Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by svejedno
Moras u sebi da vidis istinu. A spolja da ostanes nem.
xe.. licno iskustvo, pet cula, varljivost istih. Nekako...bas individualno ,)
( ako smatras da znas da sam pogresio, prosvetli me, molim te)
..
Na stranu sta solipsizam JESTE, jer ima i ljudi (i raznih skola) koji na SVE gledaju na drugacije nacine...
..PO MENI, ovo je solipsizam:
Nivo fascinantnog instinkta, dakako ,)
pS. Nisam guglovO, majkemi.
Originally posted by MalaAlisahoces reci da nijedan pojam ne bi postojao da nema zivota uopste da ga osvesti - da se ogranicimo na ljudski - i samim tim bez svesti? da li stvari mogu postojati negde u mraku iako nema svetla ili drugi nacin da ih primetimo? da li je svemir postojao i pre nego sto je nastao zivot, i ljudska svest koja ce da postavi to pitanje?
@Banana, ne trazim znachenje rechi nego pojma... za choveka, nazalost, sve jeste zivot jer van zivota on ne zna za sve... vec duboko uronjen u zivotu on razumeva sve... jer... da nije u zivotu to sve bi mu izmicalo... pod uslovom da postoji mogucnost da ne bude u zivotu a da ima mogucnost da spozna sve...
...razumem na kom mestu stojis sa tom nedoumicom, medjutim antoropologijski nije moguce govoriti o sve van zivota... upravo to sam vec napisala u onom prvom postu koji nazalost nikome nije bio jasan... ne istrazuje se ovde ontologijski karakter i to su svi oni koji su primenili metodu apstrahovanja pojedinachnog primetili... nazalost, oni su isuvise duboko uronjeni da se njihov stav vishe ne sadrzi chistu namislivost nego upravo vade mulj, koji metaforichno predstavlja tu pojedinachnost...
Originally posted by MalaAlisaHvala. Mislim, na dozvoli.
xe.. licno iskustvo, pet cula, varljivost istih. Nekako...bas individualno ,)
( ako smatras da znas da sam pogresio, prosvetli me, molim te)
..
Na stranu sta solipsizam JESTE, jer ima i ljudi (i raznih skola) koji na SVE gledaju na drugacije nacine...
..PO MENI, ovo je solipsizam:
Nivo fascinantnog instinkta, dakako ,)
pS. Nisam guglovO, majkemi.
okej, sada ti je dozvoljeno da guglas... ukljuchi web-cameru, pritisni "record"... mislim da ce tvoja reakcija da ima epske razmere u kojoj ce svako moci da uziva![]()
Originally posted by Banananaravno, to je shablon razmishljanja... dakako, kao neko ko je izashao iz shablona nemam nikakav problem da "prihvatim"... ali ovde nije pitanje mog prihvatanja... srecom, ne obazirem se suvise na linch laika koji se ovde odigrao, retrospektivno gledajuci, a koji se desio bez da su bila postavljena dijaloshka pitanja koja si sam postavio... ...jos jednom- ljudi se boje ili se smeju onome sto ne razumeju... no, to je irelevantno za ovu raspravu...
a uobicajena shvatanja, koja su samim tim cesto i usvojena, su ona o kojima mnogi govore na temi. sto ne znaci da i druga nisu dobrodosla
Originally posted by Banana...tesko da mogu da se ussaglasim sa ovim... jedino kada znas sta je pitanje mozes da se nadas odgovoru... ukoliko nema pitanja, onda nema ni odgovora na pitanje... a odgovor ne moze da postoji bez pitanja... ako postoji, onda to vishe nije odgovor, nego "dogma"...
odgovori na pitanja su tamo gde ona jos nisu ni postavljena.
Originally posted by MalaAlisa
@banana, ne... to je tvoja interpretacija onoga sto sam rekla
Originally posted by mrgudDakako, da moze sve da se pretvori u filozofiju, samo se pitam zasto mora
dragi moji, Blacky i svejedno, (i ostali dragi, a po koji i nedragi ), nema te stvari na svetu koja se ne moze pretvoriti u filozofiju, i samim tim se dovesti do apsurdne besmislenosti.
Originally posted by Banana
@banana, ne... to je tvoja interpretacija onoga sto sam rekla
ako mi je pogresna interpretacija,
a da bi bilo koja rasprava imala smisla neophodno je da se razume o cemu se govori,
zamolio bih te da mi najpre eksplicitno navedes definiciju zivota o kome govoris, makar okvirno, (posto sam se do sada oslanjao na svoje pretpostavke o tome na sta mislis) a dovoljno da razumevanje ne bude klizece po tebi.
ako zelis reci da je zivot "sve"
a da bi tvoje parafraziranje iz tvog pocetnog posta imalo veze sa temom,
onda bih te zamolio da objasnis sta je za tebe to "sve" o kome govoris u tom postu.
to za pocetak![]()
Originally posted by Bananaklasicu definiciju neces ni videti jer nisam zagovornik "jasno i glasno" bas iz onih razloga koje sam navodila toliko puta u svim mojim prethodnim porukama...
ne, nikakvu definiciju u klasicnom smislu ne vidim u tvom odgovoru, a pretpostavljam da znas sta je definicija i njene osobine.
zato bih te zamolio ili da mi istaknes recenicu (tekst) koja je definicija, ili da mi je napises, bar okvirno.
ako "zivot" za tebe nije definabilan, onda bih to molio da naglasis.
svako ima svoj nacin kako razume temu, druga stvar je da li ja razumem ono sto ti zelis da kazes, i da li je to do tvog nacina objasnjavanja ili moje nemogucnosti razumevanja, a ta dilema se, kod ljudi koji zele da se razumeju, moze zaobici jasnijim odgovorima, a za to je potrebna samo zelja i malo truda![]()
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopakoTo nema veze sa smislom.
Smisao života? Već sam govorio na ovu temu, ali opet ću. Elem, živim zato što imam želju za životom. Toliko.
Originally posted by Bananaklasicu definiciju neces ni videti jer nisam zagovornik "jasno i glasno" bas iz onih razloga koje sam navodila toliko puta u svim mojim prethodnim porukama...
ne, nikakvu definiciju u klasicnom smislu ne vidim u tvom odgovoru, a pretpostavljam da znas sta je definicija i njene osobine.
zato bih te zamolio ili da mi istaknes recenicu (tekst) koja je definicija, ili da mi je napises, bar okvirno.
ako "zivot" za tebe nije definabilan, onda bih to molio da naglasis.
svako ima svoj nacin kako razume temu, druga stvar je da li ja razumem ono sto ti zelis da kazes, i da li je to do tvog nacina objasnjavanja ili moje nemogucnosti razumevanja, a ta dilema se, kod ljudi koji zele da se razumeju, moze zaobici jasnijim odgovorima, a za to je potrebna samo zelja i malo truda![]()
...naravno da je moguce definisati ga, ali upravo u tome bi i nastao problem o cijem otklonu govorim sve vreme... definisanjem, stavljanjem jedne odredjujuce "etikete" bismo se opet vratili u okrilje pojedinachnog odredjujuceg, da kazem determiniranog od cega pokusavam, kao sto sam rekla da napravim otklon... i od kojeg je potrebno da se napravi otklon, u ovom pitanju jer se ovo pitanje tiche svega sto moze biti i ne biti... ne krstarimo vodama determiniranosti nego upravo indeterminiranosti, kao sto si vec prethodno i zakljucio a na sta sam ja dala potvrdnu odgovor primerom kvantne mehanike...
...shvatam tvoju teznju da se da kvantifikacija i kvalifikacija, kolokvijalno- da se stavi etiketa, ali to je bila i moja inicijalna zamerka na odgovore koji su ovde postavljeni... ukoliko bih to ucinila dopustila bih sebi da se vratim u ono iz cega sam prethodno velikim trudom pokusala da izadjem...
Originally posted by bern
Unaprijed se izvinjavam na popovanju...
@MalaAlisa
Iz tvojih postova izbija mnogo toga... zajebanog. Ne sporim tvoj intelekt (mada je intelekt danas lako zamijeniti sa kapacitetom za pamćenje latinsko-grčkih fraza, ali ne kažem da je to u tvom slučaju). Ali cinizam i nadobudnost sa kojima tretiraš sagovornike u ovoj temi je fascinantna. Možda bi trebalo da odbaciš sav taj intelektualizam, makar ne trenutak, isplačeš se i zapitaš šta trenutno želiš od života. Nisam ciničan, nisam zao - sam sam iskren.
Ali ako imaš manje od 16 godina, stvarno si lik![]()
Originally posted by Omorfos
Ne mogu pronaći smisao...Stuck
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!