Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by J...a da taj Um nije u biti obican sustav fizikalnih zakona koji su uspostavljeni spletom okolnosti
verovatno postoji Um koji je zaduzen za ceo Univerzum jer je cinjenica da se i tu stalno desavaju neke promene. Mozda je taj Um sastavni deo samog Univerzuma.
Originally posted by UlixNikad mi nije jasno bilo zasto bi to nekog vredjalo-sem ako osoba ne namece svoj stav, bilo da je vernik il ateist.
Ne verujem u boga, i sasvim mi je svejedno da li ta cinjenica vredja nekog ko je vernik.
Originally posted by erkondisnA kako su se ti zakoni uspostavili? Kako je sve pocelo, kako se pokrenulo? Sta je splet okolnosti?
a da taj Um nije u biti obican sustav fizikalnih zakona koji su uspostavljeni spletom okolnosti![]()
Originally posted by erkondisnMozda ali ja sam skepticna po pitanju mogucnosti da ljudi ikada dobiju naucno dokazane odgovore na ona pitanja.
vjerovanje u boga i u starijim i u novijim civilizacijama obicno je bio samo produkt necega sto se nije u tom trenutku dalo objasniti![]()
Originally posted by J...splet okolnosti bi mogao biti isti kao sto npr. izazove mutaciju, a mutacija kasnije sudjeluje u evoluciji i nastanku novih vrsta
A kako su se ti zakoni uspostavili? Kako je sve pocelo, kako se pokrenulo? Sta je splet okolnosti?
Mozda ali ja sam skepticna po pitanju mogucnosti da ljudi ikada dobiju naucno dokazane odgovore na ona pitanja.
Onda ostaje intuicija...
Originally posted by A.F.K.A.OBisto ko sto su Slaveni nekoc objasnjavali udar groma, kao Perunovo djelo
Ljudi su ranije Bogom objasnjavali to sto neka zuta kugla izlazi svako jutro i greje ih, pa vidis sta se desilo na kraju.
Originally posted by A.F.K.A.OBne samo da je oduvijek nego je i svukuda. i tu, i tu i tamo, i ispred monitora, i oko misa
A ti njih pitaj "A kako je nastao Bog?".
Ako ti kazu "On je tu oduvek"
Originally posted by Dirrtyda, vrlo bliska Drtijevoj, woohey, what r the odds of that ? btw, Drtino, nije li to baš ono što ljudi zovu agnostik ?
Verujem u Boga, ali mi ne smeta.
>> EDIT : dungoll ne veruje baš, ali eto, sve sem ovoga slažem se sa Drtinom <<
Mada bih preformulisao to u sledece:
Verujem u nesto izvan nase moci poimanja, ali postujem i suprotno misljenje.
Originally posted by erkondisnRealno gledajuci - biljne i zivotinjske vrste izumiru, ljudska bica su sve visa i visa, sve cosavija i cosavija, sve su cesca "mesanja" medju ljudskim rasama, tako d abise moglo reci d ami aktivno ucestvujemo u covekovoj evoluciji.
splet okolnosti bi mogao biti isti kao sto npr. izazove mutaciju, a mutacija kasnije sudjeluje u evoluciji i nastanku novih vrsta![]()
naravno, pricamo doslovno o milijardama godina. a nama ne preostaje nego cekati ako to dozivimo, u sto cisto sumnjam, ali eto![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBkada bi ljudski um mogao doseći Boženski,tj. onoga koje stvorio univerzum,u čemu bi bila razlika između Boga i čovjeka?
A ti njih pitaj "A kako je nastao Bog?".
Ako ti kazu "On je tu oduvek", ti im reci "A zasto nas onda nije stvorio ranije", oni ce onda reci da se bavio stvaranjem kosmosa i tu ti ostavljaju dovoljno prostora da uletis sa pricom o vanzemaljcima, bogu Mitri i satenskim pokrivacima.
Originally posted by hlaefdigeTo si rekla OK i pošteno....sve se zasniva na slobodnoj volji,dokaza opipljivih nema a još manje možemo shvatiti e sad da li će se neko odlučiti i dali će ga život odnjeti u te vode(da vjeruje) možda i nije do nas.....negdje sam pročitala da je vjera drar...kako i zašto neznam,ja jednostavno osječam u srcu i volim Tog kršćanskog Boga mada crkvu ne cijenim u potpunosti jer je crkva institucija koju su mahom kreirali ljudi.
prvo...smatram, da ako postoji dokaz, onda nema vere....
a ja prosto ne verujem...
Originally posted by hlaefdigePa koliko to Božen mora da se približi smrtnicima da bi se u Nju verovalo?
u nju da...u taj njen ten...malo manje
Originally posted by hlaefdigei mean, seriously, u really have no life whatsoever!
pa mora da postoji!!!!
zamisli..ako ne postoji to bi znacilo da je neko svesno i sa namerom izabrao NJU kao zastitni lik za kompaniju koja se bavi proizvodnjom nekakvih gluposti za ulepsavanje na sve nacine....e u TOLIKI marketinski promasaj ne mogu da verujem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!