Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by kal zakath
:smeh:

Sentio aliquos togatos contra me conspirare.
:D
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Izgleda da ti i 2 kune imate malo više sujete nego što bi bilo pristojno.
Kladim se da me prijavio zbog F70! :smeh:
Timeus hominem unius libri... :uplasen:
Korisnikov avatar
By gari
Prijavio sam te zbog šifre-ali Neronu. A što se ti?e sujete ona je neograni?ena kod nekih ljudi. Pametni ljudi ne isti?u svoje znanje ve? dopuštaju da to drugi ljudi primete. Vaše hvalisanje latinskim jezikom je više nego degutantno. A što se ti?e šifre F70, veruj mi 2 kune da ne znam na koje se obolenje odnosi /pretpostavljam na neko psihi?ko/ ali ne želim da ti odgovaram nekom šifrom koja bi možda tebi odgovarala, jer neuki se služe uvredama umesto argumentima.
:skola:
Korisnikov avatar
By 2kune
Prijavio sam te zbog šifre-ali Neronu. A što se ti?e sujete ona je neograni?ena kod nekih ljudi. Pametni ljudi ne isti?u svoje znanje ve? dopuštaju da to drugi ljudi primete. Vaše hvalisanje latinskim jezikom je više nego degutantno. A što se ti?e šifre F70, veruj mi 2 kune da ne znam na koje se obolenje odnosi /pretpostavljam na neko psihi?ko/ ali ne želim da ti odgovaram nekom šifrom koja bi možda tebi odgovarala, jer neuki se služe uvredama umesto argumentima.
:skola:
Ah, vrhunac dijalektike... :radosnice: U istoj poruci priznao mi je u?enost i nazvao me neukim. :sunce: Spark, nadmašem si :njanjanja: Gari je moja nova ljubav! :meda:
Korisnikov avatar
By gari
Nisam priznao ništa-nije ovo sud. Još uvek ne znam šta zna?i navedena šifra, ako misliš da si u?en zbog toga, to svaka budala može na?i u svakom udžbeniku medicine. To ne smatram u?enoš?u. Sumnjam da ?u ikada biti tvoja ljubav, jer ti voliš one male dupedavce koji ti u svemu povlaðuju i koji se klanjaju tvom jeftinom latinskom jeziku /nau?io si ga verovatno od Bakonje fra Brne/. ?ini mi se da imaš male greške u IZGOVORU...
:vudu:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nisam priznao ništa-nije ovo sud. Još uvek ne znam šta zna?i navedena šifra, ako misliš da si u?en zbog toga, to svaka budala može na?i u svakom udžbeniku medicine. To ne smatram u?enoš?u. Sumnjam da ?u ikada biti tvoja ljubav, jer ti voliš one male dupedavce koji ti u svemu povlaðuju i koji se klanjaju tvom jeftinom latinskom jeziku /nau?io si ga verovatno od Bakonje fra Brne/. ?ini mi se da imaš male greške u IZGOVORU...
:vudu:
:rotflmao:
NEEEE!!! Sve samo ne grJeške u izgovoru!!! :smeh: :smeh: :smeh:
One su jedina u?enost sa kojom se ljudi izgleda raðaju... :smeh:

Ali krajnje je vrijeme da sebe oslobodiš tih samonametnutih okova kompleksa manje u?enosti. Doðe mi te žao... :usamljen:
Kako bih mogao pomo?i? Možda te mogu ne?emu podu?iti? :sweet:

PS: Onaj kojeg ja volem umrit ?e od smiha kad vidi da je mali... :meda:
:smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ijuf, kakva uvreda za našeg konsupstancijalnog kamerada. Svi znamo da je klasi?nu naobrazbu stekao u franjeva?kom sjemeništu, dok još nisu otkrili da je džavolak pa su morali da ga izbace. A toliko im je bilo žao, da i dan-danas tamo u predvorju stoji uramljena njegova slika u zagrljaju s Gospom od Guadalupe :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Iju, re?e mali, kada saznade koga 2 kune voli. Iju, re?e AngraMaina kad saznade za uvredu. Iju, rekoh ja kad saznadoh da bi me 2 kune mogle ne?emu PODU?ITI!!! Mogao bi-voleo bih da nau?im da pušim tompus kao dragi mi Veliki po?ivši Voða, ali da bude malo deblji. Verujem, da kao /na/u?en ne?eš sa tim imati problema /mislim sa pušenjem/. To se bar lako u?i, odse?eš cigari vrh, malo je lizneš, okreneš-obrneš i PRIPALIŠ pa duuuboookooo pooovuuu?eeeeš...
:)
By ~ Le Saint X ~
Zanimljivo...
tj pre neki dan sam bas naleteo u knjizi koju citam na tu teoriju
koju je izneo
DANTE ALIGERI ili neko iz njegove svite
jos u 13 veku!!!!

:slika:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Gospode sta sam ja pisao ovde, pa to je strasno. Ima neka sto je pisala o virtuelnim identitetima, kako na internetu ostaje sve sto si nekad pisao, pa posle ne znas sta da radis s tim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!