Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Orlando the LadyI ja se setih isto.
Originally posted by acid drop
Originally posted by poslednjalatica
Zbog čeka ja (ili neko drugi) MORAM da volim svoje roditelje i zašto se smatra nenormalnim ako ih ne volim ili ako sam ravnodušan prema njima?
E da, ja im nisam zahvalan što su me doneli na svet. Ja ću jednog dana svakako umreti. Za jednu stotinku posle moje smrti biće mi svejedno da li sam živeo 5 - 20 - 50 ili 100 godina ili da li sam uopšte nakada bio rođen i živeo.
ćao Merso.
![]()
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by poslednjalaticaTi objektivno ne mozes da znas kako bilo ko od nas zivi i koliko je koga zivot mazio i koji je procenat.
Probajte objektivno sa više aspekata da razmotrite ovo pitanje. Nemojte da gledate kroz vašu prizmu, jer znam da je većinu vas (preko 90%) život mazio i pazio (pogotovo u detinjstvu), što kod mene nije slučaj.
---Izvinite na eventualnim gramatičkim greškama, u žurbi sam.
Originally posted by Popeye
ja volim svoje roditelje.![]()
Originally posted by Dina
Ono sto je podrazumevano a negativno kod nas je upravo to da svako moze da bude roditelj, da se deca radjaju po inerciji jer ih svi imaju. Treba razvijati tu svest da moze postojati izbor da se nemaju deca.
Originally posted by mili86Potpisujem
Originally posted by Dina
Ono sto je podrazumevano a negativno kod nas je upravo to da svako moze da bude roditelj, da se deca radjaju po inerciji jer ih svi imaju. Treba razvijati tu svest da moze postojati izbor da se nemaju deca.
JA bih sigurno bio uzasan roditelj, zato i ne zelim decu, delom zbog sebe, a delom i zbog njih...
Originally posted by mili86Potpisujem tvoj post, a sebičan je autor teme
Potpisujes moju sebicnost ili Dinin post?![]()
Originally posted by mili86Da, otprilike to je to. Potrebni su mi najviše zbog boldovanog, da me " zakrpe ", kad se previše istrošim, a mogao bih Boga i oca da potrošim, toliki sam hedonista.
Ne mogu reci da ne volim svoje roditelje, ali nimalo nisam vezan za njih. Valjda zato sto vec dugi niz godina ne zivimo zajedno pa sam se odvikao od tog balkansko-edipovskog kompleksa od kog pati vecina na ovim prostorima.
Caleta nisam video skoro godinu dana, a i kevu ne bih toliko da nije sasvim slucajno banula jednog jutra pre mesec dana... Cujemo se, pitamo za zdravlje, trazim im kintu i to je to...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!