Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Upravo sam zavrshio temu na jednom drugom forumu... gde sam pokushao logikom dosegnuti boga...
Smatram da sam uspeo.
I doshao sam do josh jednog zakljuchka, da ja spavam s bogovima.
Vecina Vas je chula za tantru i tantrichki sex.
Kao i za ideju da smo svi mi deca bogova.
Povezujuci ove dve ideje, dolazimo do naslova ove teme... a sada neshto vishe.

Koliko je za Vas religijski i spiritualno ispunjavajuce fizichki kontakt s tipom. Ako uzmemo da nije sve fizichki shto osecate, vec konekciju dusha i enerigje. Nebitno, da li tog lika znate chitav zivot ili par sati, al ste se nashli.
Zar je pogreshno da ako vasheg tipa s kojim ste, krunishete tog trenutka i stavite ga na Olimp.
Mnogi ovde su hrishcani, a hrishcanska nauka ne gleda blagonaklono prema gay odnosima. Pa bili oni telesni ili spiritualni. Interesuje me vashe unutrashnje stanje, najbolje shto ga mozete opisati rechima. Griza savest/za hrishcane/?
Najveci dozivljaj, koji se moze dosegnuti... osim kijanja za ateiste. Ili onaj trenutak, koji je bar kod mene...kada osecate kako vam aure postaju jedna. Kada vidite tog lika, kako preuzima telo, miris, ukus Rogatog Boga, Pana. Ili pak neznog Hermesa. Zatim osecaj da ste prepuni energije al ipak vashi udovi ne reaguju, kao da ste otsecheni od bilo chega zemaljskog. I u svim univerzuma ste vas dvojica. Velika Majka kaze da su svi rituali ljubavi njeni rituali.

I konachno pitanje, da li Vam je uverenje, religija...shta vec u shta verujete ili se trudite da verujete. Dozvolilo da u ezoterichnom sexu/ako ste ga imali/ dozivite nirvanu, i spoznate bozansku prirodu svog partnera i Vas?
Korisnikov avatar
By svejedno
Prvo pitanje: Zavisi, je li, od sklopa & koliko smo se nasli, ali da. Ali tu su Venera & Istar za mene, ono sto su tebi Hermes i Pan. Ali da, retko.
Fizicki osecaj, cisto fizicki, u pravom sjedinjenju, moze biti najmanje bitan.

Ali to je meni ljubav, prava, koja moze da bude i iskrenija ako ribu ne znam, ne poznajem, ako izmedju nas nema podsvesnih slojeva, vec prepustanje trenutku u, je li, freneticnom zanosu.

Ali prava, duza ljubav, sa svim podsvesnim slojevima, vredi mnogo vise. Meni.

Drugo: Da.
By жњ
taj spiritualni osecaj i senzacija koje dozivljavas svaki put kad se kresnes je cist produkt hemijskih reakcija u mozgu.. sorry, but we`re not gods :mucka:
Korisnikov avatar
By svejedno
A ko ti je to rekao?
Mislim, otkud znas da nismo?

Ja ne znam da nismo.

Drugo, to nije osecaj koji se desava svaki put & ne verujem da si ga dozivela.

@ Morgan
A ti si shkorpija u asc, el tako (?), tebi je sudba da sex shvatas kao duboku ezoteriju i da se bas udubljujes.
By Çâðê_DUP
Originally posted by svejedno
A ko ti je to rekao?
Mislim, otkud znas da nismo?

Ja ne znam da nismo.

Drugo, to nije osecaj koji se desava svaki put & ne verujem da si ga dozivela
Konji se znoje, Herberte. Gospod samo persperira. Ja sam to sto jesam, a izdajnicko ja ostaje. Ateisti smo, kijamo, jbg, ne ulazite u nase podrucje rada (logika, nauka i zdrav razum)

Saznanje da doticna gospoda kao bogovi i andjeli mogu da imaju krila sada me ne iznenadjuje vise nego sto je to bilo u slucaju sa bilo kojom drugom sazetom formulom ili npr CINJENICA da u ribama tece crvena krv. Nikad vise necu biti tako iznenadjena.

Moja pozicija ateiste i coveka ne varira, jedino se aspekat menja u korelaciji da mojim sopstvenim mestom u predelu. Ne mogu da prihvatim ideju da sam bog (dete bozije i sl) cak i ako to napises u gnomskom aoristu, sorry about that ...

Ja biti nesenzitivna. :klavir:
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa budi, sta ja tu mogu.

Logika, nauka & zdrav razum su pola percepcije sveta.

Druga polovina je osecaj.

Ti si nesenzitivna, al' ja nisam nelogican.
By жњ
@svejedno
Doziveh ja svasta u seksu.. od standardnog do vantelesnog, ali to nije tvoja stvar!

Ipak smatram da je ono sto nas priblizava nadcoveku pre svega razum, a ne mashtarija kojom lecimo kompleks smrtnosti i nesavrshenosti..
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia
@svejedno
Doziveh ja svasta u seksu.. od standardnog do vantelesnog, ali to nije tvoja stvar!

Ipak smatram da je ono sto nas priblizava nadcoveku pre svega razum, a ne mashtarija kojom lecimo kompleks smrtnosti i nesavrshenosti.
By Çâðê_DUP
Pa budi, sta ja tu mogu.

Logika, nauka & zdrav razum su pola percepcije sveta.

Druga polovina je osecaj.

Ti si nesenzitivna, al' ja nisam nelogican.
Onda stavi svoje mitove u podrum i zapocni gradnju novim alatkama, novim jezikom ....
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne mogu reci da sam ovo skroz skapirao.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by amnesia
@svejedno

Ipak smatram da je ono sto nas priblizava nadcoveku pre svega razum, a ne mashtarija kojom lecimo kompleks smrtnosti i nesavrshenosti..
Ovo nisam primetio.

Nadcoveku? Kul.

Slazem se. Razum.

A mashtarije.. Prvo mashtu NIKAKO podcenjivati.

TO JE RAZUM.

Komplexi smrtnosti & nesavrsenosti... Ne verujem da imam komplex smrtnosti, a ne bi bilo lose da sam savrsen, al kul mi je i ovako. A za mastu sam rekao.. Sposobnost apstraktnog misljenja, sto nas deli od zivotinja, JE MASTA & RAZUM.
Korisnikov avatar
By gari
Tamo gde prestaje razum po?inju emocije. Emocijama se ne može baratati sa matemati?ki hladnom preciznoš?u. One su malo dublje povezane sa onim našim rudimentarnim primitivnim delom mozga i kada doðe u kontakt sa odgovaraju?om osobom strast se razbuktava i tu razum /racio/ ništa ne može. I to jeste trenutak kada smo možda najbliži Bogovima prepušteni strastima.

:zavera: :teg: :roflmao:
By Çâðê_DUP
Ne mogu reci da sam ovo skroz skapirao.
Mozda ti objasne Venera i Ishtar, logika ti ovde nece pomoci ....
:odbij:

Sto se maste i razuma tice, kad bi masta bila neka solipsisticka onanija, kako bismo objasnili zasto se Marks divio Sekspiru? A ona to nije, ona je (nad)covekova umotvorina i to s bogom nema nikakve veze .... :opatica:
Korisnikov avatar
By svejedno
Mozda. Pitacu ih.

A masta, i uopste svet i pogled na njega, smatras da nisu domen solipsistike?

Ja smatram da moraju biti, bar donekle.

Masta ne moze da bude umotvorina, jer da bi nesto bilo umotvorina, potrebno je posedovati mastu.
By Çâðê_DUP
@svejedno Slazem se s tobom an general, samo iskljucujem boga iz cele price, to je sve. :peace:
Korisnikov avatar
By gari
Opet i opet i opet se vra?amo na temu ko je koga stvorio: Bog ?oveka ili ?ovek Boga?

:shocked: :nokti: :glupan:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma vantelesni sex. To je tema. Valjda.
Korisnikov avatar
By gari
Vantelesni sex sa Bogovima? E to je tema...

:indijanac: :no: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

@ Morgan
A ti si shkorpija u asc, el tako (?), tebi je sudba da sex shvatas kao duboku ezoteriju i da se bas udubljujes.
Aye sam pochetak shkorpije, provljen.

@amnesia

Ne porichem da je svaki osecaj koji dopire do nashish chula povezan s hemijom. Ali isto tako chikam te da osporish chitavu teoriju i praksu tantre. Kao puta prema ne samo obichnom zadovoljstvu, vec zadovoljstvu koje vecina ljudi nije osetila, koje nemoze da se hemijski sintetishe suplementima i oralno ili intravenski unese u organizam.
Kompleks nesavshenosti i smrtnosti. Je sasvim druga tema, mozda bi trebala da istu otvorish. Ja sam svoju lichnu savrshenost pronashao, kao i lepota i savrshenost je u oku posmatracha. Mesec mozda nije vechan, ali dodir mesechine na kozi ljubavnika ta plavichasta izmaglica koja se mesha s mirisom, i koja se chini da igra na vetru je sasvim mala stvar, koja traje par minuta, sati... ali koja vechno daruje secanje, i osecaj poptune slobode i ljubavi. Ne prema telu, niti prema Mesecu kao satelitu, vec prema lepoti postojanja.

@ gari
Ako bogovi nepostoje, jer ih niko nije pronashao i fotografisao na poljanama ili oblacima. Onda nema niti greha niti greshke ako nazivamo jedne druge bogovima. Mozda cemo jednog dana svi kao ljubavnici Eos, umreti od starosti a ipak imati besmrtnost... ali to ne umanjuje nashu volju i zelju da osecamo do samih granica nashih tela. I telom osobe pored nas, jer dozivljaj jedinstva se ne zavrshava s nashim udovima vec se prostire celim vidnim poljem, onaj trenutak kada se EGO gubi, i kada delimo isti prostor, isto telo, isto vreme s likom s kojim smo. Ljubav je isuvishe mala rech, ovo je slichnije Feniksu, koji se dize iz pepela samo da bi se u isti vratio i ponovo rodio, za zivota on isijava tolikom vatrom osecaja da sam sebe unishti.

Vantelesni sex, ili sveprostorni sex, jer tih trenutaka kada je telo sasvim nevazno, mi smo svugde, nema tog JA. Nema "mojeg tela" jel moja suhstina prelazi granice tela, i uliva se u sve, poput explozije Sunca, bez misli, osecaj iznad ritualnog transa/jer u ritualnom transu imate osecaj da ste Vi tu, i kontaktirate neshto..../ u ovim trenutcima Vi ste sve, i bog i vernik, i Pan, I Anubis. I rech koja je stvorila univerzum, i crne rupe koje usisavaju svetove. A vreme je beskonachno....
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Morgan Le Faye
Vantelesni sex, ili sveprostorni sex, jer tih trenutaka kada je telo sasvim nevazno, mi smo svugde, nema tog JA. Nema "mojeg tela" jel moja suhstina prelazi granice tela, i uliva se u sve, poput explozije Sunca, bez misli, osecaj iznad ritualnog transa/jer u ritualnom transu imate osecaj da ste Vi tu, i kontaktirate neshto..../ u ovim trenutcima Vi ste sve, i bog i vernik, i Pan, I Anubis. I rech koja je stvorila univerzum, i crne rupe koje usisavaju svetove. A vreme je beskonachno....
Ye
Korisnikov avatar
By gari
Koristim se metodama šamana trenutno, tako da sam malo udaljen od odreðenih /imenom/ Bogova pošto šamanizam podrazumeva sveprisutnost energija kojima možemo davati razli?ita imenaq i oblike. Trenutno pušim svetu lulu i otvaram tre?e oko...Odlazim...

:avion: :shake: :evilgrin:
Korisnikov avatar
By gari
Mahnitui...He, he...

:bj: :cuddle: :no:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Morgan Le Faye
Upravo sam zavrshio temu na jednom drugom forumu... gde sam pokushao logikom dosegnuti boga...
Smatram da sam uspeo.
I doshao sam do josh jednog zakljuchka, da ja spavam s bogovima.
Vecina Vas je chula za tantru i tantrichki sex.
Kao i za ideju da smo svi mi deca bogova.
Povezujuci ove dve ideje, dolazimo do naslova ove teme... a sada neshto vishe.
Naravno da jesmo deca bogova iz razloga shto u svakome od nas postoji mikrokosmos. Samo ne znam kako logikom mozhesh spoznati boga? Ne mozhesh ni mistichno iskustvo spoznati logikom (mozhesh ga objasniti, ali ne i opisati u celosti). Ajde sad ti meni lepo logikom reci koji je zvuk jedne ruke koja tapshe?

Koliko je za Vas religijski i spiritualno ispunjavajuce fizichki kontakt s tipom. Ako uzmemo da nije sve fizichki shto osecate, vec konekciju dusha i enerigje. Nebitno, da li tog lika znate chitav zivot ili par sati, al ste se nashli.
Jako retko. Evo, u vezi sam sa osobom sa kojom sam se neverovatno skontao i svako vodjenje ljubavi nam je takvo. Iz zezanja sam praktikovao karezzu sa njim (odlaganje orgazma) i desilo mi se da, kad sam zatvorio ochi, da sam krenuo da izlazim iz tela.
Zar je pogreshno da ako vasheg tipa s kojim ste, krunishete tog trenutka i stavite ga na Olimp.
Pogreshno je, zato shto to nije on, vecj tvoja projekcija i idealizacija.
Mnogi ovde su hrishcani, a hrishcanska nauka ne gleda blagonaklono prema gay odnosima. Pa bili oni telesni ili spiritualni. Interesuje me vashe unutrashnje stanje, najbolje shto ga mozete opisati rechima. Griza savest/za hrishcane/?
/me nije hrishcjanin, ali anyhow je poznato da je Isus bio seksualan, u najmanju ruku bi. Shto se Starog Zaveta tiche, treba prochitati prichu o Davidu I Jonatanu.
I konachno pitanje, da li Vam je uverenje, religija...shta vec u shta verujete ili se trudite da verujete. Dozvolilo da u ezoterichnom sexu/ako ste ga imali/ dozivite nirvanu, i spoznate bozansku prirodu svog partnera i Vas?
[/quote

Yep ]:eya:
Korisnikov avatar
By Zibro
cccc deco deco ... opet duvate :nope:
Korisnikov avatar
By gari
Da, malo intelektualnog masturbiranja. Ono što nije logi?no ne može se objasniti logi?ki, nisu to matemati?ke teoreme.

:fuckbed: :pirat: :hypno:
By Ulix
Originally posted by Zibro
cccc deco deco ... opet duvate :nope:
:up:
Neobicno adekvatan komentar. :)
Korisnikov avatar
By gari
Naro?ito za one koji obožavaju da ljube Leninovu bradicu.

:bic: :crkla: :whatever:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!