Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kune...Zgaziš u reku pasjeg dreka?
Snatrio sam da ?u zazvavši dijalektiku onemogu?iti sebi da zagazim dvaput u istu rijeku, ali neumitni usud poigra se sa mnom na još gori na?in: zgazih u pasji drek...![]()
Originally posted by gari
Nego koja je tema? Stavi malo te "nao?awe" ne vidiš sitna slova. Izgleda da i tebi treba trava? Ima je kod mene, dobro je naðubrena pasjim drekom, tako da izvanredno uspeva. Još ako mi ti pošalješ i onaj tvoj ma?ji drek bi?e još bolje. Dakle, drži se teme /ili za nešto drugo ako imaš/. Ponovo, Isus se nije prao sav i nije prao svoje noge ve? stopala svojih u?enika da bi ih odu?io od greha gordosti /oholosti/. Možda bi i ti trebalo nekome da opereš noge?
![]()
Originally posted by 2kuneKo ima o?i da vidi, nek vidi... Ko ima uši da ?uje, nek ?uje... Ko ima um da shvati, shvatit ?e...
Ovo pitanje naravno jeste u potpunosti prakti?no pitanje naše svakodnevnice. U svakidašnjoj vjerni?koj primjeni glasilo bi: da li se pravi sljedbenici Isusa Krista smiju kupati na plaži po ovoj vru?ini kao i svi ostali ljudi i ako da, kako bi to trebalo izvesti u granicama krš?anskog morala.
I na kraju, ono što me osobno interesira, da li se prvoslavni sveštenici kupaju na plaži?
Originally posted by gariNe znam kakva je to simbolika u pitanju i rado bi te pitao da to malko elaboriraš ali sumnjam da si u stanju...
2 ribe-SIMBOLIKA je u pitanju. To nema veze sa oralnom i analnom niti kojom drugom higijenom. Hvala Bogu, zahvaljuju?i mojoj "drskoj jednostavnosti" bez "taštine svojstvene ljudima" TI si po?eo da se moliš?! To je mirakolo /?udo u prijevodu/. O, hvala Ti Sveta Mati Paraskevo, koji je praznik danas da si prosvetlila um 2 kune te da je i on postavo VJERNIK. Vo imja Oca i Sina i Duha svetoga-Amin!!! Angra Manija-dosadna si, nemaš šta da kažeš!![]()
Originally posted by AngraMaina
Hm, mislim da se svadbena leturðija drogiranog wanna-be popa ne ra?una kao važe?a, ali morao bih da proverim u kanonu...![]()
Originally posted by AngraMainaMa kakvo mnogoženstvo? Ovaj retriver je bahaista pa tehni?ki do toga nije došlo.
?ekaj, ne idi, evo našao sam: Avgustin kaže da se blagodat Duha Svetoga izliva nezavisno od toga kakav je sveštenik koji je vršio obred, pošto je zareðenjem stekao ?in u svetoj jerarhiji...
Nego, ne po?ini li ti to greh mnogoženstva?Eto na šta te navodi ne?astivi u liku zlatnog retrivera...
![]()
Originally posted by gariElem, takav je pasji život...
Ooooo, pa ?estitam!!! Lepo ja kažem da ste vas dve spojene nekom vezom /ja sam mislio simbioza/ kad ono BRAK. A kuma niste pozvale? Mogu samo re?i da sve zasluge pripadaju meni pa, kako je i red, 2 kune da mi kupi "papu?ice" a Angra Manija košuljicu od svile. Jel bila prva BRA?NA NO???? To me interesuje, šta ?e riba da radi a šta Manija...Javite mi, crkoh od dahtanja...tj. od uzbuðenja...Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan...našim mladencima ven?an dan...
![]()
Originally posted by gariAjd suzo, kad naðeš takvoga - pošalji ga. Rado ?emo ga sku?iti.
Šta mislite vas dve, pošto ste ve? u braku, da usvojite jadnog slatkog psi?a, koji ne?e ni da zapiškava, ni da kaki drek, ni da laje, ni da ujeda? Evo, ja ?u i noge da vam perem /simboli?ki/ da bih vam pokazao da i psi mogu da budu dobri kristijani.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!