na stranici.. :saksofon:
Od 11. juna 2009. godine nemam potrebe za uzimanjem tvrde hrane. Samo sam na Suncu, vodi, malo mleka i čaja na dan. I tako živim i uživam već više od godinu dana. Na jesen imam pregovore oko testiranja mojih tvrdnji u državnim ustanovama ali sam rekao samo pod uslovom da rezultate objave narodu.

Odnosno test će biti na 90 dana i treba da objave moj ulazak u testnu sobu, boravak u njoj jednaput nedeljno i sam završetak testa.

Kako god ali ne jedenje nije cilj ove vežbe nego savršeno zdravlje!!!

:veverica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by cybermikan
Originally posted by bas bleu

ja se iskljucivo bavim raingazingom :kafa:
Samo napred dalje ako imaš ODLIČNO zdravlje i prave benefite time.... mada čisto sumnjam jer ipak po mojim istraživanjima SAMO sunčevi fotoni ti tu mogu pomoći. I to da aktiviraš svoj brainnuter (mozgjuter) koji imaš u sebi od rođenja.

:unic0rn:
Hocu :POTPISUJEM: smajli na Forumu i spremna sam da posvedocim, ili ponudim odredjeno jemstvo u pogledu toga. :)
By dukkehjem

Molim vas nemojte me klasifikovati šta sam jer ne priznajem. Ali ako neko baš hoće ja sam sve.

I str8, i bi, i gay... samo ne mogu biti lezbo na žalost :D eto malo šale.
you're no fun. Madonna je rekla da je gej muskarac :durenje:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Od 11. juna 2009. godine nemam potrebe za uzimanjem tvrde hrane. Samo sam na Suncu, vodi, malo mleka i čaja na dan. I tako živim i uživam već više od godinu dana. Na jesen imam pregovore oko testiranja mojih tvrdnji u državnim ustanovama ali sam rekao samo pod uslovom da rezultate objave narodu.

Odnosno test će biti na 90 dana i treba da objave moj ulazak u testnu sobu, boravak u njoj jednaput nedeljno i sam završetak testa.

Bio bi to jedan dobar rijeliti, moram priznati.
I ne raspitujem se za cilj, cilj me ne zanima, vec sastavnice puta ( =gledam u Sunce i ne jedem nistaaa :harmonika: )
Korisnikov avatar
By Herald

Sajbermikane, koliko ti to tacno nisi jeo do sada? Proslo je evo vec 26 stranica prema mojim podesavanjima za broj postova na stranici.. :saksofon:

A kako ce da znaju sta radis preostalih 77 dana?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Неједење се пише састављено, али то сад и није толико битно спрам следећег:

ако је то заиста циљ, зашто ова тема није у Здрављу?
Шта тражи у Религији, филозофији, теорији?
Korisnikov avatar
By cybermikan
Ova tema bi TREBALA biti u odeljku za NAUKU ali nisam je ja otvorio, no hvala onome ko je otvorio temu ranije.

:pivce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Ova tema bi TREBALA biti u odeljku za NAUKU ali nisam je ja otvorio, no hvala onome ko je otvorio temu ranije.

:pivce:
Ova tema bi TREBALO biti u odeljku za NAUKU ali nisam je ja otvorio, no hvala onome ko je otvorio temu ranije.

:pivce: :pivce: :pivce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ovo je isuvise lepo sroceno da se ne bi naslo (i) na ovo stranici:

Originally posted by bananica

well, u duhu popularnog etiketiranja na forumu u poslednje vrijeme - ako neces da budes etiketiran kao gay ili str8, onda cemo ti zalijepiti ovu:
Slika

Samo se salim, naravno. Iako zvucis kao fanatik - sto u sustini i jesi.
Demokratija, ba!
Korisnikov avatar
By cybermikan

Ovo je isuvise lepo sroceno da se ne bi naslo (i) na ovo stranici:

Originally posted by bananica

well, u duhu popularnog etiketiranja na forumu u poslednje vrijeme - ako neces da budes etiketiran kao gay ili str8, onda cemo ti zalijepiti ovu:
Slika

Samo se salim, naravno. Iako zvucis kao fanatik - sto u sustini i jesi.
Demokratija, ba!
Ok. Kako god i kako ti kažeš. Meni je super ma ko šta mislio i pisao.... :dj:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Javljam sa 27 minuta urađenog predobrog sungazinga unazad sa 45 do 15 minuta, po najnovijem Hirinom dodatku.

Ja se ovom prilikom izvinjavam svima koje sam uvredio ranije iz ma bilo kog razloga i hajde da budemo sad malo više u duhu tolerancije i međusobnog uvažavanja sada kada smo manje- više poodmakli u ovoj predivnoj veštini. Takođe pozivam SVE koji su zainteresovani da se registruju u našu konačno otvorenu Sungazing organizaciju Balkana i doprinesu ubuduće svojim radom na daljem širenju sungazing prakse.

http://www.cybermikan-sungazing.org/sun ... zacija.htm

Najnovija vest je da jedan momak od 19 godina, sportista iz Novog Sada sa samo 30 sekundi sungazinga prestao da jede jer nema potrebe za tim i već je 10 dana samo na jednoj bonžiti ili lanenoj tabli. Moji ljudi iz naše organizacije i ja ćemo raditi dokumentarac o sungazerima a on će se sigurno naći u njemu (samo što on još nije o tome obavešten )da nam kaže svoje iskustvo pa ćete vi koji želite to moći i da pogledate.

Specijalan poklon svim učesnicima foruma je skoro kompletan video sadržaj o sungazinga u nas ovde:

http://vimeo.com/channels/123648

Neka NAS energija našeg dragog i predivnog Sunca i dalje vodi.

:carica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali ako je sportista zar nije neophodno da jede? :lol:

Ti si meni presmešan i jako simpatičan.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Dirrty

Ali ako je sportista zar nije neophodno da jede? :lol:

Ti si meni presmešan i jako simpatičan.
Ne, nije neophodno!

Profesor tvrdi da živi samo od Sunčeve svetlosti i voćnog soka

JANE FRYER

Malkl Verner izgleda sasvim normalno. Visok je oko metar i osamdeset, nosi naočare, težak je sedamdesetak kilograma i voli da igra tenis, da se druži i trči - tri milje pre doručka sa svojom ženom Anđelikom, cesto su servirane girice za nju i kafa za njega.

Sve sasvim obično. Jedino što Majkl ne jede. Uopšte.

U stvari poslednja hrana koja je ušla u njegova usta je bila obilna porcija krompir salate i parče keksa za doček Nove 2001. godine. Majkl Verner tvrdi da sve što mu je potrebno za održavanje dobija od Sunca

Neobično, 58-godišnji doktor hemije i otac troje dece iz Brunsvika u severnoj Nemačkoj tvrdi da sve što mu je potrebno dobija od Sunca. Oh, da, i povremene kafe, voćnog soka ili čaše vina ako on i Anđelika izađu u grad.

"Zovem to lakom ishranom," objašnjava. "Ali čovek može da govori i o etru, Prani, Či ili Kosmičkoj energiji … to je ista stvar."

To je poznato i kao Bretarijanizam, ili verovanje da činioci sadržani u vazduhu – azot, ugljen dioksid, kiseonik i vodonik – mogu da održavaju telo.

Za sad zvuči ludo. Ali Dr Verner nije neka budala. On je bistar, dobro potkovan naučnik koji je bio toliko iznenađen posledicama svoje neobične ishrane - samo četiri kafe i dva voćna soka dnevno tokom šest i po godina, plus povremeno čaša vina – da je napisao knjigu o tome i nazvao je “Život od Svetlosti”.

"Ja sam u stvari sasvim normalna osoba," insistira on. "Nisam nikakav čudak niti neko sa zapanjujućim pojavama – običan čovek."

Sve je počelo 2000. godine kad je kod Vernerovih došla prijateljica na večeru. "To je bio potez proviđenja," Kaže Majkl.

"Jedne večeri, stara poznanica moje žene je navratila na večeru. Primetili smo da je postala veoma mršava, čak malo i ispijena, i nije jela ništa.

"Ali kada smo je upitali o čemu se radi – da li ima problem – rekla nam je da više ne jede. Tvrdila je da nema potrebu jer je prošla kroz poseban program preobražavanja i sada živi hraneći se samo svetlošću."

Mada bi joj neki ljudi verovatno predložili da što pre poseti psihijatra, Majkla – koji je bio gojazan (90-tak kg), nezadovoljan i nezdrav sa strašću prema picama i duhovnim stvarima – je to zaintrigiralo.

I konačno, posle devet meseci istraživanja i Novogodišnjeg prejedanja krompir salatom, krenuo je sa strogim programom privikavanja da pomogne telu da se prilagodi.

"To traje tri nedelje," kaže Majkl. "Prva nedelja je stvarno stroga – ništa se ne jede, ništa se ne pije.

"Svaki doctor će vam reći da to nije moguće, ali jeste. Zvuči teško, ali veoma je moguće živeti 7 dana bez vode – sve je samo stvar odgovarajućeg stanja uma.

"Suštinski činilac u ovom 21-dnevnom procesu je verovanje u sebe. Ako verujete da možete to, onda nećete upasti u glad.

"Osmog dana možete uzeti malo razblaženog voćnog soka – da pročistite telo antioksidantima.

"Treće nedelje možete preći na jače, manje razblažene sokove. A u poslednjih sedam dana, telo se stabilizuje i postaje naviknuto na novi režim."

Ali, šta sa strašnim osećajem gladi?

"Nećete osećati strašnu glad ako vam je mentalni stav ispravan," živahno kaže Majkl. "To nema veze sa ishranom već sa poštovanjem tela."

Ali priznaje da je izgubio više od 15 kilograma i izgledao "kao isušena kornjača" na kraju tronedeljnog perioda.

Naravno, post nije nova stvar. Potiče iz Biblijskih vremena, strogo su ga se pridržavali u Judaizmu, Isus ga je preporučivao i primerom i učenjem – da se pojača duhovni život slabljenjem privlačnosti čulnih užitaka. Ali to je za nekoliko dana ili nedelja – ne godina. Da budemo iskreni, čudo je da Dr Verner nije umro.

Stručnjaci se razlikuju u tome šta smatraju najdužim vremenom koje ljudsko telo može da preživi bez vode, ali većina se slaže da je to negde između 7 i 10 dana, mada će ozbiljna dehidracija i konfuzija (zbog ugrađene sode i potasijuma u mozgu) da se pojave ranije. U pustinji, naravno, nedostatak vode može da ubije za nekoliko časova.

Tako, ako nam Dr Verner govori istinu, onda je njegovo telo zaista retko neobično. Sa visinom od oko metar i osamdeset i težinom od sedamdeset i nešto kilograma, čak nije ni posebno mršav. I tvrdi da se oseća odlično.

"Osećam se zdravije i živahnije nego ikada. Moja moć odbrane i regeneracije su jače. Teško da sam ikada više bolestan. Psihološki, osećam se stabilno i mentalno obogaćen, imam mnogo bolje pamćenje i koncentraciju nego ranije, i sada mi treba samo 5 sati sna za razliku od ranije kada mi je trebalo 9 sati."

A šta je sa njegovim libidom – da li se smanjio zbog ishrane koja se sastoji od kafe, soka i vazduha?

"Naprotiv!" tvrdi on. "Svako opažanje – bilo da je u pitanju vid, koža ili neki drugi čulni organ – je jače. I moja potencija je postala jača."

Ali, nije li to što on radi oblik anoreksije?

"O ne! Ja ne jedem zbog ljubavi prema svom telu – ne zato što ga mrzim. Anorektičari uopšteno imaju negativno odbacivanje svog tela i hrane. Ja se osećam veoma dobro u svom telu, čak osećam veću povezanost sa telom nego ranije.

"Uvek sam imao veoma pozitivan odnos sa hranom. Uživam da budem prisutan pri obrocima i često mislim da uživam u njima više nego kad bih ih jeo!'

Šta on radi pri obrocima?

"Učestvujem u njima, naravno. Uvek pijem nešto –nekad vodu, nekad čaj, ponekad kafu, zavisi od situacije i mog raspoloženja."

Procenjuje se da ima oko 5 000 Bretarijanaca/ljudi koji se hrane svetlošću širom sveta. Verner kaže da ih poznaje oko 30. Pokret ima šarenu prošlost.

Preuzeto i prevedeno iz The New York Times-a

Jericho Sunfire - A Breatharian Personal Fitness Guru - Part 1a

http://www.suprememastertelevision.com/

Hallo and welcome, wonderful viewers, to todays episode of Between Master and Disciples.
Breatharians, waterians, solarians people who do not need food to survive have always existed in human history.

In the past few months, we have been introduced to some of these remarkable individuals breatharian Saint Nicholas of Flüe, breatharian stigmatist Louise Lateau, waterian farmer Phan Tấn Lộc, breatharian dietician Dr. Barbara Moore, and many others.

Today, we will meet another breatharian, Jericho Sunfire, a personal fitness trainer.

Jericho Sunfire is a former professional rugby player who played for the Oldham Rugby League Football Club and London Crusaders in Great Britain.

After years of being a fruitarian, liquidarian, and waterian, he gravitated toward breatharianism. He explains that being food-free helps us to develop and discover our inner Self.

SupremeMasterTV: Can you tell us why being a breatharian is so important to you?

Sunfire: The fact that I am a breatharian simply is that its all about developing your human potential and your intuitive self.

SupremeMasterTV: So can you tell us a little bit about human potential?

Sunfire: Well, I believe that human potential is basically what you make of it. We are already capable of infinite things that we dont even know about, science hasnt even touched - they cant even explain. So to me, human potential is basically to put in laymens terms getting everything out of the way that can possibly sabotage your development.

SupremeMasterTV: What is maximum human potential, in your concept?

Sunfire: In my concept, it is what you make of it. Its literally what you want and how much you want it, and what youre willing to actually do to be the best you can be, in fact, even surpass who you think you can be.

http://www.youtube.com/watch?v=vjTQuRG0Mzc&feature=related

:trampolina:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja verujem da mi ishranom unosimo više smeća i štete nego korisnih stvari.
Kako se uzgaja i stvara... čista logika.

2 soka i 4 kafe... razumljivo.
Ako su prirodno ceđeni sokovi, vrlo izvodljivo.
Previše kafa... al ajd', verovatno bi se i bez toga onesvestio.

A ovi što žive na vazduhu ne jedu i ne piju apsolutno ništa? :sladoled:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Ne želim da odgovaram na konstruisane optužbe onako kako ti gledaš na stvari iz tvoje perspektive. Neću da se spuštam na niže vibracije niti da te hranim svojim demantijima i odgovorima. Hoću da i dalje imam ispražnjenu i mirnu glavu bez ikakvih mentalnih programa, i neću da se raspravljam sa bilo kime SAMO zato što taj drugačije misli od mene poštivajući njegovu ličnost i stanje svesti na kojoj se trenutno nalazi!

Jutros sam na 25 minuta predobrog sungazinga vraćajući se unazad na 15 minuta i želim da se ponovim i nadopunim post od jučer jer sam dobio nove stvari kako se sve više dajem da me vodi Duh a ne mental kao ranije dok sam duhovno sazrevao.

Jučer ujutro sam prešao na novi nivo sa mentanog na duhovni!

Postoje 3 vrste svetlosnog tela... ovo su lično moji primeri:

1. emocijalno (moj stav da objavim narodu sungazing i širim ga dalje)
2. mentalno (da držim predavanja o sungazingu) i OD jučer ujutro:
3. spiritualno (prazan um, čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula vida, mirisa ukusa i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, "čujem" tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je jaka intuicija. Sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost pa lakše mogu da čujem svoj duh šta mi poručuje, govori i da slušam smernice kako da me vodi!

Prikaz astralnih tela i aura:

http://img90.imageshack.us/i/svetlosnoteloiaure.jpg/

Kada nas vodi naše telo to je katastrofa, kada nas vode emocije to je dobro ali nestabilno, kada nas vodi mental (razum) to je još bolje od ova dva prva primea ali nepostojano, ali kada nas vodi DUH to je onda SAVRŠENSTVO! Ne kažem da sam ga dostigao, ali sigurno znam da sam na putu ka savršenstvu ili potpunom prosvećenju jer kada PUCAJU svi mentalni programi i šeme otvoreni smo za vođstvo Duha i to je naša duhovna zrelost.

Neka NAS energija našeg dragog i predivnog Sunca i dalje vodi u našu duhovnost.

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...
3. spiritualno (prazan um,čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula vida, mirisa ukusa i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, "čujem" tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je jaka intuicija. Sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost pa lakše mogu da čujem svoj duh šta mi poručuje, govori i da slušam smernice kako da me vodi!
Ohoho! :kolo: Pocelo je!
:balerina:
Korisnikov avatar
By cybermikan
...
3. spiritualno (prazan um,čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula vida, mirisa ukusa i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, "čujem" tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je jaka intuicija. Sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost pa lakše mogu da čujem svoj duh šta mi poručuje, govori i da slušam smernice kako da me vodi!
Ohoho! :kolo: Pocelo je!
:balerina:
Nekome je potrebno vise godina pa nekad i preko 50 godina da dostigne ovo sto mi sungazeri dostizemo za svega godinu ipo- dve.

Inace MORA ti glava biti "prazna" da ti ne lete misli nego da budu nekako poslagane "defragmentisane" kao hard disk od kompa. da ti mozak moze lakse i opustenije raditi!!! Inace cuti pojacano zvukove do nivoa misli- telepatija je nesto sto je tesko ali i ujedno jako lako probuditi u sebi.

Ajde sad vi koji cete reci da sam za Lazu Lazarevica samo malo razmislite o ovome. Racko bre imas li ti razum malo bar da skontas bar nesto vise od onoga sto te uce i plasiraju? Opusti se covece!

:auto:
Korisnikov avatar
By bern
Daj mi tvoj mozak da odmorim 10 dana...
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by bern

Daj mi tvoj mozak da odmorim 10 dana...
Samo radi sungazing i imaćeš još i bolji, a UVEK ćeš biti u odmaranju ma šta radio!!!!

:sunce: je naš pokretač!

:deda:
By RACABG
za one koji prestanu da jedu

DR LAZA LAZAREVIĆ

Adresa:
Višegradska 26
11000 Beograd

Telefon:
+381 (11) 361.08.88
+381 (11) 363.64.00

Fax:
+381 (11) 361.57.61

Internet:
www.lazalazarevic.rs

e-mail:
drlazal@eunet.rs
By dukkehjem
Ja ne volim kolektivna ludila, kada je bila gungula oko bretarijanaca, sledbenici jedne ribe, koja je pride krisom jela, su umirali od gladi... (ima na vikipediji lepo objasnjeno ^^ ko ga zanima, nek samo potrazi breatharians)
Sad, sta ja znam... ako neko moze da zivi od Sunca, nek zivi i pusti i druge da zive kako hoce...
Ja jedem, al generalno jedem malo i zdravo... Jedno vreme sam se bavio solarnom jogom, al nije mi leglo nesto preterano...
(I samo da dodam da je kafa u vecim kolicinama bas, bas stetna, i da lik, koji ionako malo tecnosti unosi ako pije neku srednju kolicinu sokova itd., valjda zesce optereti bubrege time sto pije tolko kafe, jer se jedna, valjda oko 48 sati preradjuje.)
Nek nas veliko Sunce vodi i cuva :hamlet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Setao sam jutros i gledao malo u Sunce. Moja teorija je da ne treba brojati, da to opterecuje. Sigurno su ljudi to proucili da treba, no - ja sam lenj i ne mogu da brojim i mislim o necemu lepom.

A onda sam se pitao: zar nije sebicno, gledam u Sunce da bi mi bilo dobro, da bih bio zdrav, a sta ja Suncu dajem? Isto sam razmisljao o biljkama kada sam pocinjao da se bavim naukom. Nisam zeleo da proucavam lekovite biljke, niti nesto sto ima "koristi" za coveka, Interesovale su me samo one, biljke, njihov svet.

Biljke najbolje razumeju Sunce, izmedju ostalog sam zato Sunce na forumu.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Prvi sastanak upravnog odbora Sungazing organizacije Balkana: 25.08.2010

http://vimeo.com/14547881

Snimak prvog sastanka upravnog odbora SGOB-a možete pogledati a nadam se i čuti nešto jer je u isto vreme još jedna organizacija imala svoj mnogo BUČNIJI, NAPETIJI i AGRESIVNIJI sastanak od našeg u isto vreme kada i mi. Kako god bilo mi smo ostavili mnogo POZITIVNIJI utisak našom pozitivnošću, vedrinom, smehom mada smo se jedva čuli među nama samima... Tako da nam nemojte zameriti jer se trebalo izboriti kako sa svim tim zvukovima sa strane tako i sa našim amaterizmom u vođenju sastanka.

Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Sunce

Setao sam jutros i gledao malo u Sunce. Moja teorija je da ne treba brojati, da to opterecuje. Sigurno su ljudi to proucili da treba, no - ja sam lenj i ne mogu da brojim i mislim o necemu lepom.

A onda sam se pitao: zar nije sebicno, gledam u Sunce da bi mi bilo dobro, da bih bio zdrav, a sta ja Suncu dajem? Isto sam razmisljao o biljkama kada sam pocinjao da se bavim naukom. Nisam zeleo da proucavam lekovite biljke, niti nesto sto ima "koristi" za coveka, Interesovale su me samo one, biljke, njihov svet.

Biljke najbolje razumeju Sunce, izmedju ostalog sam zato Sunce na forumu.
:hug: pa nemoj tako, a sta onda biljke treba da ucine, hm?

btw 3 min i 50 sek

:sunce:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!