- 22 Sep 2010, 16:54
To bi mogli i preskociti bar ove 2010. god.
Originally posted by dukkehjemDaleko od toga da ja imam nesto protiv namazanih tela i koznih gaca, ali uzevsi u obzir da je ovo Srbija 2010. koja je sto godina iza razvijene demokratije, mislim da bi jedini cilj parade bio da pokazemo da mi zivimo ovde, placamo porez, radimo, imamo rodbinu i prijatelje i zelimo da budemo ravnopravni. Jer bi u suprotnom Palma bio u pravu kada kaze: "Ne, u Jagodini nema pedera." Znaci, mi postojimo, delimo ovo parce zemlje sa drugima, disemo isti vazduh i imamo pravo da izadjemo i pokazemo da smo drugaciji. Drzanje za ruke, poljupci i zagrljaj su sasvim o.k. jer pokazuju emociju, - kozne gace, ulje i dildo pokazuju fetis
Originally posted by mili86
Ja tzv. Paradu ne dozivljavam kao religijski obred, niti kao kakav javni performans gde cemo namazati svoja misicava tela uljem i obuci kozne gace...
Po mom misljenju, Parada bi trebalo da predstavi neki vid bunta, neki vid svojevrsnog "comming out-a" sa porukom: Da, ovo je Srbija i mi zivimo u njoj, ili U Srbiji zive i drugaciji od vas...
Svaki drugi vid "paradiranja" mi je suvisan i beskoristan (bar na ovom mestu i u ovo vreme)![]()
s tim sto nemam nista protiv namazanih tela itd. (ko zeli, ja nesto i ne zelim iskren da budem)...
ono, to je mozda i pitanje mere prihvacenosti homoseksualnosti u smislu, kao ok je biti gej, ali da se ne vidi da si gej, i to mi je![]()
ali svakako, moze to i suptilnije, ljubljenje, drzanje za ruke itd.![]()
ne mora bas dildo![]()
no, ako nije zvanicna kampanja (a nije), i ako izrazava neke svoje stavove, njena stvar.
generalno mi se ne svidja, ali bas, bas. Bar da nije stavila mindjuse sa ikonama, pa i da mi bude pod "prihvatljivo"... ovako mi je skroz fuj.