Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
prema kriterijumu lucidnosti za vas je...?

Neodlučna sam između Heaven's gate i pukih mormona aka Crkve Isusa Hrista Svetaca Poslednjih Dana. Prvi su preludi, drugi su preseksi (barem muški članovi).

Inače, da li je neko od forumaša pripadnik tzv. male verske zajednice?

Korisnikov avatar
By Anhedonie
totalno sam neupucen u njihovo postojanje. znam samo za te mormone i jehovine svedoke.
Korisnikov avatar
By Mars
AmWay i njihovo propovedanje Multilevel marketinga.

OBOZAVAO sam da ih zajebavam, sto privatno sto na par prezentacija na kojima sam bio.

Drugarica je imala fina iskustva sa Kirby dok je nisu izbacili (terali su ih na obuci da pevaju neki debilizam od pesmice "Kirbi u mom srcu! Kirbi u mojo dusi!" na sta je ona ustala (zamisliti pobunu robova) i rekla kako su njoj u srcu mama, tata i brat, a ne KIRBI, sto se njima nije uklapalo u korporativno vidjenje te su se razisli.
Korisnikov avatar
By blenta
hriscani

edit1:
mada sve su mi religije podjednako sasave

jako mi je tesko reci koja je lucidnija
i takav sam bio odmalena

kad sam bio klinac hteo sam da izmislim svoju religiju koja ce biti podjednako glupa i svedocim o istoj vernicima koji su mi spinovali svoju gomilu gluposti

npr xeroxizam gde smo svi zapravo kopije sa varijacijama izasle iz celestijalnog printera a nevernike vezujemo za veliki fotokopir sa slusalicama iz kojih bije Sta ti mogu, rodjen si sa greskooom, dok ih otpozadi skenira fotokopir

i lepo je krenulo, imao sam "klan" u zabavistu, a onda sam dobio batine i sve mi se raspalo

no ima vremena ...

Slika
Korisnikov avatar
By mega therion
joj, heaven-ovci jos i bili fini. Bila je neka emisija, Opra ako me pamcenje ne vara, je imala reportazu o sekti za koju niko nije znao, i za ceo grad koji nije ni bio upisan na karti. Poligamija, incest, zlostavljanje dece... U name it...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461950#p2461950]mega therion napisao:[/url]joj, heaven-ovci jos i bili fini. Bila je neka emisija, Opra ako me pamcenje ne vara, je imala reportazu o sekti za koju niko nije znao, i za ceo grad koji nije ni bio upisan na karti. Poligamija, incest, zlostavljanje dece... U name it...
to je hard core krilo mormona

evo odličnog dokumentarca koji je urađen na tu temu:

http://abraxas365dokumentarci.blogspot. ... -2005.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By mega therion
nazareni su mi takodjer interesantni. Upoznala gomilu njih... Fascinantni su mi njihovi stavovi po pitanju muzike. Ja bih bez toga izludela... Imaju cvrste stavove po pitanju svega i svacega, ali ne odbacuju druge ljude koji nisu njihovi istomisljenici. Lik kog znam je adventisticki svestenik, cale i keva ne podnose popove, ateisti su, a deda i baba su mu nazareni. I svi zive pod istim krovom.
Korisnikov avatar
By mega therion
@ orlando, moguce da je to to, mada su one nesrecnice bile odevene u jos tamnije haljine. Ove mu jos i dodju vesele. Kad se docepam kompa, odgledacu.
Korisnikov avatar
By barni011
@mega therion

...kao recimo stav da se ne krste kao mi jer tako vredjaju Isusa na krstu a sa druge strane prilikom sahrane umotavaju se u beli carsaf pri spustanja u zemlju kako bi se poistovetili sa njim.

ima dosta nelogicnosti kod te sekte

u odnosu na Hriscanstvo oni su daleko radikalniji, nema abortusa i kontracepcije, jedan greh i izbacen si iz zajednice, nema pozorista, bioskopa, izlozbi, televizije, zurki, nema veselja i radosti.
Svaki hriscanski ucitelj ce ti reci da bez radosti nema spoznaje.
Najveci Hriscanski praznici se slave u radosti, Bozic i Uskrs.

generalno sekte imaju za cilj da nadvladaju coveka i takvog ga upotrebe za odredjeni cilj
Korisnikov avatar
By blenta
btw mislim da su nazareni jos od 18-19 veka priznata religija
imaju cca 30 000 kongregacija
Korisnikov avatar
By mega therion
nema slavlja, nema muzike, samo radio i vesti dolaze u obzir... Uglavnom su u narodnoj nosnji... Radije odlaze u zatvor, nego u vojsku. Veoma patrijarhalni... (pricam o onima koje sam upoznala)
By Simor
Ako na izborima u SAD pobedi Mit Romni, pridružiću se mormonima. Već sam kupio Knjigu mormona, teorijski sam potkovan, sada samo da vidim ishod glasanja.
Korisnikov avatar
By bern
baš sam neupućen... izabrao bih neke koji imaju dobru kuhinju, probably.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463347#p2463347]Ханс napisao:[/url]Omiljena sekta?

Studenti klasičnih nauka na Filozofskom. :)
:lol:

nekad sam se sprdao da ću da im uletim na katedru i vičem "filZofija, filoZofija, filoZofija...!" i onda će svi da me jure, kao u crtaću, da nije "filozofija" već "filosofija"... sve mantije... i neobijane brade... i goth ženska poprsja sa krstačama... i iskušenice koje preziru dezodoranse... :sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461957#p2461957]mega therion napisao:[/url]nazareni su mi takodjer interesantni. Upoznala gomilu njih... Fascinantni su mi njihovi stavovi po pitanju muzike. Ja bih bez toga izludela... Imaju cvrste stavove po pitanju svega i svacega, ali ne odbacuju druge ljude koji nisu njihovi istomisljenici. Lik kog znam je adventisticki svestenik, cale i keva ne podnose popove, ateisti su, a deda i baba su mu nazareni. I svi zive pod istim krovom.

I meni, mada nisam nesto upucena.

Jehovini su mi jezivi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nemam omiljenu, ali su mi oni iz krishne simpa obuceni

Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463347#p2463347]Ханс napisao:[/url]Omiljena sekta?

Studenti klasičnih nauka na Filozofskom. :)
Nikad više :awesome:

ot:

Nemam omiljenu. Imam izrazitu fobiju od svih. Moja sada, dobra drugarica je upala u Crnu ružu i isekla vene, razmrljavajući krv po kupatilu, ispisujući oproštajno pismo. Zatekao sam se u njihovoj kući kada su je doveli iz bolnice, sve oštre predmete su morali da izbace iz kuće, a nju su maltene držali vezanu.
To je bilo u vreme kada je u šabačkoj kasarni vojnik ubio dvojicu svojih drugova i malo posle onog slučaja u vranjanskoj kasarni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!