Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
ja pojma nemam kakav je mandarinski jezik. zezas ili ozbiljno?
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ma ja se drzim mog spanskog :meda: :pinknaocari:

polako da doguram do konverzacijskog pa da me Bog vidi ;) :cheer:
By жњ
Originally posted by MARQUE
A ja sam ?uo da ?e za desetak godina varijacije hrvatsko-srpskog jezika govoriti preko 50% ljudi na svijetu ... :lol:

verovatno je u pitanju procenat drzava na svetu :P kako smo krenuli da se parchamo...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
na kraju ?e svi milom ili silom /Srbija do TokiJA, Hrvatska do KentakiJA/ progovoriti srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski. Imamo ve? gomile spremnih re?nika iz 70-tih godina.
Da, sa modernim re?ima kao što su drlja?a, motika itd, koje su jako važne u svakodnevnom govoru...
Korisnikov avatar
By gari
Kvakako-motiki, pa vile, mlatilice, vreteno, kuka, opanak, šajka?a, šašula, mušula, mu?enica prepe?enica, pršut, kajmak, sir, podvarak, slaninica, papak...Srpski brend je nezaustavljiv, još kad nau?imo mandarine srpski najebali su. Ima da im prepolovimo stanovništvo podvarkom sa suvom slaninom /ubistvo holesterolom/.

:maljkovic: :predaja: :pare:
By Paris
Gari za predsednika! :right: :klap:

:lol:
Korisnikov avatar
By gari
Nego šta-svi u novostvorenu stranku DD /Drp-drp/. U?lanjivanje besplatno, ?lanarina kilo kiselog kupusa i pola kilo slaninice /za podvarak/ i priru?nik srpsko-mandarinski. Shao-laj !!!

:cobanica: :hail2: :grom:
Korisnikov avatar
By Galadriel
hoću kad odem u penziju :deda: pretpostavljam da oko pisma neće biti toliko problema...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!