Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2064517#p2064517]KiWi napisao:[/url]"

Gorđana je rođena sa obe noge. Volela ih je i redovno koristila.

Kada se sa nepunih 10 godina vraćala sa časova baleta udario ju je kamion. Kamion je bio vlasništvo klovna Bljuzganija. Ostala je bez obe noge. Od tada je počela da oseća neverovatan bes i zlobu koji ranije u njoj nisu postojali. Baka joj je kupila prelepa roza kolica za decu invalide. Gorđana nikada nije sela u ta kolica.

Nije želela da bude invalid. Molila je ljude da joj naprave noge, a onda se Đakomo iz Rima sažalio i napravio joj plastične noge po meri. Odlučila je da nađe Bljuzganija i osveti se.

Gorđana je čekala da se isti cirkus ponovo vrati u njen grad. Kada je čula poznate zvuke cirkuske muzike, otpuzala je do ormara i sa srebrnog pijadestala uzela svoje noge. Pojurila je pod šatru i ubila Bljuzganija dok se brijao.

Krenula je ka aerodromu kako bi od Bljuzganijeve ušteđevine konačno platila Đakomu za njene nove noge. Sve je to video upravnik cirkusa koji ju je zarobio i pretvorio u cirkusku tačku. Vezao je lancima i kao životinju prikazivao od grada do grada.

Iako je bila rob, prvi put je zaista bila srećna.

"
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
to je nesto bozxije

nikad ga ne vidis nikad ga ne cujes a opet...

na stranu to

nisam ozbiljno mislEo da mi se svidja
jeste mi simpatican
ali ne u smislu **uzmi me konkubina da ti budem** nego mi je jednostavno zabavno da se cackamo po forumu
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Ja sam utripovao da ponekad sanjam buducnost, necu da tupim o tome ali desasvalo mi se da znam unapred svaku sliku i zvuk na nekom mestu....sve bi to bilo ok, ja i sad pricam da se tripujem, da jednom nisam sanjao kako mi mama ulazi u sobu skroz bleda. to je bilo pre jedno 5 godina. Ja se i dan danas plasim kad je cujem da uvece ide u ka mojoj sobi, ne mogu da se otrgnem straha da to moze da se desi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ za takve iracionalne strahove hipnoza pomaze 110%

Odn nisu iracionalni vec su u podsvesti
Meni se desavalo vise stvari koje nikako i dan danas ne mogu da objasnim. Vecinu pripisujem mozda nekim "traumama" jer kao petogodisnjak u ratu u Bosni sam se nagledao svakakvih horora, ali navest cu vam nekoliko primjera koji su mi ostali u sjecanju.

Drug i ja smo crtali nesto na zgradi nekom kredom koju smo nasli i u djelicu sekunde kao da me nesto gurnulo tj. pao sam na pod i u tom trenutku je metak udario u taj zid gdje sam ja stajao. Nakon nekoliko dana poslije kad smo se vratili tu, i kad sam stao na to mjesto vidjeli smo da je metak udario tacno u mojoj visini. Da nisam "pao" danas vjerovatno ovo ne bih pisao.

Druga situacija se desila u dvoristu zgrade gdje smo zivjeli. Roditelji i komsije su kuhali nesto, jer u ratu je bilo rizicno biti u stanu, pa smo vrijeme provodili u podrumu i u tom dvoristu. Iako smo citav dan bili u dvoristu, oni su odlucili da udju u zgradu tj. da sidju u taj podrum.. Nakon 2 minute na tom mjestu gdje su svi bili pada granata.

Mozda ovo sve moze biti jer sam neki sretnik, ali opet covjek se zapita...

Treca situacija mi se desava na moru u Hrvatskoj sa nekih 16 godina. Ako je neko od vas bio u Bristu zna da je to veoma mali gradic i da se vecinom izlazi u Gradac koji je udaljen jedno 20tak minuta pjeske jednom kao "liticom". I tako drug i ja krecemo u Gradca i ja imam osjecaj da je neko iza nas. Okrenem se i vidim zenu totalno u crnom, od glave do pete. Govorim drugu (kao debilni teenager) hahaha, vidi je ko smrt jbtt, i on se okrece i govori vidi stvarno gdje li je ona krenula... I tako se smijemo i opet okrecemo nakon 30tak sekundi, zene nema nigdje. Nije se mogla popeti nigdje, niti bilo gdje skrenuti jer je put bio ravan, ostala je mogucnost da se bacila u more ali i to bi vidjeli... E to mi je i dan danas ostalo kao nesto sto nikad necu moci objasniti... P.S. nismo bili na drogama/alkoholu.
Ja sam imao iskustva sa paranormalnim,i dan danas se pitam da li smo to kao deca umislili iz straha..moguce je...Sta se desilo? Pa isao sam u srem kod mojih tri sestara tada su bile osamdesete i posto su deca jel te radoznala dosli smo na ideju da prizivamo duhove,sa svecom i sa papiricima na kojima su azbucna slova,ajde prizivali smo pokojnog dedu,celetovog oca...U sobi je bila vitrina sa staklenim vratima u kojoj je bio kastefonom case i tanjiri...seli u krug stavili svecu slova spustili roletne jer je bio dan i krenuli dedu da prizivamo drzeci se za ruke...Prvo smo se smejali jer je deci bilo to glupo a onda je Sneza zatrazila da se uozbiljimo i onda mos se koncetrislai da ga dozovemo...U prvom pocetku nije nicega bilo,nista odustali i krenuli da izadjemo iz sobe tada uh jezim se dok ovo pisem case u vitrini su pocele da se tresu same od sebe i kastefonom se sam upalio (imajezt na umu da je to bio obican kastefonom ne neki high tche sa alarmom) U panici smo pokusavali da otvorimo vrata sobe i da izletimo ali vrata nisu htela da se otvore ne znam da li smo ih zakljucali toga se ne secam...uspeli smo da otvorimo i izadjemo i cim smo iszali sve je stalo u sekundi kao da nije nicega ni bilo...Moje sestre ni dan danas nece da pricamo o tome izbegavaju svu tu pricu...
Zvonce, nalazim da si ti paranormalno sam po sebi. :ozbiljan:

Nikako mi nije jasno kako ljudi ne kuze da mrtve ne mogu prizvati, sve i da se okrenu na gl00vu. Kojesta drugo, pod tocno preciziranim uvjetima, moguce. Sve sto se prizove, mora i da se otpusti, jer samo ili ne zeli ili ne zna kako.
A opet podjimo od logicnog: da li biste Vi voljeli da Vas tamo neko zove kad mu je cef, ne pitajuci nikad za vase zelje i potrebe. A onda se cudite kad dobijete po njusci, je li, Zvonce ?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2764848#p2764848]alexandermagic napisao:[/url]Zvonce, nalazim da si ti paranormalno sam po sebi. :ozbiljan:

Nikako mi nije jasno kako ljudi ne kuze da mrtve ne mogu prizvati, sve i da se okrenu na gl00vu. Kojesta drugo, pod tocno preciziranim uvjetima, moguce. Sve sto se prizove, mora i da se otpusti, jer samo ili ne zeli ili ne zna kako.
A opet podjimo od logicnog: da li biste Vi voljeli da Vas tamo neko zove kad mu je cef, ne pitajuci nikad za vase zelje i potrebe. A onda se cudite kad dobijete po njusci, je li, Zvonce ?
Znao sam da će biti glupo i da ovde taj događaj opisujem....očekujem da i ne verujete a samo budala bi poverovao ako nikada nije tako nešto iskusio ili bar prišao ak tome...
Ali evo odgvora,ne ne bih voelo da me neko zivka kada mu je ćef ali razumećeš da smo tada bili deca od pet do deset godina
Korisnikov avatar
By LeBolle
imam ja jednu istinitu pricu!

22. April 1999.

Kad sam imao dve-tri godine igrao sam se u cvetnoj basti koja se nalazila pri ulazu u dvoriste. Svi su bili zauzeti tako da sam bio sam. Moj deda je radio na nekoj masini koja muze krave, a baba je cistila ribu dok su roditelji bili odsutni. U tom momentu dok sam bio zauzet igrajuci se na betonu pored baste, dosao je kroz ulazna vrata neki covek u crnoj odeci. Cucnuo je uz mene i uhvatio me za desno rame. Nisam mu video lice jer je nosio crnu kapu, ceo lik i telo je bilo crno koliko se secam. Uperio je prstom ka mome dedi i rekao: ,, Zar to nije tatin kacket?'', ja sam se u tom momentu okrenuo i pogledao ka dedi i odgovorio:,, Gle stvarno!''
Ustao sam i krenuo ka kapiji koja je delila dvoriste (bastu) od mesta gde su drzali masine, alate- gde rade. Okrenuo sam se za trenutak i ovog nepoznatog vise coveka nije bilo, a ulazna vrata su bila jos otvorena. Otvorio sam kapiju i poceo trcati ka dedi vicuci :,, To je tatin kacket, to je tatin kacket!!!'', u tom momentu sam se sapleo o ciglu ili sta vec i ubacio svoju ruku u tocak koji je okretao velikom brzinom kajis na masini koja muze krave (nije muzla krave tad, samo ju je deda isprobavao da vidi jel radi), kajis je samleo moje prste i slomio mi ruku...
Nakon toga dok sam padao i kad su svi poceli da trce ka meni da me spasu, video sam dva svetla na nebu (plavo i zuto) i poceo da gubim svest dok sam bio u soku. Baba me je uzela u narucje dok mi je ruka krvalila i otisla do komsinice da je poveze do grada (tada smo bili na selo bdw ko nije skontao), krv je pocela da mi lije niz ruku i iz nos, secam se svakog momenta dok smo se vozili komsinicinim crvenim kolima sa babom koja me je drzala napred na prednjem sedistu, vristao sam! Uglavnom, izgubio sam svest dok smo se vozili i na kraju smo stigli do grada i tako sam ostao u bolnicu da se oporavim, nisu mogli da mi usiju smrskane prste tako da sam ostao bez veceg dela falangi. Htelisu da mi usiju prste sa noge al cale nije hteo, i doro je sto li nisu tako uradili. Zadnje cega se secam je san, san u kojem smo se ja, moj mladji brat i moji roditelji nalazili u jednoj sumi (jarka zelena i svetlo zelene boje -secam se tih upadljivih zivih boja) i svi stajali onako okupljeni i gledali u nesto, svi smo bili crni,a ja sam sve vreme gledao van svog tela ka njima sta se dogadja. Gledao sam kako se svi oni nalaze pred nekakvim crnim ambisom, i odjednom neko me je gurnuo -moje crno telo i ja koji sam gledao van njega smo propali kroz tu jamu i probudio sam se na uskrs.
Kraj.

Cista istina, i dan danas se secam toga posle 15 godina... zavrsio sam kod logopeda zbog soka koji je prouzrokovao da sa 6-7 god. pocnem da mucam, i dan danas nzm ko je taj tip u crnom sto mi je prisao, ni zasto je prisao, niko od mojih ga nije ni znao, ni cuo, ni video. Ja ga se jedino zivopisno secam kao sto se secam cele grozote sa krvlju koja je lila niz mene. Mozda je bilo, mozda nije al tako ga se secam, dana kada sam izgubio prste.
^
Zanimljiva priča!

Znam takođe par slučajeva gdje su samo djeca viđala osobu obučenu u crno kojoj se ne vidi lice. Jedno od te djece je i moj rođeni brat. Tada se uplašio i pobjegao. Isti dan mu je bačena cigla za nekoliko centimetara promašila glavu.

To je nekakava manifestacija, da li unutrašnja te osobe koja ga vidi, ili neka spoljašnja, nisam siguran. Pitanje za psihologe i parapsihologe.

Mi smo nakon toga, kao djeca, čak imali običaj da prepričavamo priče o "čovjeku bez lica" i plašimo jedni druge(uglavnom sam ja plašio druge :lol: ).
Korisnikov avatar
By LeBolle
jadan taj tvoj brat, mora biti da ima traume koliko si ga plasio! :blentavi: :shok2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!