Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
speedygonsales napisao:Па, уз толико чврст доказ то више није вера већ сазнањеWhat he said
barni011 napisao:Interesantno je da zapravo oni koji su zahvalni za svoj zivot i ne traze dokaze jedino iskonski i veruju.drugim rečima: the meek, gullible and innocent lambs (to the slaughter)
Zoey napisao:Ahh, pa NARAVNO da vera kao takva ne trazi utemeljenje u cinjenicama...za razliku od nauke.
Sta bi meni trebalo da uzverujem?! hmm...meni intelekt ne dopusta da se bezglavo bacim u religiozno verovanje, ali verujem u Coveka i prirodu, ne opterecujem se vise time kako smo nastali i kuda idemo kad umremo, i sta nam je potrebno da bi tamo stigli. Ne vise. Nekad jesam.
Ali ako cemo po terminologiji, ja mu dodjem agnostik-otvorena sam za sve sto bi me demantovalo u nekom mom uverenju, na svim poljima i po pitanju svih mojih stavova.
Galadriel napisao:Dovoljan bi bio dokaz.Pa kad za nesto trazis dokaz znaci da sumnjas, a kad u nesto sumnjas znaci da mu ne verujes, sa onim u koga ne verujes ljubavi nema.
barni011 napisao: Pa kad za nesto trazis dokaz znaci da sumnjas, a kad u nesto sumnjas znaci da mu ne verujes, sa onim u koga ne verujes ljubavi nema.bilo bi bolje da ima malo više sumnje i preispitivanja u toj vašoj veri, kad je već takva kakva je, ali kapiram da jednima ne odgovara da se rovari i misli svojom glavom, dok su drugi blaženo zadovoljni izigravanjem ovce.
Zoey napisao:Tacno, ali ne mora nuzno da veruje u Boga, bar ne u klasicnom religijskom smislu.Naravno, neka veruje u sta hoce.Ali nista ga ne kosta da veruje u Boga, moze samo da bude jos bolji covek
Sto se mene tice, ako verujes, zaista verujes da te buljenje u akvarijum sa ribicama opusta, cini srecnim, smirenim, spokojnim itd...nemam nista protiv.
Da ne banalizujem, ja sam za to da se postuje svaciji nacin razmisljanja i delovanja, ukoliko on ne ugrozava nikog oko sebe. Pa moze, eto i u Boga da veruje...
barni011 napisao: Pa aj realno kad procitas deset Bozijih zapovesti, zar ne bi bio raj ovaj svet kad bi svi ziveli po tomeistina![]()
![]()
![]()
pa red cveca pa
![]()
![]()
![]()
Zoey napisao:Okay, I`m fine with it, Barni...ako tebi ili nekome treba BAS TIH 10 zapovesti da bi bio bolji covek.Zoey ja sam otkrio da ja tako zivim i od tada sam poceo da verujem
Ja vise volim da budem vodjena logikom poduprtom cinjenicama i ludilom vodjenim srcem.
barni011 napisao:
Zlatna tico, ja mislim da si ti najveci vernik, prosto gde ja pomenem Boga eto tebe
barni011 napisao:Dedukcija treba da je egzaktna, a tvoja se temelji na pretpostavkama na osnovu subjektivnog empiričkog suda.Galadriel napisao:Dovoljan bi bio dokaz.Pa kad za nesto trazis dokaz znaci da sumnjas, a kad u nesto sumnjas znaci da mu ne verujes, sa onim u koga ne verujes ljubavi nema.
A sta je ljubav onda i sa kim je imas?
Sa onim u koga ne sumnjas i ne trazis mu nikakav dokaz jer verujes.
Zato je vera jako bitna za coveka!
Galadriel napisao:To je ok, ja recimo imam razmisljanje da covek koji je dostigao nivo vere u nesto toliko nematirijalno i duhovno, dosegao je moc da moze imati sve materijalno, ali kako ja ono manje vredno on onoga sto on ima nikada ga ni ne pozeli.barni011 napisao:Dedukcija treba da je egzaktna, a tvoja se temelji na pretpostavkama na osnovu subjektivnog empiričkog suda.Galadriel napisao:Dovoljan bi bio dokaz.Pa kad za nesto trazis dokaz znaci da sumnjas, a kad u nesto sumnjas znaci da mu ne verujes, sa onim u koga ne verujes ljubavi nema.
A sta je ljubav onda i sa kim je imas?
Sa onim u koga ne sumnjas i ne trazis mu nikakav dokaz jer verujes.
Zato je vera jako bitna za coveka!
Usput, nisam govorila o veri u ljubav, u koju verujem, već generalno, a mislila sam da se tema odnosi na boga.
A verujem npr. da su moguće i osvarive i da ću uspeti u svim stvarima koje zacrtam. To je vera na koju polažem.
Zoey napisao:Barni, u srce me dira kako siris Jevandjelje po svakolikom Forumu, ali od mene dosta!Joj nisam hteo da te rastuzim, evo jedan zagrljaj veliki ko veliki prasak
Ja sam zrtva religije. Tesko je pisati o tome, jer ja sam i srce i dusu dala Isusu, citav jedan zivot je na Svetoj fuckin` gori, u Hilandaru tako da od mene je dosta i Njemu i svetu i nek` se tera u p.lepu materinu
barni011 napisao:Zoey napisao:Barni, u srce me dira kako siris Jevandjelje po svakolikom Forumu, ali od mene dosta!Joj nisam hteo da te rastuzim, evo jedan zagrljaj veliki ko veliki prasak
Ja sam zrtva religije. Tesko je pisati o tome, jer ja sam i srce i dusu dala Isusu, citav jedan zivot je na Svetoj fuckin` gori, u Hilandaru tako da od mene je dosta i Njemu i svetu i nek` se tera u p.lepu materinu
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!