Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by istok
A evo i saveta sa Istocne strane sveta:
Ljudi na ovom podneblju, inace poznati po praktikovanju i jedne i druge vrste magije (koja se btw. mnogo smesno zove u njihovom govoru, posto pisani jezik nemaju, elem : fakaturi), resavaju to na jedan jedini nacin tj. odlaskom na reku i obredom koji se tamo izvrsava. Ne znam tacno sta rade, ali znam da veruju da je jedini nacin da se ta energija "pusti niz vodu". Uvek sam zaticao samo ostatke vec zavrsenog obreda i to su uglavnom bili ostaci sveca i cveca.

Aham, verovatno je nesto slicno kao "pustanje vode za mrtve", znaci, kao sto se na taj nacin moze svetlost poslati na onaj svet (na taj nacin se, znaci, ostvaruje kontakt), tako se i magija moze "vratiti" u htonsku postojbinu... Valjda... :puzzle:

O tom "vracanju magije u htonsku postojbinu", uostalom, govore i mnogi tekstovi basmi....

Nemojte se sa tim igrati... Bez preke potrebe.... :evilgiggle:
Ali stvarno. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne igram se sa stvarima koje ne mogu dovoljno da kontrolisem.
I koje izazivaju u coEku, coEcici Had...
Imam ga dovoljno u sebi da ga prepoznam, i da shvatim da ne treba da ga pustam uzvodno...
vec samo nizvodno...
uz reku.
neka belo bude moja boja, a crno moja siva, u mojoj moci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!