Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sinoć sam ganjao "duha" po kući.
Elem, iz ulaznog hodnika mi je prije nekog vremena često dopirala buka kada sjedim noću u stanu, obično sam samo ja budan tada. A zvuk sam uspio da lokalizujem tačno u ćošku iza ulaznih vrata. Kada bih odlazio da provjerim prestalo bi. I onda je to prestalo i jedan period nije bilo buke. Da bi sinoć opet u hodniku čuo buku samo jačeg intenziteta. Kao nekakvi tupi udarci, kotrljanje nečega. Plus nisam mogao da odredim iz kog tačno dijela hodnika je dolazilo.
Podijelio sam to danas sa ukućanima. Keva ne želi da priča o tome a znala je i za ranije slučajeve. :neznam:
Korisnikov avatar
By Macan86
najblize duhu što sam ikad video bio je moj odraraz u ekranu ugašenog tv-a,u 3h ujutru,i to na svetlu mobilnog telefona...
Da sam bio uduvan kojim slučajem da pomislim da je Samara iz Kruga,toliko imam jezivu facu,posebno kad se ne očešljam xD
Korisnikov avatar
By bern
ja kad vidim naslov teme i postavljačicu kažem: lagalizovati marihuanu.

alkohol već jeste.

imam iskustva s duhovima iz osnvne škole. zabadali smo iglu and shit like that. ne sjećam se što su nam rekli, ali znam da je sport bili bio baš popularan crtani.
Korisnikov avatar
By Srklet
baš sam nedavno komentirao s frendom da su mi duhovi najgori od tih natprirodnih bića. ok, kužim foru s vampirima, s vukodlacima itd., ali duhovi?!

da mi se pojavi neki duh, rekao bih mu 'iš odjebi' a nakon toga bih ga jednostavno ignorirao jer je nebitan i smara. ^^
Korisnikov avatar
By 2kune
pokušali su to i s Pavelićem i sa Stepincom i s Dražom pa nije baš uspjelo... lako za ove koji natprirodno traže u materjalnom, ti nikada nisu zaista opasni...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!