Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Upravo su mi bili na vratima! Da budem iskrena ne znam da li su tacno jehovini svedoci jer sam gledala da se izbavim sto pre ali neki nasmeseni propovednici jesu. Inace, ja ne otvaram vrata nepoznatim ljudima i ne znam sta mi bi da otvorim, valjda mi kroz spijunku delovale bezazleno... Neke dve zene onako sve fine a u rukama sveta pisma i kojekakve brosure. Prvo me pitale da li imam vise od osamnaest godina, ja htela da kazem da nemam posto mi je vec bilo jasno da ne zelim da cujem dalje ali :smeh: Ali ipak rekoh da imam i one kretose o veri u boga i koliko je to vazno itd itd... jedva sam prekinula i zahvalila se i rekla da me ne zanima...
Korisnikov avatar
By Deksi
Brate...mnogo smaraju...zvonili mi na vrata bezbroj puta da bi mi uvalili neke knjige i pamflete....jos su me zadnji put probudili jer su zvonili negde oko 9 ujutru... :mad: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Tot
Juče sam u poštanskom sandučetu našao pamflet Jehovinih svedoka sa naslovom: "Poruka za ceo svet: Blizu je kraj krivoj religiji".

Navode se tri najvažnije karakteristike krive religije i obrazlažu, a to su: (1) Meša se u ratove i politiku, (2) Naučava lažne doktrine i (3) Toleriše polni nemoral. Evo kako se obrazlaže ova treće stavka:

"U zapadnim zemljama, neke crkve postavljaju homoseksualce za sveštenike i pokušavaju da utiču na vlade da zakonom dozvole brakove među pripadnicima istog pola. Čak i crkve koje osuđuju nemoral tolerišu religiozne vođe koje seksualno zlostavljaju decu. Međutim šta Biblija naučava? Ona jasno kaže" 'Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni muškarci koji se upuštaju u neprirodne odnose, ni muškarci koji ležu s muškarcima...neće naslediti Boje kraljevstvo(1.Korinćanima 6:9,10)

Dalje se kaže da će krivoj religiji uskoro doći kraj.Poziva se na Otkrovenje Ivanovo i sliku bludnice koja jaše sedmoglavu zver. Bludnica, to su krive religije a zver su međunarodne političke sile. Uskoro će sedmoglava zver zbaciti bludnicu, rastrgnuti je i tako će krivim religijama doći kraj.

Dalje nam je objašnjeno po čemu se može uočiti prava religija. Naime ona je "poznata po ljubavi, drži se božje reči, jača porodične veze i unapređuje visoka moralna merila".

Zatim nam se daje adresa Jehovinih svedoka na koju im se možemo obratiti kako bi poručili njihovu besplatnu brošuru i mogućnost da se stupi s njima u kontakt radi besplatnog proučavanja Biblije.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Kad sam bila kod babe naisla sam na 2-3 brosure koje su joj dali Jehovini svedoci i uzela sam jednu iz radoznalosti da vidim o cemu se radi. Bilo je nekoliko tekstova tipa
"da li zaista mozemo upoznati Boga",
"jevrejsko obredno pranje - preteca krstenja",
"vencanja koja su casna pred Bogom i pred ljudima",
"pokazimo svoju veru nacinom zivota",
"zasto smo ovde".. :)

Ima tu nekih finih poruka iako nisam sve procitala jer me mrzelo. Ne dopada mi se taj nacin propagiranja, jedino smo mi u pravu, okrenite se nama, mi smo spas itd... ko da imaju neki poseban ugovor sa Bogom.. :yeahright:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!