Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Osećam se kao da živim život na tri nivoa.

I - realni život - svakodnevnica
II - život u kom je moj pokojni otac živ - čest san
III - život u kome je prisutna moja bivša devojka - čest san

Stavke 2 i 3 su toliko učestale da formiraju entitete za sebe.

Ovo je opako za psihu...

Da li imate u iskustvu to da iz nekog razloga živite paralelne živote? Koliko se razlikujete od života do života?
By tasa
uf,
ceo zivot zivim bar dvostruki zivot
poslednje skoro dve godine od kada sam autovana malo mi lakse
ali ipak jos uvek ne znaju svi....
i jos imam san u kome sanjam sebe kakva sam bila do nekih desavanja
i kakva nikada vise necu biti
dalje za sada ne bih, ne volim patetiku

uglavnom galateja slazem se sa tobom da je taj trostruki ili dvostruki zivot
zaista opak za psihu ali ne mora da odvede u bolest to je vec stvar izbora
boris se ili ne
meni je sve to prevashodno zamarajuce ali dobro mozda nesto izmudrujemo u ovoj temi kako bar ponekad odmoriti maske pod kojima zivimo :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Galateja

Ovo je opako za psihu...

Da li imate u iskustvu to da iz nekog razloga živite paralelne živote? Koliko se razlikujete od života do života?
pa takvi su postmoderni junaci i junakinje
to je jednostavno tako
vise života...ne moraju biti odvojeni, tajeni, skrivani... jedan uvek izvire iz drugog.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, to sam sve strpala u jedan zivot.
Korisnikov avatar
By Galateja
I ja bih rado da sjedinim ta tri života u jedan. Ovako, kao da vidim troduplo. :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da..jedan je kada sam u krucama, a drugi je kada tamo nisam....
By Ulix
Pre bih rekao da ima više Ulixa, a jedan život.
Korisnikov avatar
By KiWi
Osim onog sna gde me udara voz nemam neki san koji se ponavlja, tako da imam poprilično jednovremenski život.
Korisnikov avatar
By Madonna
gle! ispod ove teme vesna zmijanac i pesma 100 života :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
kakvi životi, kakvi bakrači? da imadete i jedan život ne bi ovdan povasnoć pisali... :lezba:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja samo nekad zamisljam sta bi bilo da sam ostala na nekom drugom putu ili da sam nekad izabrala nesto drugo itd. Prvo mi se ti zivoti ucine boljim ali kad zadjem u detalje uvek ispadne da je ovo najbolji od svih zivota :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Divim se ljudima koji zive, tj. zive svoje snove. Ja cesto sebi ne dozvolim da zivim san, nego samo da sanjam, cesto sam samo posmatrac i u mislima. Ne volim to kod sebe.
I kada prozivljavam nesto, i kada sam u trenutku, odlozim osecaj, cekam da to gledam sam, da odsanjam ili da gledam slike iznova, sa strane.

Najvse volim dane kada mi je zao sto moram da spavam, i kada jedva cekam jutro.
Korisnikov avatar
By Dirrty
^ Ni ja to ne volim kod sebe, onda mi je potpuno čudno kada mi se nešto dešava u životu, kada osećam i doživljavam trenutke.

A ovog proleća mi baš prija da živim, iako sam uvek u nekom grču, strahu.

Većinu puberteta sam proveo u mašti, ali već neko vreme se osećam vrlo dobro u sopstvenoj koži i prija mi realnost.
By alexandermagic
...Ja cesto sebi ne dozvolim da zivim san, nego samo da sanjam, cesto sam samo posmatrac i u mislima...
Ovakav je i jedan moj friend. Sanjalica i romantični vitez, kog uvijek treba pogurati da bi nešto uradio za svoju sreću. Volim ga.

OnT: Živim jedan život bez raslojavanja sebe, kak' znam i umEm.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ja sam Suncica Trojerucica, logicno i troslojno-zivotna. A da znate prednost tri zivota, tj. tri ruke: masturbacija na kub! :mirth:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

Ovo je opako za psihu...

Ne, sem sto trudim da odvojim profesionalni zivot od ovog drugog, sto mi ruku na srce bas i ne uspeva. Ali to uopste nije ova tema.

Sto se tice snova, nekad imam utisak da onaj san gde pokusavam na sve nacine da dodjem do bivse devojke u CG, je sto ti kazes, postao entitet za sebe.
Ko da sam zauvek zaglavljena u snovima u tom pokusaju.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne zivim ni trecinu zivota a kamoli 3 (in 1).
Korisnikov avatar
By horus.
a nemam pojma... uvek sam ziveo 1 zivot, ali kao da sam proziveo 10 zivota do sada... mastao o toliko stvari, planirao euforicno svoju buducnost i na pola puta se ohladio, batalio i pronasao neku novu opsesiju... zapocinjem 100 stvari, pa odustajem... sto negde dovodi do toga da sebe i ne vidim u daljoj buducnosti i nemam jasan cilj... ili pak, imam cilj, ali je nerealan... i to tako vodi u razne strahove od buducnosti, jer zelim sve, ali u isto vreme i ne zelim nista... i taaako... :hekla:

oft: mislim da skoro niko nije ubo konkretnu temu (ukljucujuci i mene)... :lol:
By Ligia
I kod mene se razlikuju barem tri sloja:

1 - moj stvarni život: moja draga porodica i moji kućni ljubimci, kao i žilavi nezaobilazni mrski posao, koji mi često ide na živce, ali mi i naravno pruža dobru zaradu i grčevito se držim za njega i trudim, jer hoću da napredujem ka nečem boljem.

2 - Slobodno vreme? - Užasna osobina koju posedujem: ne umem da odvojim slobodno vreme i vreme za posao i stručno usavršavanje - mnogo posla "donosim kući" i previše se posvećujem tome i u želji da imam neki drugi posao stalno nešto čitam i učim i trošim više energije, nego što mogu da nadoknadim, ali to je ta luda mladalačka želja za napredovanjem do posla koji je pravi za mene i ja prava za njega :)

3 - Virtuelna stvarnost: Momenti između svakodnevnih rutinskih slojeva; ono o čemu razmišljam dok se završava dan, a nije se dogodilo. Najtananiji, najlepši sloj sećanja, snova i želja - To su neki lepi časovi, poruke, prijatelji, zajednički smeh oko glupih stvari, sajtovi, mejlovi, želje ... Nešto što i jeste i nije. Osobe koje više nisu pored mene, a opet su tu negde, blizu.

Uvek je između redova svakodnevnih dosadnih događaja ono najvažnije!

:zastava: Odlična tema!
Korisnikov avatar
By mikeli
a pa ima tu vise slojeva .....

- spavanje do podne ....
- stvarnost zalosna ...
- buducnost, kakva god da je nesvidja mi se ...
- virtuelni zivot me trenutno ispunjava ...
- slobodno vreme, stoni tenis, jamb, komp ....
- blejanje u komp do 03h ....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!