Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Smije li patrijarh biti donator organa?

Da
4
27%
Ne
1
7%
Kosovo je srce Srbije!!!
10
67%
Korisnikov avatar
By horus.
kaj mogu radit' s organima starim tisucu ljeta? ajme... :drama:
By Sixto
Pa s obzirom da je presao granicu i za nosenje pelena za odrasle, sumnjam da bi ijedan njegov organ bio valjan ikome.
Korisnikov avatar
By 2kune
ne budite utilitarni kao kakvi obični kalvinisti! :shamar: gdje vam je svetosavski duh? :durenje:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja b' rekla da ne sme.
sve su to potencijalni svetački organi i kao takvi moraju da ostanu na broju. :tuc:
Korisnikov avatar
By 2kune
a oće li patrijarh biti veći svetac ako njegove mošti nakon smrti njegove medicinskim čudom nekog spase ili će se to spasavanje života računati kao oskrvuće svetačkih moći? :hamlet:
Korisnikov avatar
By 2kune
čak i ako to urade ruski kirurzi? :drama:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Svašta pitaš, kuno.

Celivanjem bubrega koji su pripadali svecu može se izlečiti nebrojeno više osoba, a prostom transplantacijom tek jedna do dve.

Zato bi nedvosmislen i jezgrovito "lijep i božiji" odgovor bio - NE.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa može se patrijarhov bubreg cjelivati i preko dupeta živućeg brata hrišćanina... :jevrejski provokator:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ne može. onda bi se kontaminirao grešnim debelim crevom. :tuc:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lepa Krepa

ne može. onda bi se kontaminirao grešnim debelim crevom. :tuc:
debelo crijevo nije loše dok čovjek u njemu ne uživa... problem počinje kad se u aktivnostima debelog crijeva uživa... :hvala:
daklem, grešno je uopće i pretpostaviti da bi pravi hrišćanin mogao više uživati u aktivnostima debelog crijeva nego u prisustvu svetih mošti... :opatica:
By Glasnik
:misli:

Mislim da ne bi smeo... Vera to ne dozvoljava.

I da, naravno, glasao sam za 3. :D
Korisnikov avatar
By svejedno
e pa pojma nemam.

osim sto znam da je koosvo srce srbije. sto opet vuce na transplantaciju, dobar si .)

..

lm, to bi valjalo pitati crkvu, jel.

..

tipa ako ga proglase svecem, kapiram da tada ne sme.

..

a ako ne, cini mi se da sama crkva nema nista protiv samih transplantacija & da smatra sve to skroz hriscanskim, pa ako nije kanonizovan, sto da ne.

al kazem, pojma nemam.

^znamznnam, preozbiljno odgovaram. nerviraju me neki ljudi odje sto me ostavise samog u njihovoj gajbi pa moram nekako prekratim vrijeme dok se ne vrate.
By alexandermagic
Hm, VErojatno se njegovi organi smatraju svojevrsnim relikvijama, pa samim tim ne mogu biti donirani za transplantiranje. Ili, recimo u slučaju da jednoga dana bude proglašen svecem, ne ide da mu nedostaje organa. :isus:

Opcija 2.
By Speculum Columbae
Patrijarh me može da bude donator organa, osim u bajkama
(tako u Zlatokosi, mala plava devojčica sa uvojcima jede kašu koja je "baš kako treba". Isto tako mislim da su patrijarševi (li patrijarhovljevi) organi već kaša)
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by svejedno

a ako ne, cini mi se da sama crkva nema nista protiv samih transplantacija & da smatra sve to skroz hriscanskim, pa ako nije kanonizovan, sto da ne.

hau jes nou

a šta će posle da vaskrsne? ne može iseckan da ustane. :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Dirrty

A donator sperme, za života? :pucaodsmeha:
Pametno dete... :maji: Ali trčiš pred rudo... To je sljedeći korak u razvitku teme, kad se stvori koncenzus da smie biti... ;)
Korisnikov avatar
By Mozart
Sto da ne i on je covek kao i mi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!