Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Snatrio sam da ?u zazvavši dijalektiku onemogu?iti sebi da zagazim dvaput u istu rijeku, ali neumitni usud poigra se sa mnom na još gori na?in: zgazih u pasji drek... :barf:
Korisnikov avatar
By gari
Tako ti i treba kad ne glediš kud gaziš. Ama 2 kune, kad ?e ti se pove?ati "vrijednost" bar na 4 kune, pa da mogu da ti kupim toalet papir da se ubrišeš? A za AngraManiju-po tebi u?eni stvore svi homoseksualci izgleda moraju biti ili satanisti ili ateisti? Nikako ne smeju verovato u Boga? Pa što onda zazivaš Hristosa kad ne veruješ? Što se popa Žarka ti?e, tu osobu ne poznajem i nije mi bitna jer ga nema na Forumu.:ugriz:
Korisnikov avatar
By 2kune
Cucek moj mili, nije do moje pažnje, nije to ta ?utnja... :D
Radi se zapravo o razo?arenju... Bolja je jedna pametna i umiljata maca nego deset rasnih a glupih peseka... :odbij:
:maca:
Korisnikov avatar
By gari
Ma jeste 2 kune, volimo mi i mace, ali "cuceki" su nam na prvom mestu. A da nisi pazio-nisi... :zvezdice: Pa sada kad hodas pazi kud staješ... :dancingfever: Moj pas je rasna kuca i ne kaki gde ho?e, nego samo na odreðenom mestu /tamo gde ti ne prolaziš/. Dakle, nisi u opasnosti da "zgaziš u pasji drek"... :shamar: Nego, šta beše ono tema, pranje nogu? Ti od pranja nogu ode ?ak do dreka. Skoncentriši se malo.:vatroslava:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ti treba da se skoncetrišeš cuky - zaboga, sve ti je promaklo... :doh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by 2kune
Snatrio sam da ?u zazvavši dijalektiku onemogu?iti sebi da zagazim dvaput u istu rijeku, ali neumitni usud poigra se sa mnom na još gori na?in: zgazih u pasji drek... :barf:
...Zgaziš u reku pasjeg dreka?

Reko' da zatvorim dijalekti?ki trotakt.

:lol:
Korisnikov avatar
By gari
Tebe AngraManija i 2 kune ovde više niko ne razume? Odoh ja u polja da tražim onu travu "raskovnik" koja omogu?ava razumevanje svih jezika i govora /pa i cucekih i mace?ih/, možda tada shvatim šra u stvari vas dvojica "dijalekti?ki trotaktujete"...
:spijun:
Korisnikov avatar
By gari
Tema je-ko je prao noge a ko se prao sav. Idem, ide, ali vrati?u se jopet, nemoj da se brineš. Pa kako bi ti bez mene, koga bi nazivao neobrazovanim stvorom. A travu sam našao, tako da sada razumem i tvoj nemušti jezik Angra Manijo...
:smokin:
Korisnikov avatar
By 2kune
/mod razumljivosti bez trave - on/
Ne, tema nije ko je prao noge a ko se prao sav. :nokti:
/mod razumljivosti bez trave - off/

PS: Perite jezik prije jela i poslje ispražnjenja tijela... :perezube:
Korisnikov avatar
By gari
Nego koja je tema? Stavi malo te "nao?awe" ne vidiš sitna slova. Izgleda da i tebi treba trava? Ima je kod mene, dobro je naðubrena pasjim drekom, tako da izvanredno uspeva. Još ako mi ti pošalješ i onaj tvoj ma?ji drek bi?e još bolje. Dakle, drži se teme /ili za nešto drugo ako imaš/. Ponovo, Isus se nije prao sav i nije prao svoje noge ve? stopala svojih u?enika da bi ih odu?io od greha gordosti /oholosti/. Možda bi i ti trebalo nekome da opereš noge?
:down:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Nego koja je tema? Stavi malo te "nao?awe" ne vidiš sitna slova. Izgleda da i tebi treba trava? Ima je kod mene, dobro je naðubrena pasjim drekom, tako da izvanredno uspeva. Još ako mi ti pošalješ i onaj tvoj ma?ji drek bi?e još bolje. Dakle, drži se teme /ili za nešto drugo ako imaš/. Ponovo, Isus se nije prao sav i nije prao svoje noge ve? stopala svojih u?enika da bi ih odu?io od greha gordosti /oholosti/. Možda bi i ti trebalo nekome da opereš noge?
:down:
Originally posted by 2kune
Ovo pitanje naravno jeste u potpunosti prakti?no pitanje naše svakodnevnice. U svakidašnjoj vjerni?koj primjeni glasilo bi: da li se pravi sljedbenici Isusa Krista smiju kupati na plaži po ovoj vru?ini kao i svi ostali ljudi i ako da, kako bi to trebalo izvesti u granicama krš?anskog morala.
I na kraju, ono što me osobno interesira, da li se prvoslavni sveštenici kupaju na plaži?
Ko ima o?i da vidi, nek vidi... Ko ima uši da ?uje, nek ?uje... Ko ima um da shvati, shvatit ?e...
O Isuse blaga i milostiva srca, ti koji si sin božji i bez grijeha, oprosti gariju na njegovoj drskoj jednostavnosti koja nije sposobna dosegnuti niti uobi?ajenu taštinu svojstvenu ljudima, i ne zamjeri mu što te smatra smrdljivim prljavcem koji sebe nikada nije prao ni simultano ni sekvencijalno, ve? je samo u?enicima krajnje fetišisti?ki prao samo i isklju?ivo stopala.... Amin. :molise:
Korisnikov avatar
By gari
2 ribe-SIMBOLIKA je u pitanju. To nema veze sa oralnom i analnom niti kojom drugom higijenom. Hvala Bogu, zahvaljuju?i mojoj "drskoj jednostavnosti" bez "taštine svojstvene ljudima" TI si po?eo da se moliš?! To je mirakolo /?udo u prijevodu/. O, hvala Ti Sveta Mati Paraskevo, koji je praznik danas da si prosvetlila um 2 kune te da je i on postavo VJERNIK. Vo imja Oca i Sina i Duha svetoga-Amin!!! Angra Manija-dosadna si, nemaš šta da kažeš! :zacepi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
?utim jer se nadam da ?u do?ekati taj mirakul kada ?eš se otkrljepiti od mene.
Korisnikov avatar
By gari
Stvar jeste u tome da ne ?utiš. Ali TEMA nisam ja i "otkrpeljivanje" od tebe jer se nisam ni "zakrpeljio" nego: "Da li se Isus..." Nikako da se DRŽIŠ za nešto, nego samo za mene a posle ja sam se zakrpeljio. Dakle, Isus se nije kupao sav, niti je prao noge, nego je u pitanju simboli?no /ritualno/ kupanje kojim je Isus uputio svoje u?enike kako da se ponašaju sa svojom bra?om. Nisi uopšte hriš?anka Angra Manijo, ne pereš noge...Nikome...:shok2:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
OT-KR-LJE-PI-TI SE

SIK-TER

Sad idi to napiši 100 puta.

:smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
2 ribe-SIMBOLIKA je u pitanju. To nema veze sa oralnom i analnom niti kojom drugom higijenom. Hvala Bogu, zahvaljuju?i mojoj "drskoj jednostavnosti" bez "taštine svojstvene ljudima" TI si po?eo da se moliš?! To je mirakolo /?udo u prijevodu/. O, hvala Ti Sveta Mati Paraskevo, koji je praznik danas da si prosvetlila um 2 kune te da je i on postavo VJERNIK. Vo imja Oca i Sina i Duha svetoga-Amin!!! Angra Manija-dosadna si, nemaš šta da kažeš! :zacepi:
Ne znam kakva je to simbolika u pitanju i rado bi te pitao da to malko elaboriraš ali sumnjam da si u stanju... :dvaprsta: A pitanje moje vjere lahko se iš?itava sa tema na ovom forumu i da si ih ?itao bar onoliko koliko si po njima pisao znao bi da sam i danas u molitvi zazvao sv. Petku kao zagovornika prosvjetljenja tvog uma i srca te za potrebe njihove hitne koordinacije. :pop:
Korisnikov avatar
By gari
Vidim ja da sam danas nešto pametniji nego obi?no a to si se ti MOLIO Sv.mati Paraskevi? Pa da znaš da mi je to mnogo pomoglo naro?ito od tako dobrog vernika kao što si ti. Samo što vernici ne koriste taj srednji prst, to si zaboravio. Idi dete i ne greši više, džabe se moliš kad zlo misliš. Za Angra Maniju /tvoje drugo ja 2 ribe/ napisao sam dva puta i nau?io te komplikovane re?i, ali me malo zaboleo...dok sam sisao, tj htedoh re?i pišao, tj pisao...
:vrcka:
Korisnikov avatar
By 2kune
Za Angra Maniju /tvoje drugo ja 2 ribe/
:blush: Ooooohhhh, AngraMaina, ako nas je toliki vjernik spojio, to je onda kanda zauvijek... :venchanje:
Ontopic: Od sada samo AngraMaini perem noge. :love:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Hm, mislim da se svadbena leturðija drogiranog wanna-be popa ne ra?una kao važe?a, ali morao bih da proverim u kanonu... :cita:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by AngraMaina
Hm, mislim da se svadbena leturðija drogiranog wanna-be popa ne ra?una kao važe?a, ali morao bih da proverim u kanonu... :cita:
:placko: :rida:
Kuda idu ostavljene devojke, da li se to nekad dragi pitas
Kuda idu cujes li im poruke, zaplaces li kada ih procitas
:gotika:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
?ekaj, ne idi, evo našao sam: Avgustin kaže da se blagodat Duha Svetoga izliva nezavisno od toga kakav je sveštenik koji je vršio obred, pošto je zareðenjem stekao ?in u svetoj jerarhiji...

Nego, ne po?ini li ti to greh mnogoženstva? :trep: Eto na šta te navodi ne?astivi u liku zlatnog retrivera...

:love:
Korisnikov avatar
By gari
Ooooo, pa ?estitam!!! Lepo ja kažem da ste vas dve spojene nekom vezom /ja sam mislio simbioza/ kad ono BRAK. A kuma niste pozvale? Mogu samo re?i da sve zasluge pripadaju meni pa, kako je i red, 2 kune da mi kupi "papu?ice" a Angra Manija košuljicu od svile. Jel bila prva BRA?NA NO???? To me interesuje, šta ?e riba da radi a šta Manija...Javite mi, crkoh od dahtanja...tj. od uzbuðenja...Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan...našim mladencima ven?an dan...
:france:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Eto samo ti si još ostao nezbrinut... Avaj, Fifi nam je u teranju, dah?e i uzbuðuje se a niko da je smiri... :drama:
Korisnikov avatar
By gari
Šta mislite vas dve, pošto ste ve? u braku, da usvojite jadnog slatkog psi?a, koji ne?e ni da zapiškava, ni da kaki drek, ni da laje, ni da ujeda? Evo, ja ?u i noge da vam perem /simboli?ki/ da bih vam pokazao da i psi mogu da budu dobri kristijani.
:bye:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by AngraMaina
?ekaj, ne idi, evo našao sam: Avgustin kaže da se blagodat Duha Svetoga izliva nezavisno od toga kakav je sveštenik koji je vršio obred, pošto je zareðenjem stekao ?in u svetoj jerarhiji...

Nego, ne po?ini li ti to greh mnogoženstva? :trep: Eto na šta te navodi ne?astivi u liku zlatnog retrivera...

:love:
Ma kakvo mnogoženstvo? Ovaj retriver je bahaista pa tehni?ki do toga nije došlo. :D
Ooooo, pa ?estitam!!! Lepo ja kažem da ste vas dve spojene nekom vezom /ja sam mislio simbioza/ kad ono BRAK. A kuma niste pozvale? Mogu samo re?i da sve zasluge pripadaju meni pa, kako je i red, 2 kune da mi kupi "papu?ice" a Angra Manija košuljicu od svile. Jel bila prva BRA?NA NO???? To me interesuje, šta ?e riba da radi a šta Manija...Javite mi, crkoh od dahtanja...tj. od uzbuðenja...Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan...našim mladencima ven?an dan...
:france:
Elem, takav je pasji život... :smeh: Zato ga i zovu pasji... Ma samo ti dah?i, zato ti je bog i podario jezik... :lol:
Šta mislite vas dve, pošto ste ve? u braku, da usvojite jadnog slatkog psi?a, koji ne?e ni da zapiškava, ni da kaki drek, ni da laje, ni da ujeda? Evo, ja ?u i noge da vam perem /simboli?ki/ da bih vam pokazao da i psi mogu da budu dobri kristijani.
:bye:
Ajd suzo, kad naðeš takvoga - pošalji ga. Rado ?emo ga sku?iti. :D
Korisnikov avatar
By gari
Pa ja sam TAJ, kako ne shva?aš? Vas dve u braku, u kaminu vatra gori, vas dve u bade mantili?ima u foteljicama pijuckate "Vermut" a ja na medveðoj kožici uživam kraj kamina povremeno trebe?i one dosadne buhe i uživam u vašim nežnim pogledima punim ljubavi koje mi upu?ujete...Kakva seoska idila! Ina?e tema je: "Da li se Isus...". Jeste prao noge svojim apostolima ali samo "simboli?ki" da im pokaže kako se trebaju ponašati sa obi?nim pukom.

:cookie:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!