Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
zapravo sam mislio na dotichnog demona, koga je morao sam Krishna da obuzda jer nijedno drugo bozanstvo nije moglo...
Slika
Korisnikov avatar
By gari
S obzirom da je kali-juga viša bi?a sve dopuštaju smrtnicima, pa i otvaranje ,,tre?eg oka,, znaju?i dobro da za one koji nisu za to spremni sledi ludilo i le?enje na psihijatriji. Isto se odnosi i na aktiviranje kundalini energije. Ovde u ovom dobu je sve dozvoljeno jer sledi kraj a poznato je da ljudi pred kraj sebi sve dozvoljavaju u smislu ,,živim danas sutra ?u ionako umreti i sve je besmisleno,,. Kada nema Boga sve je dozvoljeno, misle pak neki. Meðutim da li je baš sve tako jednostavno, vide?emo na kraju / ko do?eka pri?a?e/...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ukucah u pretrazivanje "yoga" posto me to bas zanima u zadnje vreme i nabasah na ovu temu.. :) super je sto ste ispisali ova objasnjenja za chakre.. :)

ParisH i Moa su pomenule Ljubisu Stojanovica pa sam se prijatno iznenadila da jos neko zna za njega posto sam ja citala nekoliko njegovih knjiga i koristila proizvode... Sve pohvale! :) :)

I da... je l' ide ovde ko na yogu mozda? Gde? koliko para? i tako to...

(ja inace radim nesto sama kuci uz pomoc knjiga i sl.. ali bih da pocnem na 'treninge' posto ne to neuporedivo bolja varijanta...)
By Paris
Letos su se kursevi yoge kretali od 1000 din. pa navise za 2x nedeljno. Kurseve su drzali uglavnom anonimusi cija imena nisam zapamtila. I ja bih krenula sa "treningom", ali sve dok ne dodjem do proverenih trenera (da ne kazem yogina, posto ne verujem da iko u Srbiji moze da nosi tu titulu, a i na svetu svega par njih su pravi ucitelji yoge), ne bih eksperimentisala. Dotle, bisex-I-guess ne preostaje mi nista drugo nego da kao i ti vezbam kod kuce. Ako neko ima vise informacija ili nekog iskustva, neka slobodno pise, pa ko zna mozda i iskrsne nesto "pravo" ;)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ParisH.
Letos su se kursevi yoge kretali od 1000 din. pa navise za 2x nedeljno. Kurseve su drzali uglavnom anonimusi cija imena nisam zapamtila. I ja bih krenula sa "treningom", ali sve dok ne dodjem do proverenih trenera (da ne kazem yogina, posto ne verujem da iko u Srbiji moze da nosi tu titulu, a i na svetu svega par njih su pravi ucitelji yoge), ne bih eksperimentisala. Dotle, bisex-I-guess ne preostaje mi nista drugo nego da kao i ti vezbam kod kuce. Ako neko ima vise informacija ili nekog iskustva, neka slobodno pise, pa ko zna mozda i iskrsne nesto "pravo" ;)
Pa i u Indiji jogini nisu ono sto nama izgledaju... Ja bio kod Satjanande. Covek ponovo otkrio za svet joga nidru, rasirio po svetu Kundalini Krija Jogu, itd... Elem, tako sam se razocarao i takve stvari saznao da ne bih ovde da pricam... Mada ga zbog nekih stvari i dalje cenim (i volim).
Cakre - ima jedna zena zove se Barbara En Brenan, i njene knjige "Ruke koje lece" (original: "Hands of light") i "Izranajanje svtlosti" su ono najlepse sto se moze naci.
Toplo preporucujem i: "Kundalini i cakre" i "Reincarnation: Remembering Past Lives" od Genevieve Lewis Paulson. Isto i Rosalyn Bruyere: "The Wheels of Light". Ova zadnje je fokusirana na prvu cakru. U ostalim knjigama se o cakrama puno sere, a sere neko ko o njima nema bas puno pojma.
U BG o cakrama i svemu ostalom potrazite Zivorada Slavinskog. Mada je tesko dostupan - puno kosta :) :) :) :)
Sta da se radi, duhovni ljudi vole novac, pa vole ga, ko Boga :) :) :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Imam tu knjigu "Ruke koje lece" od Barbare Brenan! Dobra je knjiga i ima strava vezbice...

a od yoga ucitelja sam cula za Jasminu Puljo koja je valjda najpoznatija i priznatija kod nas. Imam neku njenu knjigu iz '83, dosta je opsirna i svega ima. Inace, zena sad ima 90 god a fenomenalno izgleda i radi stvari koje ja necu moci ni za 5 god :) :respect:
By Paris
Originally posted by ...
U BG o cakrama i svemu ostalom potrazite Zivorada Slavinskog. Mada je tesko dostupan - puno kosta :) :) :) :)
Sta da se radi, duhovni ljudi vole novac, pa vole ga, ko Boga :) :) :) :) :) :)
Ja ne znam kako si ti Zivorada Mihajlovica Slavinskog pripadnika Bele Gnosticke Crkve i njegove okultne tripove uspeo da povezes sa Yogom i Chakrama. Ono sto on radi, osim sto je papreno skupo i u mnogim zemljama zabranjeno, uz to je meni prilicno freaky. Ispiranje mozga i razni regresivni procesi i okultni rituali, za mene su daleko od bilo kakve spiritualnosti, sorry.

@bisex-I-guess: Imala sam i ja tu njenu knjigu iz '83 i mislim da je jedna od najboljih i najdetaljnijih knjiga o yogi. Kod nje bih vrlo rado isla na yogu. Ako saznas gde i kada drzi, ako bakuta jos uvek drzi kurseve i treninge, obavesti me. :kiss:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja bih rado, ali ne znam da li jos uvek drzi casove.. ako saznam javicu ;) znam da mi je ranije neko rekao, ili sam procitala na nekom forumu da je kod (teta) Jasmine velika guzva (logicno) a da se cena krece kao u gradu.. nije nesto preskupa.. :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by ...

ima jedna zena zove se Barbara En Brenan, i njene knjige "Ruke koje lece" (original: "Hands of light") i "Izranajanje svtlosti" su ono najlepse sto se moze naci.
ja sam je dobila na pozajmicu da procitam, pa je zadrzala par meseci jer je toliko dobro uradjena i, za razliku od vecine slicnih knjiga, sadrzi veoma jednostavne opise vezbi, razumljive svima i prakticno izvodljive, a i efikasne... zadrzala sam je mesecima dok je nisam celu proucila i primenila... ali sam je ipak morala vratiti, a sad bih rado da je opet drzim u ruci, pa ako neko od vas ima na pozajmicu, necu dugo ovaj put :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!