- 21 Dec 2005, 01:54
Ok su definicije, ali
pisali su ih Englezi, pa su morali da ubace da je fašizam i neprijateljstvo prema idejama liberalizma,
po ?emu se ispostavlja da bi i komunisti bili fašisti.
Zamisli kad bi fašisti bili svi, koji ose?aju ljubav prema simbolima kao što su uniforme.
Imali bismo muke da naðemo pedera nefašistu.
Ja sam u svakom slu?aju za uže definicije,
ali šta da radimo, kad FAŠIZAM nije srpska re?,
pa imamo pravo da etimološki rastavljamo samo
re?i NACIZAM i RASIZAM.
Ja znam da Tot i ti želite da izvu?ete poentu teme, kako svi treba
da se razumemo, slažemo i volimo...
I da pružamo ruke (a ponekad i ostale ekstremitete jedni drugima)
Ok. Volim i ja vas
Slažem se da je sama trpeljivost apsolutno nedovoljna,
ali šta to zna?i u praksi?
Govorite o jednom apsolutno nepostoje?em, zamišljenom svetu, u kome svako svakog voli (a nedeljom svi obla?e bela odela i balske haljine) i svako svakog pušta da razvije koncepciju i ideju kakvu želi?
Da li to postoji?
Da postoji, onda biste recimo vas dvojica ovde opomenuli Jukija, koji apsolutno ismeva moju druga?ijost u idejama.
Od kako sam rekao da mi je fizi?ki izgled bitan i da podržavam Pal?icu, koja je ostavila onu mušku krticu (Po Jukiju ona je kurva, koja je krtca ostavila samo zato što je ružan i udala se za lepog princa u cve?u), Jukie mi prosto ne da mira.
U svakoj temi ide i za mene dokazuju?i da sam površan, stupidan, budalast, ovakav, onakav...
Hajde, ako se zalažete za svet u kome ima mesta za razli?ite, ali nema mesta li?nom vreðanju, opomenute ve? jednom Jukija, da mi komentariše stavove bez uplitanja njegove definicije moje li?nosti.
Vas dvojica, sami imate politiku duplih standarda.
Ja ispadoh netolerantan jer rušim samo ne?iju koncepciju argumetnima, pritom nigde ne pominju?i njegovu li?nost,
pa se svi dignu na noge,
a neki drugi odlaze u vreðanje kompletne li?nosti, pa ništa.
Pronadjite mi jedan jedini post, u kome pljujem nekoga kao licnost, a s druge strane, koliko imam kompromisnih postova u kojima se izvinjavam.
Pronadjite kod nekih drugih postove, u kojima se neko kaje, za izgovorenu rec i kaže da nije u pravu.
I gde su recimo kazne, a gde nagrade za to?
Naravno da ih nema jer i vas dvojica, pored ostalih, gledate
kroz prste onima, koji su sa vaše strane u diskusiji, ma koliko oni vredjajuci bili preama drugima.
Vaša koncepcija savršenog sveta mora da ima i neke sankcije za one, koji ih krše.
pisali su ih Englezi, pa su morali da ubace da je fašizam i neprijateljstvo prema idejama liberalizma,
po ?emu se ispostavlja da bi i komunisti bili fašisti.
Zamisli kad bi fašisti bili svi, koji ose?aju ljubav prema simbolima kao što su uniforme.
Imali bismo muke da naðemo pedera nefašistu.
Ja sam u svakom slu?aju za uže definicije,
ali šta da radimo, kad FAŠIZAM nije srpska re?,
pa imamo pravo da etimološki rastavljamo samo
re?i NACIZAM i RASIZAM.
Ja znam da Tot i ti želite da izvu?ete poentu teme, kako svi treba
da se razumemo, slažemo i volimo...
I da pružamo ruke (a ponekad i ostale ekstremitete jedni drugima)
Ok. Volim i ja vas

Slažem se da je sama trpeljivost apsolutno nedovoljna,
ali šta to zna?i u praksi?
Govorite o jednom apsolutno nepostoje?em, zamišljenom svetu, u kome svako svakog voli (a nedeljom svi obla?e bela odela i balske haljine) i svako svakog pušta da razvije koncepciju i ideju kakvu želi?
Da li to postoji?
Da postoji, onda biste recimo vas dvojica ovde opomenuli Jukija, koji apsolutno ismeva moju druga?ijost u idejama.
Od kako sam rekao da mi je fizi?ki izgled bitan i da podržavam Pal?icu, koja je ostavila onu mušku krticu (Po Jukiju ona je kurva, koja je krtca ostavila samo zato što je ružan i udala se za lepog princa u cve?u), Jukie mi prosto ne da mira.
U svakoj temi ide i za mene dokazuju?i da sam površan, stupidan, budalast, ovakav, onakav...
Hajde, ako se zalažete za svet u kome ima mesta za razli?ite, ali nema mesta li?nom vreðanju, opomenute ve? jednom Jukija, da mi komentariše stavove bez uplitanja njegove definicije moje li?nosti.
Vas dvojica, sami imate politiku duplih standarda.
Ja ispadoh netolerantan jer rušim samo ne?iju koncepciju argumetnima, pritom nigde ne pominju?i njegovu li?nost,
pa se svi dignu na noge,
a neki drugi odlaze u vreðanje kompletne li?nosti, pa ništa.
Pronadjite mi jedan jedini post, u kome pljujem nekoga kao licnost, a s druge strane, koliko imam kompromisnih postova u kojima se izvinjavam.
Pronadjite kod nekih drugih postove, u kojima se neko kaje, za izgovorenu rec i kaže da nije u pravu.
I gde su recimo kazne, a gde nagrade za to?
Naravno da ih nema jer i vas dvojica, pored ostalih, gledate
kroz prste onima, koji su sa vaše strane u diskusiji, ma koliko oni vredjajuci bili preama drugima.
Vaša koncepcija savršenog sveta mora da ima i neke sankcije za one, koji ih krše.