Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by horus.Yep
s jedne strane zagovaraju asketizam za zivota, sa druge strane im je raj izrazito (fizicko) hedonisticko-gastronomski... licemeri najobicniji...
Originally posted by horus.Ovo zaista. Imaju toliko puno gluosti da prosto
brdo nekih tupavih pravila, tipa kojom nogom se prvo kroci u wc, kome kapne kap mokrace na pantalone, taj ce goreti u paklu etc...
Originally posted by horus.Potpisujem svaku reč.
i bez tih fora kako je pravoslavlje puno gluposti, jer ovde je tema o islamu...
to sto su hriscani musavi, ne umanjuje musavost islama... sve u paketu treba lepo katapultirati na mesec i resiti se gamadi (ovo iz mene govori retorika religijskih ovaca )...
Originally posted by 2kuneEvo, duhovni smisao zemljotresa i cunamija u Japanu, po Islamu:
Ali ne u političkom i društvenom već isključivo duhovnom smislu...
izvolite...
Originally posted by MariškaBolesno i retardirano, a ne zanima ih tragedija i ozboljnost katastrofe - bitno je da se indoktrinacija vrši na bilo koji način..
Originally posted by 2kuneEvo, duhovni smisao zemljotresa i cunamija u Japanu, po Islamu:
izvolite...
http://vimeo.com/21371211
Originally posted by Mariškadavno nisam gledao nešto odvratnije...
izvolite...
http://vimeo.com/21371211
Originally posted by 2kuneDržim se naučnih teza: japan se nalazi na sastavu kontinentalnih tektonskih ploča, vatreni pojas pacifika, hipertrusno područje što je izazvalo i cunamije..
kako ih ne zanima? pa zanima ih... što više, to bolje...
a što ti veliš o tragediji i ozbiljnosti katastrofe?
Originally posted by Burakšto je od napisanog tragedija i što se odnosi na ozbiljnost katastrofe? gdje su ti osjećaji zbog kojih si napisao 'a ne zanima ih tragedija i ozboljnost katastrofe'?
Držim se naučnih teza: japan se nalazi na sastavu kontinentalnih tektonskih ploča, vatreni pojas pacifika, hipertrusno područje što je izazvalo i cunamije..
A ti?
Originally posted by Zla_BarbikaOh, pa da li ti zaista delujem tako?
Islam--> najveca pretnja i opasnost danasnjice.
Pripadnici islamske veroispovesti-->
Originally posted by Zla_BarbikaSada bar znamo šta George W. radi u slobodno vreme...
Originally posted by horus.Ako se ovo dobije... Allahu Akhbar!
pa ono, mislim da je u pitanju "keč 22" gde je 70 devica, ustvari 70 nrdova koji po ceo dan njakaju komp...
Originally posted by KragiNe znam te.Ali nisam se ja dobro izjasnila.Nisam mislila na sve pripadnike islamske veroispovesti, ciljala sam na Osama Bin Ladena, Sadama Huseina, bombase samoubice, to jeste na fanatike.S toga cu obrisati taj post da ne bi doslo do zabune.Izvinjavam se muslimanima ako sam ih uvredila.
Originally posted by KragiInace, ja sam ateista, tako da ne podrzavam niti jednu relgiju.Iiii malo sam se zanela pisajuci post, zaboravila sam da sam na gej forumu a ne na ateisti.com
Originally posted by Zla_BarbikaA sta mislis o pravoslavcima?
Originally posted by KragiNe znam te.Ali nisam se ja dobro izjasnila.Nisam mislila na sve pripadnike islamske veroispovesti, ciljala sam na Osama Bin Ladena, Sadama Huseina, bombase samoubice, to jeste na fanatike.S toga cu obrisati taj post da ne bi doslo do zabune.Izvinjavam se muslimanima ako sam ih uvredila.
znas ono Ratko Mladic, Radovan Karadzic i te fore?
ili o katolicima? o Hitleru npr?
ja se izvinjavam na offu, samo me zanima.
Originally posted by Zla_Barbikakorisinica koja obecava
Iiii malo sam se zanela pisajuci post...
Originally posted by 2kuneTu su osjećaji. Evo i danas kada se prašina prilično slegla i mediji odlučili da je vrijeme da se malo priča o zaraženim krastavcima, žao mi je stradalnika u japanu, posebno zato što što je ta zemlja prije šezdesetako godina sličan nuklearni pakao proživljavala..
Originally posted by Burakšto je od napisanog tragedija i što se odnosi na ozbiljnost katastrofe? gdje su ti osjećaji zbog kojih si napisao 'a ne zanima ih tragedija i ozboljnost katastrofe'?
Držim se naučnih teza: japan se nalazi na sastavu kontinentalnih tektonskih ploča, vatreni pojas pacifika, hipertrusno područje što je izazvalo i cunamije..
A ti?
Originally posted by alexandermagicAgain and again, pući će mi glava
LEpo što je izbrisan ovaj dio.
Netko bi mogao reći da osoba koja je to bila u stanju napisati zaslužuje Allahovo prokletstvo i četiri Ifrita da je konstantno prate dok ne ode u potpunu propast, ali ja to ne bih rekao, nema govora. Vrlo sam tolerantan po pitanju ovakvih ispada.
Elhamdulillah.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!