Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Dečak koji je bio na samrti usled napuklog slepog creva 2002. tvrdi da je upoznao Boga i da je na nebu upoznao svog pokojnog pradedu. O tom iskustvu napisao je knjigu koja je do sada štampana u 1,2 miliona primeraka.

Neobična priča Koltona Burpoa je počela 2002. kada mu je postavljena pogrešna dijagnoza gripa, dok je sa porodicom bio na putu u Koloradu. Dok su sa odmora stigli kući, tada četvorogodišnji Kolton se već ozbiljno razboleo i hitno je prebačen na hirurgiju gde je dva puta operisan. On tvrdi da je dok je bio pod anestezijom bio u raju. Knjiga o tom iskustvu postala je Njujork Tajmsov bestseler.

Kolton koji sada ima 11 godina na televiziji MSNBC je opisao kako je gore upoznao Isusa, sestru sa kojom je njegova majka imala spontani pobačaj i pokojnog pradedu.
- Nekoliko anđela je došlo, odveli su me i video sam Isusa. Sedeo sam pored njega kada je naišao jedan tip i pitao me:”Jesi li ti Todov sin?”, rekao sam da jesam i on mi je rekao da je deda moga tate. Bio je veliki, imao je ogromna krila, kovrdžavu kosu, veliki osmeh i bio je baš fin- rekao je pred televizijskim kamerama Kolton.

Link

Cime se sve roditelji mogu sluziti,pa cak i decom,kako bi pribavili sebi korist.
Poznavao sam dete,koje je pod uticajem veronauke,svake noci sanjalo andjele,raj,svece i ostale karakondzule i mitska stvorenja,isto tako i neke druge,starije ljude koji su pricali o klinickoj smrti,suocavanju sa onostranim,odlaskom u raj,susretom sa Isusom i sl.Tesko da mogu da verujem u to.
Korisnikov avatar
By Srklet
sjedio je bogu u krilu... i onda je osjetio da ga nesto bocka u guzu... :flasher:
Korisnikov avatar
By Madonna
sve je u glavi
osim kad nije :lol:

isto ne verujem ni u jedan od tih ''susreta'', mozak to fino sve iscenira. kad se meni desi, then i shall become a believer :sesir:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Null

sve je u glavi

isto ne verujem ni u jedan od tih ''susreta'', mozak to fino sve iscenira. kad se meni desi, then i shall become a believer :sesir:
ma ima naucno objasnjenje za 'svetlo na kraju tunela' nesto ti se desava sa mozgom kad odumire pa svasta nesto vidis.
Korisnikov avatar
By Madonna
znači da se zabrinem ako mi se desi :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
strašno! šta ako je to istina? :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da dobijamo krila?

Boooooze,kuno.
Korisnikov avatar
By 2kune
eh... lahko vami krila dobit kad ne uživaste u životu... :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Evdokija

sve je u glavi

ma ima naucno objasnjenje za 'svetlo na kraju tunela' nesto ti se desava sa mozgom kad odumire pa svasta nesto vidis.
kažu DMT iz pinealne žlezde, tj. trećeg oka. :nerd:
doduše, wikica kaže da su to (za sad) samo hipoteze,ako sam dobro razumela. :nerd:
valjda će se naći neko stručniji. :D

mmmm halucinacije.
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj tako... i Ero je pričao isto kad se vrnuo s onoga svijeta... :uplasen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ako je video samo pradedu znaci da mu je ostatak familije u paklu :wundy:
Korisnikov avatar
By Zoey

sve je u glavi

:fancyklap: tako je!
By Speculum Columbae
AJ DIOS MIJO, AĐUDAME VIHERSITA, NO PUEDE SER!

AFUERA MALDITA, AFUERA!!! VEJ!
By alexandermagic
Najdraži su mi oni primErci koji su doživEli kliničku smrt, "vidjeli" kojekakva čudesa i "osjetili" božju "milost", pa nakon tog iskustva počeli s gatanjem sve u šesn'est. :kasalj:

:djavo:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam videla Boga, ali sam videla Isusa kako mi mase. Tacnije, pokazuje ,,no- no" prstima. :D :peace:
Korisnikov avatar
By Mage
E od čega sve neće napraviti knjigu...
Korisnikov avatar
By acid drop
my sweet lord
mmmm, my lord
mmmm, my lord

i really want to see you
i really want to be with you

:sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja isto imam fenomenalne tripove kada sam u totalnoj anesteziji! majkemi..bude mi bas lepo!
Korisnikov avatar
By Kekica
Glupost.Izmamljivanje novca.A i svaka im čast, sada verovatno plivaju u paricama -.-
By Sixto
Meni komsinica pre nekoliko godina prica za poznanika koji je bio u stanju klinicke smrti jedno vreme i kaze 'Rekao mi je da je bio u raju i svi su mladi i puni zivota. Cuo je kako u cistilistu nekrstena deca placu, idi krsti se, sta te kosta...' Ja se samo nasmejao i okrenuo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Svaka čast za ideju i izvedbu ... A ako ovo dete izraste u mentalno zdravu osobu, možda raj zaista postoji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!