Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Mozda gresim, ali meni nesto tu vuce na debeli sarkazam kod DM-a.

;)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Moja drugarica tokom boravka u Petnici bila ismejana sto je str8.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Uh!!! Za mene je ovo jako teska tema.Zato sto sam svestan ogromnog prezira prema hetero svetu.Sve je to lepo ali nekako moje teorije po pitanju njihovog pogleda na svet nikako da se koriguju.Moguce je da to proizilazi iz toga sto drzim str8ere na finoj udaljenosti.
Cesto se definisem javno kao heterofob,buduci da ne krijem kako ne mogu da ih shvatim u potpunosti.Ljudi oko mene to ne mogu da shvate.Pogotovo kad znaju za neke moje dosta liberalne stavove.
Medjutim ja licno mislim da ta moja mrznja prema njima proizilazi iz dugogodisnjeg bunta,i losih odnosa sa istom tom populacijom ljudi.
A pritom sam malo analizirao i taj reproduktivni sistem o kojem se toliko tupi (Kako mi ne mozemo da se reprodukujemo bez njih :roll: ),i prosto mislim da mozemo bez njih.Cesto se zalazem za definiciju "oni" i "mi",i pored toga sto neki nalaze minimalne pomake izmedju te dve grupe.Naravno da ima onih koji imaju str8-frendli drugove,ali posle nekih svadja se nadju pod paljbom diskriminacije sa nama poznatim "pederu,bolesnice itd."od strane istih.Tako da je moje misljenje da i pored toga sto ima onih str8tera koji nas PRIHVATAJU,oni nikada ,ali nikada nece moci da nas RAZUMEJU.
I to ce biti tako uvek,a nadanja raznih optimisticnih aktivista ,da ce jednog dana curiti med i mleko izmedju ove dve strane,su meni totalno glupa.Mislim da su str8 ljudi kao krdo koje trazi nebulozne lidere (Hitler,Staljin,Bush) i koji zive na tom preziru svega sto nije u njihovom sablonu.Oni odbijaju da prihvate,a kamoli da razumeju.
I na moju veliku zalost ,i dalje cu se zalagati za getoizaciju gay ljudi,i pored njihove "razlicitosti" medju njima samima.Tako da cu ipak izabrati gayrilu nego se drzati vere da ce jednog dana nastupiti blagostaje blablabla...
Mislim da samo potpuno svestan svje fobije,ali toliko puta sam sebi dokazao neke teorije vezano za tu populaciju,da prosto nikako ne mogu da do kraja osporim moju otudjenost od liberalnog stava prema njima. Jbga

:(
Korisnikov avatar
By horus.
@DM
Problem je u tome sto su najveci homofobi ustvari prikriveni homosexualci...
A pravi str8-eri koji su sigurni u svoju sexualnost nemaju izlive hejtovanja prema gay populaciji...
Zasto neko hejtuje gay populaciju? Zato sto je homofob, tj. ima fobiju (strah) od gay populacije, tj. oseca se ugrozeno. A zasto bi bio neko ugrozen, ako je hetero? Mnogi na homosexualizam gledaju kao na bolest koja je zarazna i plase se da ne budu zarazeni.
U drugoj varijanti su primitivci koji hejtuju sve koji su drugaciji, ali to nema veze sa homofobijom, vec sa fasizmon i nedostatkom tolerancije...
Korisnikov avatar
By Manon
i samo jos ovo: ekstremi uvek bude sumnju na suprotnost
Korisnikov avatar
By horus.
Slazem se u potpunosti sa tobom! Kako i ne bi, ti si moje Sunce! :)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by horus.
@DM
Problem je u tome sto su najveci homofobi ustvari prikriveni homosexualci...
A pravi str8-eri koji su sigurni u svoju sexualnost nemaju izlive hejtovanja prema gay populaciji...
Zasto neko hejtuje gay populaciju? Zato sto je homofob, tj. ima fobiju (strah) od gay populacije, tj. oseca se ugrozeno. A zasto bi bio neko ugrozen, ako je hetero? Mnogi na homosexualizam gledaju kao na bolest koja je zarazna i plase se da ne budu zarazeni.
U drugoj varijanti su primitivci koji hejtuju sve koji su drugaciji, ali to nema veze sa homofobijom, vec sa fasizmon i nedostatkom tolerancije...
Ma potpuno sam ja svestan sta to znaci,ali ja i dalje imam fobiju(strah)od str8era.Pa se i dalje stavljam u heterofobiju,jer sam apsolutno svestan koliko oni odlucuju ,a koliko mi ne.
Mislim,potpuno razumem da toga treba da se resim,ali realnost me poklopi i dokaze mi da im nije za verovati.I tu upadem u generalizaciju.Koja je prouzrokovana drustvenim sablonom koji pretezno programira te str8 mozgove. :rafal: :rafal: :rafal:

:djavo:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nisam heterofoban.

Uglavnom se ne druzhim sa gay ljudima.. Ne zato shto se tobozhe pravim bitnim, nego zato shto se sa tim str8 ljudima druzhim od malena, ili barem duzhi niz godina.. Inache sam out, chini mi se da bukvalno svi znaju za moju seksualnost. I to su sve ljudi koje ja jako volim.. I ima ih par :D

Medju gay ljudima uglavnom imam poznanike(ne rachunajucji dechka, koji mi je i prijatelj). Dosta sam introvertan, sporo (tj, jako retko) se vezujem za ljude, tako da i to mozhe biti jedan od problema.

Naravno da razne dileje postoje, ali svako treba da ima mogucjnost da bira svoje drushtvo, zar ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!