Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Svi smo upoznati sa energetskim vampirizmom (svesnim i nesvesnim).
Krv je ovde metafora za zhivotnu energiju. Koliko znamo ljudi koji se "hrane" osecjajem krivice, mrzhnje, srecje, ljubavi, straha, depresije, itd?

A shto se tiche kst-a i kvazi-depresivnih zadriglih debelih goticharki-prasica i pseudo-darkera koji ne znaju shta je tama, ali jako dobro znaju pozirati i tripovati se, no comment.......

gotika...leshevi...zezanje...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
A ima i rod slepih miševa-vampira koji se hrane krvlju /obi?no krupne stoke/. Ali o tome malo znam, Jukie je expert za to.
Meni su tzv. lažni vampiri mnogo interesantnija grupa slepih miševa... oni imaju krupnije zube jer su mesožderi pa ih se ljudi valjda više plaše nego pravih... dakle, lete tako okolo pa se obruše i odnesu neku žabu, miša itd i raš?ere?e ih zubima...
ina?e pravi vampiri imaju neke jako neo?ekivane osobine; npr. tu krv koju su ispili posle izbljuvavaju (regugritate) jedan drugom u usta, pa ako jedan nije uspeo da ugrize nekoga, ne?e ostati gladan... onda imaju obi?aj da ne sle?u direktno na žrtvu kako to filmovi pokazuju, nego slete sa strane i onda polako hodaju do žrtve (zato su im letne kožice povu?ene malo na gore uz zglob da se ne bi zapetljavale o travu) i oni su posle novozelandskih slepih miševa (koji bukvalno tr?karaju po šumskoj stelji kao rov?ice) najbolji hoda?i meðu slepim miševima.
Korisnikov avatar
By gari
Eto-kažem ja, ništa bez Jukie-a. Dakle, vampira ima u prirodi i nešto se mislim da slepi miševi nisu jedini koji se hrane krvlju. Razmisli?u, ?ini mi se da ima još takvih životinjki /ako se Jukie ne seti pre mene/.

:smokin: :shake: :setnja:
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by dimitriades
podse?a me na satanizam �to smatram najve?im zlom dana�njice.
Inkvizitori u akciji!!!!
Lomače!
Vatra!
SMRT!
:svetac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!