Originally posted by gari
Ja verujem da sam beta, ali ne znam da li sam tetka ili tetkan?
Ti bi u krajnjem slučaju mogao strina da budeš, jer imaš više osobina prosečne strine nego prosečne tetke .. A pošto potenciraš muškost svoju, definitivno si stric, ili kako srbijanci kažu
strikan.
Alfa-tetka kao pojam se retko pojavljuje i predsavlja ideal kojem mnogi homoseksualci teže. Alfa-tetka je feminizirana kada je to potrebno, ali i jednako dobro muževna kada se od nje to očekuje. Univerzalna u svemu, naročito u seksu. Poliglota je, izrazito načitana (iako u poslednje vreme ne stiže da čita jer posećuje svaki bogovetni žur u prestonici). Ima gomilu neprijatelja (koji su ljubomorni na nju) i mali broj probranih prijatelja koji bi pola plate dali za nju! Voli svoj hobi, štrikanje najlonskih kesa (em je ekološki, em je trendi), ali ga već neko vreme zapostavlja jer nema vremena ni za ljubav, a kamoli za hobi. Ima savršen posao, kratko i fleksibilno radno vreme, zavidnu platu. Pojavljuje se u medijima umereno. Ne krije, ali ni ne potencira svoju seksualnost. Nije u vezi, ali ima par kres šema koje viđa u obostranoj apsolutnoj diskreciji. Zna da peva.