Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By barni
Zasto ne treba uzimati psihoaktivne supstance,
Sve sto ste slusali od ljudi koji su ih uzimali je istina, ta iskustva, mentalne slike u kojima su uzivali, sve je to iz podsvesti, nevidjenih dubina, dusa ce vas bombardovati onim sto trazite iz vaseg zapisa, zato su i iskustva drugacija kod konzumenata.
Povezanost duse i razuma se razvija, nema precice, svaka precica je obmana i vodi do otudjenja.
Inteligencija o kojoj svi volimo pricati je to, ceo zivot se razvija, sve to sto ucis iz knjiga, svaki zakon sve znanje sveta nalazi se u nasim zapisima, dusa je ta koja nam otvara da to razumemo, ali samo ako trazimo, razum ce razvojem traziti sve vise i vise, to mu je u prirodi i to je zdravo.
A razum pokrece ono sto mi zovemo masta, to mu daje sirinu koju popunjava dusa.teoretski svi ljudi imaju isto znanje posadjeno u sebi, sve do jednog, no u svakom od nad isplivace ono sto smo kroz neku mastu pokrenuli.
Zato je svaki pojedinac bitan, to je veza medju svim ljudima, jedni bez drugih ne mozemo, jedni druge pokrecemo, prenosimo to znanje podsticuci mastu onih narednih.
Gde je zamka kod psihoaktivnih supstanci,
Kod prvog konzumiranja dobicete najjasnije mentalne slike od duse, sve je to istina sto vam je pokazala samo sto vi to necete moci razumeti a to je kljucno za razvoj razuma i jos vecu povezanost sa dusom.
To je zamka, svaki sledeci put zadovoljstvo ce biti krace sa mentalnim slikama iz plicih dubina podsvesti, dusa ce ti slati sve manje, poslednje mentalne slike ce biti one iz tvoje svakornevnice, strahovi, najgore moguce mentalne slike, neces spavati zbog njih, one ubijaju razum, potpuuni rascep sa dusom je odsustvo razuma, nema komunikacije sa njom.

Najveci problem kod izlecenja mentalnih oboljenja je upravo to, povezati razum i dusu spolja.
Jer razum je taj koji mora prici dusi, on joj se mora obratiti voljom, tom voljom smo se svi mi jjoj obratili kao deca samo sto se toga ne secamo.
Dusa ce se boriti mentalnim slika za tebe do poslednje trunke volje razuma.
Bilo na javi ili u snovima, oni nece odustajati dok god ima volje u razumu, da kazem zdravog razuma.
Ta volja je kljucna u skidanju sa svakog oblika zavisnosti.
To je zelja da zivis, da budes ljudsko bice.
Tu treba traziti terapiju jer dusa ce se samo tako ponovo povezati za razum.
Ja verujem da dusa sve moze ponovo zaceliti.
Ona je nevidjeno mocna, mi nemamo svest o tome jer ni ne trazimo je.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro je što imamo net, inače bi morao ove govore da držiš po pivnicama, šahovskim klubovima i foajeima.
By barni
Tako to radi
Besmisleno je nadmetati se jer sve sto ja mogu znati mozes i ti, no tebe interesuje nesto drugo,
Ni jedan covek ne moze doci do svega, zato jedni bez drugih ne mozemo a opet jedni druge ubijamo, krademo i gazimo jedni po drugima.
Zato ne zalivajte ludacki ego, masta je kljucna ona pokrece sirinu razuma
Ego je suzava.
By barni
Ovo je deni jako bitno,
Ego trazi priznanje, vezan je za zemaljsko i materijalno
A dusa to ne poznaje, tu se krije opasnost
Ego ce pozeleti da materijalizuje slavu duse, da vlada njenom snagom nad ostalima, to ga hrani, sve sto je zemaljsko, on misli da vladajuci covekom vlada dusom, zabluda, covek moze i robovati, dusa nikada.
Jak ego je slabic, nema nikakve moci, potrosna je roba, on zna to
On postaje ljubomoran na dusu,nista joj ne moze, ona ne reaguje na njega takvog
Ego ce pozeleti da ubije dusu, ni to nece moci,nista joj ne moze
Ego zrtvuje sebe, to je jedini nacin da napakosti dusi, ali opet je izgubio, nema ga.
Korisnikov avatar
By *deni*
To ću sve da saslušam kad mi budeš šaputao na jastuku. Izgurao sam te za zvezdu foruma prošle godine u zamenu za seksualnu uslugu, koju još nisi ispunio.
Barni. :ozbiljan:
By barni
Dusa nam se obraca i kroz nase izraze kada stvaramo bilo da slikamo, pisemo, pevamo, ona salje poruku tebi
To su jedinstveni izrazi neponovljivi
Samo takvi dolaze iz duse
Oni tebi sluze ne drugima, pusti da se drugi dive ili negoduju ti moras razumeti to
Prepoznati njene reci, ona to zbog tebe radi
Salje poruke tvom razumu, oslikava ga
Usmerava te
To su tvoji pocetci
Dusa hoce da te osvesti i ukaze na svoje postojanje
By barni
Kako cete prevariti ego,
On je u vama od onog mometa kad se i dusa vezala, od razvoja razuma
Grubo receno on mu doce kao parazit tako ce se ponasati celog zivota
Ne vodite bitke protiv njega, prevarite ga
Pretvorite ga u igracku, dajte mu da se igra zemaljskim, pustite ga i u mastu ali nikada da vlada njome, morate ga imati na oku, masta ega je vezana za zamaljsko tako cete ga prepoznati, dajte mu ali ne prejedajte ga
Sto veca povezanost razuma sa dusom ego slabi, ali nikada ne spava
Mozete ga prepoznati kod sebe svakodnevno
Osmeh
Ego se smeje grohotom
Dusa se osmehuje ocima u usnama
Leonardo je sve to znao, monaliza je bez ega
Taj covek je genije
Doba u kojem mi zivimo je vladavina ega, otvorite novine, upalite televiziju videcete da vlada ljudima, usao je i u crkvu
Jedni drugima ga hranimo i budimo
Razum i dusa jednog coveka nece izazvati ego drgoga, oslabice ga
Vezbajte to sa svojim ukucanima
By barni
Jako bitno,
Ne sudite drugima, to hrani ego jer je to zemaljsko, moc vladavine
Dusa ne poznaje to i razum slabi vezu sa njiom
Dusa je vezana za istinu i slobodu
I ovo vam govorim iz iskustva
Sve sto uradite u zivotu istinito, plemenito i veliko za covecanstvo je iz duse
Dusa ne poznaje slavu, njoj to ne treba, egu treba
Ne tezite da budete slavni da ne upadnete u klopku, kda vas vise ne bude neka vas onda slave ljudi, to je njihovo
Korisnikov avatar
By .:Q:.
a možda je nekome ego toliko veliki da mu se ne vide granice :minibounce:
By barni
Kada neko egom krene na vas, ne odgovarajte mu svojim to je besmisleno
Ako vam je stalo do tog nekoga precutite, povucite se
Ili koristite mudrost, ona dolazi iz duse, ego se povlaci pred mudroscu
Biva ponizen a razum tvoga prijatelja prosvetljen
Cak i ako vam se cini da to ne prihvata, njemu je to zapisano u zapis i njegova dusa ce to iskoristiti mentalnim slikama na njegov razum, prihvatise to kada bude spreman.
Korisnikov avatar
By Srklet
as they say... u riječniku pored pojma 'psychobabble' bi trebala biti slika ovog topica. ^^
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652367#p2652367]barni napisao:[/url]
Nijedna religija nije cilj, vec sredstvo do cilja
Niti je cilj da ti procitas sve napisane knjige i budes najpametniji
I to je sredstvo, sve zemaljsko je sredstvo
Cilj je u tebi i nije zamaljski
Mudri su to davno otkrili i ne traze cilj na zemlji vec zive sa lakocom sa drugim ljudima

Ziv bio, vidimo se sto birekao boris tadic u nekom drugom filmu
baš ti hvala na odgovoru... može maaaalo detaljnije? ovo mi je zgusnuto značenjski isuviše da bih razlučiti mogao suptilne istine duhovne.
By barni
3:40

Nikada nisam dolazio u ovo vreme na forum, znate to
Sanjao sam
Dusa je slala najasnije mentalne slike iz moje svakodnevnice, juce sam imao razgovor sa drugaricom
Prepoznao sam i ego u razgovoru sa njom, on je ljudi uvek tu, pokusavace da vam poljuja razum, meni je to radio od detinjstva, ego je iskoristio okolnosti porodice u kojoj sam rodjen, te mi je odrastajuci u njoj oslabila ta veza sa dusom i tu sve pocinje.... Udario je tamo gde je je znao da cu navuci komplekse i posvetiti zivot tome.....hraneci njega a ne dusu...jedna duza prica i ne bih o tome ali sve nekako je ko na dlanu sada
Sanjao sam veceras kucu svoju i neke ljude, ne znam ko su ali kao da ih znam.
Na javi zivim u naselju bez kanalizacije, i cesto setajuci razmisljam o tome, sinoc sam prateci drugaricu kuci oseti smrad iz tih kanala kroz naselju i pomislio kako se to moze resiti da bude lepo i cisto.
Sanjao sam kako iz te moje kuce sikljaju govna ja vidim da odlaze, ljudi oko mene se nesto uzleteli da vide gde ide da nece mozda da se zapusi ta neka rupa ja im kaxem nece, nesto mi je kao iza mene reklo da kazem to, nema lik
Vracam se u dvoriste kuce komsijin pas vezan uz moje dvoriste, laje na mene, pas je lep, beli, ali lukav hoce da me prevari, brblja, brblja da mi odvuce paznju, to je ego, ceo zivot mi je to radio, brbljao brbljao da bi me odvukao od onoga sto je predamnom, cak su mi neki od vas rekli kako brbljam, i jeste tako bilo, imao sam komplekse manje vrednosti...sve cu to da ispricam nego jako je obimno, ne znam ni kako da pocnem,
Vi ste mi pomogli da ga izdvojim
Da se vratim na san
Dok prolazim pored njega ispalo mi neko pero iz ruke, pas ga sakrije sapom i krene da brblja, nista mi ne moze, ja ga prevari i uzmem mu to pero i nastavim dalje u dvoriste, i kazem ljudima, ne trazite alate pustite govna da idu tamo gde treba da idu, nemam pojma gde idu.
Pisem kwdno i brzo i sutra cu procitati sta sam napisao, dosta toga mi je komplikovano ovako i bojim se da ne pogresim nesto jer sve je u sekundi jasno vec druge manje
Pamtite emocije iz mentalnih slika, one su bitne to jezik koji ona razume, njene emocije su nadljuske, mi smo ograniceni pa joj je tesko da komunicira, mentalne slike koje vam sale ona povezuje kako bi dala jadnocu te emocije koj u zeli da izazove kod vas kada ste budni...zasto su snovi vecini nejasni, jer ego nam brka emocije, tako ih razum, urezuje u zapis
Recimo umesto da volis svog komsiju ti mu zavidis jer ima vise, emocija bi trebala biti pozitivn ali kof tebe nije
Dusi to stvara problem i imaces kosmare, haos
Ja sam imao kosmare samo kada mi je ego rastao,
Pisacu jos sutra o ovome sada sam nabacao da ne zaboravim, razmisljate o ovome tu je resenje, odoh jos malo odspavati
Laku noc drugari :-)
Jos ovo
Danas sam je oseti vise nego ikada, kada izlaxite iz sna oseticete kao poslednju vibracije, zavrsava se u srcu
Tog trena ona vam u salje poruku, dok se kao mimoilazite, tada se budi i ego i krece da vam brka sve, da ga brise, sto javi ego snovi se brze gube, ogroman ego obrise snove pre nego prepoznate ista
Svi sanjate,
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652931#p2652931]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652367#p2652367]barni napisao:[/url]
Nijedna religija nije cilj, vec sredstvo do cilja
Niti je cilj da ti procitas sve napisane knjige i budes najpametniji
I to je sredstvo, sve zemaljsko je sredstvo
Cilj je u tebi i nije zamaljski
Mudri su to davno otkrili i ne traze cilj na zemlji vec zive sa lakocom sa drugim ljudima

Ziv bio, vidimo se sto birekao boris tadic u nekom drugom filmu
baš ti hvala na odgovoru... može maaaalo detaljnije? ovo mi je zgusnuto značenjski isuviše da bih razlučiti mogao suptilne istine duhovne.
Ako si sve citao ovo syo sam pisao ne brini, razum ti je to urezao u zapis, dusa je to prepoznala i sve ce ti objasniti, dace ti tvoj put,
Zapamti svima nam je isti pocetak putevi su svi razliciti, nema obrazca, i od toga zavisi kraj
Postoji jedino zakon te neke vise sile, dusa je deo tog zakona
Ne umem ti to objasniti,
Reci cu vam i ovo, poceo sam pre par godina citati bibliju, zatvorio sam je, nesto mi je reklo da idem ovim putem, da je branim, tako ste me vi napali i lomili a jja sam sebe izlagao tome, lomio ego na vama dok nisam video sta se krije iza njega, mudrost i samo mudrost, za ego je mudrost beli luk, bezi od nje, to je ziva rec iz duse, apsolutna istina kojom se ne moze manipulisati pa ce ego pokusati lukavstvom da je potre, ali gubi uvek, zna da gubi, svestan je da gubi, posto ne voli da gubi udarace tamo gde je siguran da dobija, jer je kukavica
Tu mu je slabost, tako cete ga prevariti, prepoznati u svojoj glavi i vezati ga za lanac a razum ce vam biti otvoren za sve iz duse
Sada sam svestan o cemu se svo vreme radilo, trebao sam prevariti moj ego da bih sve to sto stoji pred svskim od nas mogao razumeti
By barni
Zapamtite, dusa ne poznaje nista materijalno vec to prepoznaje kroz vasu emociju, osecaj na to
Sva narodna verovanja izreke ce vam razum povezati za emocije
Laka kso pero, olaksanje
Dusa ce tu mentalnu sliku koristiti tako
No ako je za tebe pero smrad ili nesto trece ona ce traziti tu emociju
Zato ni jedan sanovnik nije potpuno tacan, jer ni jedan razum nije lisen ega i svi sve dozivljavamo razlicito a sustina je da je istina samo jedna ona u dusi, to je ono kada si u miru sa njom
Znate te osecaje, potrazite ih u glavi, vracajte se na svoje pocetke dok se ego jos nije razvio u manijaka, tako da kazem :-)
By barni
I nicega se ne bojte, osvestite sebe i krivice nestaju, sve nestaje, skobi, depresija, sve ce nestati samo zavezite ego na lanac
By barni
Pazite sta citate, sve sto je pisao covek ima ego u sebi, oni sa razvijenim jakim egom hranice se kroz knjigu tudjim, bibliju je pisao covek ne hrist, svugde cete prepoznati ego i kod mene ,o sve ovo sto pisem je iz dusa ali uocicete da ima i ega, uvek ce ga biti, vidite koliko sam napidao ko manijak ovih dana, dao sam ego da se igra, da kuca i oseca se bitnim..
On nista ne zna, samo trazi paznju u tvom zivotu,
Pa daj mu tako nesto da raducka :-)
Aj odo na posao
Jako mi je drago sto mi se ovde sve ovo desilo
Sve vas volim
By barni
Ne pokusavajte prodati ove sto sam pisao dajte drugim ljudima, prihvatili ste ga cim ste procitali, neka citaju i drugi
Ako vas pitaju odakle recite da ne znate,
Zapamtite onaj koji pokusa naplatiti ovo njime vlada ego
Dusa pare ne trazi, sve sa zemlje joj je teret, nuzno zlo pomocu koje komunicira sa tobom, tako mora valjda.
Ovo je dovoljno da znate, sve octalo ce vam dusa pokazati
Slusajte samo nju i nikoga vise, obraca vam se svakoga sekunda, shvaticete to i kada se nakacite da se tako izrazim nikada je nepustajte od sebe NIKADA
Ego ne sme nikada vise sa lanca jer ce krenuti na vas zivot.
By barni
I da vas ne plasi,
Krenucete pitati sebe zasto, zasto?
Dusa ce davati odgovore, sve cete razumeti jer je istinito, bistro, ona ce vas puniti svime istinitim, razum ce vam se siriti, ego slabi, posto ste materijalni i treba vam hrana, to trazi ego, dusa ne, kada ona prevlada imacete osecaj gadjenja na hranu a zeludac vam prazan, ego trazi da jede, jedite i na silu, voce, gledajte sve prirodno, to ce vas okrepiti, voda
Osecacete jaku mentalnu snagu i igracete se sa egom, svako na svoj nacin
I uzivacete u zivotu sa dusom i drugim ljudima.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2301027#p2301027]Heartkiller napisao:[/url]Hajmo najpre definisati podsvest.
Kako bismo je mogli definisati
Slovima psihoanalize: prijelazna "zona" kroz koju mora proći svaka potisnuta misao ili predodžba na putu iz "nesvjesnog" u "svjesno". :D

Naravno da vjerujem u nju, a moj put iz nesvjesnog u svjesno su snovi. Tamo se najčešće odigrava sve ono što sam potisnula da bih mogla funkcionirati kroz dan; konflikti, izbjegavanje obveza, privlačnost prema nekim ljudima i sl.

Dok nisam osvijestila homoseksualni dio sebe isključivo sam sanjala romantične ili seksualne snove sa ženama. Sad češće sanjam muškarce ili pak sebe kao muškarca (strejt, bi, pedera i tako to). To mi se pak ne da analizirati. Možda želim biti biološko/seksualni metamorf. Ugl, veselo. :radosnice:
By barni
Ako se secate otvarao sam ovde temu o bojama, nisam tada sve to razumeo, zanimalo me razmisljao sam o tome vise godina, nisam bio na forumu jedno vreme jel sam otisao na drugo mesto istoto da radim, da lomim ego po komentarima, ona u nekim pauzama kada ga kao vezes izadje iz tebe ono sto to trazis, tako nekako
Tu sam pisao blogove, morao sam zapisati sve to jer cim se veza sa dusom oslabi gubi se istina
Tu sam napidao jedan blog, boje su jako bitnr, jos nisam razumeo tacnu vezu, toliko sam se umorio ovih dana da moram samo spavati, to me nekako odmori mentalno za sve sto dolazi

Evo tog bloga, mozda nekome od vas nesto se pokaze, verujte, samo se kroz istinu dolazi do svega, nakacis mastu na nju, dusa krece sa mentalnim slikama tvoga zapisa, no moras se uskladiti sa njom, to ce mnogima biti jako tesko, a neki ce to uraditi vec sutra, neki to rade ceo zivot a nisu svesni zasto je to tako jer nisu pitali, 30 godina sam se pitao zasto mora sve ovako, zasto, zasto, zasto
Zeleo sam znati zasyo payim ja i ljudi oko mene, tu je krenulo moje putovanje, bilo je svega, sve mi je pokazala, kako se voli dusa, sta je zavist, zloba, mrznja, sve sam prosao, krao sam, bobijao velike pare ljudi me nagradjivali, davao sam zadnjindinar onome ko nena, vodila me je, ucila svim emocijama da bi naucio jezik, mastam od malih nogu.dusa je nevidjeno mudra, sve gde me je vodila koristila je ego, on joj je krcio put, misleci da ce dobiti nesto, sve to kada ti pokaze, i vidis ego na drugoj strani odmah grlis dusu, prevario si ga, jer nije mudar, zemaljski je.
Ko zna kakvi su vasi zapisi, velike stvari cete otkriti, sve sto otkrijete mora sluziti ljudima za dobro, da idu napred tako cete cete znati da je iz duse
Pronadjite na googlu, ukucajte

Pronadji izvor, blog B92
Samo sam naceo to, svi zajedno mozemo razumeti sve
By barni
Toliko toga bih imao napisati, sve bolesti ljudi dolaze od ega
Ljudi ce shvatiti to i trazice lek u sebi, jer samo tu ga ima, jedini pravi lek je u tebi
Sve ostalo je proizvod ega koji se smeje grohoto
By barni
Dusi ne trebaju ni tvoje noge ni ruke, samo razum
Negovao sam nepokretne ljude, ona me je odvela tamo
Svi me pitali kako mozes to
Mislio sam da ludim, sto ja to radim kad mi svi govore da mogu imati novac
Sto to radim sve
Nisam ni sam znao, do pocetka ove godine, shvatio sam da nista nije slucajno da je sve oko tebe bitno, da sve belezis, da u meni posyoji nesto sto zeli nesto, poceo sam osvescivati sve, ceonzivot mi pred ocima, ceo moze stati u sekundu, kao misao jedna, pocelo je sve navirati, alkohol sam retko pio, ali krenulo da mi smeta i malo, pa cigare sto ponekad, pa mi sr jelo samo voce, pila voda islo napolje u prirodu, sve krenulo jasnije
I upoznao sam jefnu osobu pre mesec dana, preko posla, ana je nesvesno pokrenula da se sve to slozi, nesmem joj ni reci sve ovo uplasicu je :-)
Mnogo je krhka i mila
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652803#p2652803]Srklet napisao:[/url]as they say... u riječniku pored pojma 'psychobabble' bi trebala biti slika ovog topica. ^^
bas... zastrasujuce je zapravo koliko su odredjeni ljudi (barni) neupuceni u to sto pricaju, pa prosipaju kvazinaucne gluposti pomesane sa religijom i new age bullshit-om.

A tema cak pocinje i sa pitanjem: "verujete li u podsvest?" :lol: Mozda bi trebalo da otvorimo i temu "Verujete li u gravitaciju?" :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ ili "verujete li u biseksualce?".

oh, wait...
By barni
Mentalne slike dobijacete i na javi, zapravo stalno to vam salje, no nas razum je uzak i ne moze sve to prihvatiti, plus ego koji vlada vecinom ljudskim zivotima, on ce te voditi svim tvojim culima onome sto njega hrani vodi razum na drugu stranu,
Bildovao sam svoj ego da se tako izrazim, da vidim kako ce dusa da mi se obraca, odmah krene da se bori za tebe, smatram da imam koliko toliko zdravu licnost te joj je to olsksalo da komuniciramo , tada mi je slala strasne mentalne slike, pokazivala mi je zapravo sta je ego u stanju uraditi, ja sam to trazio od nje, ljudi ego svakoga od nad moze ubiti, pociniti nezamislivo, kada bi smo ostali bez bez duse, teoretski da je nema, bili bi smo gori od zveri najstrsnije zveri koje ni na zemlji nema
Ego je sve suprotno dusi, pokusavace da nalikuje na nju lukavstvom, zapamtite, sve negativne osobine , crte su njegove, zato se ne moze stopiti sa njom vec ti razumom pravis taj balans ali uvek, uvek tezis ka dusi ,celog zivota tako mora, to je bitno za kraj.
Dusu kada spoznas sve je lako jer tu vladaju zakoni jasni coveku nema tumacenja, sve je kao na dlanu, ego nije takav, moras ga upoznati on sve vaga, i uvek ce uzeti vise ako ti vlada razumom, takva mu je priroda i ne moze se menjati ali kontrolisati moze
Ja sam mog dovoljno upoznao i zavezao na lanac
Dok ne vidim sta dalje sa njim i kako
By barni
Nisam potpuno razumeo ovo ali lekari i oni koji se time bave
Proucavajte delovanje svih lekova kojima zelite da lecite dusu coveka
Vidite kako to utice na razum i ego ne pijte lekove olako jer ce vam napraviti haos
Razum da bi komunicirao sa dusom mentalnim slikama mora imati jasne mocije
Ako vam je neko preminuo to je tuga, ako ste se zaljubili to je zadovoljstvo ili kako vec itd. Itd.lekovi prave celu zbrku
Dusa ce tako i reagovati
Morate prepoznavati sve emocije, otplacite tugu, smejte se srevi itd.to je jsko bitno, tako ce vam se urezivati sve to u zapis.
Xzdravo je da svakog momenta znate kako se osecate i da znate zasto.
Tako se uci jezik duse.
Zato je skoro pa nemoguce izleciti ni jednu mentalnu bolest jer dusa i razum ne pricaju isim jezikom, stanje sve gore, to koristi egu, ljudi se zato ubijaju, ego kada nema koristi od tebe krece na tebe, naredice raxumu da se ubije, beskoristan je.
Dusa tu nista ne moze pomoci, ona je vec rascepljena od razuma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!