Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dear Lucy

i depresija se može stepenovati, valjda, ulix :) ne trčimo svi odmah kod psihologa ( ionako ne služi ničemu taj samozvani stručnjak ), neke se stvari mogu, do određenog stepena, i same prevazići :)

Nista na silu.Sve subito .

Kad se desi,desi se.Samo sto se ne mogu sloziti sa tobom da "taj strucnjak nicemu ne sluzi".
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
zbog načina školovanja, da sam ja u pitanju, između psihijatra i psihologa izabrala bih psihijatra ( naravno, naći će se neko da kaže kako je sramota ići kod psihijatra :) ). danas je toliko privatnih klinika u kojima leče zaista stručnjaci u svom poslu, i ne traže nužno da imaš dijagnoza sa slovom F da bi ti pružili lečenje. psihoanaliza i bihevioralna terapija kojom se obilato služe psiholozi može se sasvim uspešno primeniti u svom prirodnom, laičkom okruženju, ako imaš strpljivu i osobu punu pažnje uz sebe.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa nemoš ti ići kod psihijatra ako nisi slučaj za psihijatra!
By Ulix
Originally posted by Dear Lucy
psihoanaliza i bihevioralna terapija kojom se obilato služe psiholozi može se sasvim uspešno primeniti u svom prirodnom, laičkom okruženju, ako imaš strpljivu i osobu punu pažnje uz sebe.
:roflmao:

Zato obuka za KBT traje 4 godine, a obuka iz psihoanalize 5 godina, zato što se to tako lako primenjuje.
Korisnikov avatar
By EYA
ne postoji vreme koje nije SADA
proslost i buducnost su u nasem umu
uvek i svuda je je bas sada
ali mi najcesce nismo tu gde smo
vec tamo gde se bojimo da necemo biti
ili tamo i tada kada nismo bili ono sto smo hteli
i tako propustamo jedino sto stvarno JESTE
ZIVOT nam prolazi dok ga mi zabrinuto planiramo ili ispravljamo

tehnike?

svesno disanje... budjenje cula... osluskivanje misli koje prolaze... samoposmatranje... protok energije kroz telo... i slicno

kad se setim da nesto od navedenog preduzmem - uvek pomaze
ali, nekad mi treba bas dugo dok se setim....
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dukkehjem

takodje, da li ste imali nekih fobija, pa ih prevazisli?
nikad nijednu. (osim sto ne volim ose, ali to ne smatram fobijom.)

a nisam ih imao jer mi se sve to cinilo nekako blesavo... mucile su me mnogo vece stvari od nekakvih smijesnih fobija... :shrug:
Korisnikov avatar
By Mage
E sad bih se raspisao, ali ne mogu... moram sutra rano da ustajem i strašno sam umoran :sigh:

No, sutra ću da odgovorim....
Korisnikov avatar
By sallys
Što se osećanja tiče, uglavnom sam do sada bila mačka koja umesto u posip, gura govna pod tepih. A znamo kako mačja govna smrde i realno su tokisčna.
Imala sam neku generalku sa tim govnima pre par meseci (terapeutkinja, sve po propisu), a sad videćemo. Nije neko vreme da se dezinfikuje duša.
Korisnikov avatar
By voodoo
trenutno. visim ovde.upaljen pilot ep. what we do in shadows, dopisujem se s ortakom, slusam the richest man in babylon th.corp., serija je sjajna svaka preporuka! :salut:
Korisnikov avatar
By Zvonki
voodoo napisao: 19 Mar 2020, 00:50 trenutno. visim ovde.upaljen pilot ep. what we do in shadows, dopisujem se s ortakom, slusam the richest man in babylon th.corp., serija je sjajna svaka preporuka! :salut:
Gledao sam film What we do in the shadows nadam se da je serija isto tkao dobra :)
Korisnikov avatar
By voodoo
serija razvaljuje bolja je sto puta od filma!!! moras gledati!
jbt izbi mi oci ovaj svetli forum, dajte purple!!!i plavu i zelenu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!