Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Alfa, beta, gama, delta, eta...
E ja sam otprilike tu, kod ete.

Eta teta.
Korisnikov avatar
By *atman*
dakle, mislio sam alfa-tatka/alfa-muzjak sa psiholoskog, socioloskog, ... stanovista.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *atman*
dakle, mislio sam alfa-tatka/alfa-muzjak sa psiholoskog, socioloskog, ... stanovista.
Smatram da bi bilo mnogo vise komentara ukoliko prvo ti prokomentarises malo datu problematiku.
Korisnikov avatar
By gari
Ja verujem da sam beta, ali ne znam da li sam tetka ili tetkan?

:oskar: :povez: :farewell:
Korisnikov avatar
By gari
Pa sta mogu kad nije postavljena opcija za "kere", nego samo za kare.

:opacupa: :yay: :comingout:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gari
Ja verujem da sam beta, ali ne znam da li sam tetka ili tetkan?

:oskar: :povez: :farewell:
Ti bi u krajnjem slučaju mogao strina da budeš, jer imaš više osobina prosečne strine nego prosečne tetke .. A pošto potenciraš muškost svoju, definitivno si stric, ili kako srbijanci kažu strikan.

Alfa-tetka kao pojam se retko pojavljuje i predsavlja ideal kojem mnogi homoseksualci teže. Alfa-tetka je feminizirana kada je to potrebno, ali i jednako dobro muževna kada se od nje to očekuje. Univerzalna u svemu, naročito u seksu. Poliglota je, izrazito načitana (iako u poslednje vreme ne stiže da čita jer posećuje svaki bogovetni žur u prestonici). Ima gomilu neprijatelja (koji su ljubomorni na nju) i mali broj probranih prijatelja koji bi pola plate dali za nju! Voli svoj hobi, štrikanje najlonskih kesa (em je ekološki, em je trendi), ali ga već neko vreme zapostavlja jer nema vremena ni za ljubav, a kamoli za hobi. Ima savršen posao, kratko i fleksibilno radno vreme, zavidnu platu. Pojavljuje se u medijima umereno. Ne krije, ali ni ne potencira svoju seksualnost. Nije u vezi, ali ima par kres šema koje viđa u obostranoj apsolutnoj diskreciji. Zna da peva.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Gorski vilenjak
Eta teta.
:lol:

Obozavam te.
Korisnikov avatar
By Galadriel
dobro aj sad neko da mi objasni o cemu se ovde tacno radi??????
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Kiwi
Alfa-tetka kao pojam se retko pojavljuje i predsavlja ideal kojem mnogi homoseksualci teže. Alfa-tetka je feminizirana kada je to potrebno, ali i jednako dobro muževna kada se od nje to očekuje. Univerzalna u svemu, naročito u seksu. Poliglota je, izrazito načitana (iako u poslednje vreme ne stiže da čita jer posećuje svaki bogovetni žur u prestonici). Ima gomilu neprijatelja (koji su ljubomorni na nju) i mali broj probranih prijatelja koji bi pola plate dali za nju! Voli svoj hobi, štrikanje najlonskih kesa (em je ekološki, em je trendi), ali ga već neko vreme zapostavlja jer nema vremena ni za ljubav, a kamoli za hobi. Ima savršen posao, kratko i fleksibilno radno vreme, zavidnu platu. Pojavljuje se u medijima umereno. Ne krije, ali ni ne potencira svoju seksualnost. Nije u vezi, ali ima par kres šema koje viđa u obostranoj apsolutnoj diskreciji. Zna da peva.
nadjoh sebi odgovor.:bye:
Korisnikov avatar
By gari
Blako tebi! Jai dalje nista ne razumem, osim da definitivno ne spadam u ove Kiwijeve "tetke". Ni jedna osobina mi ne odgovara. Ali, kada procitam koliko te "tetkurine" imaju slobode ljubomoran sam na njih. Dabogda vam puko "Durex"!!!

:potapsava: :pegla: :tetka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!