- 22 Sep 2005, 16:31
zapravo sam mislio na dotichnog demona, koga je morao sam Krishna da obuzda jer nijedno drugo bozanstvo nije moglo...

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ParisH.Pa i u Indiji jogini nisu ono sto nama izgledaju... Ja bio kod Satjanande. Covek ponovo otkrio za svet joga nidru, rasirio po svetu Kundalini Krija Jogu, itd... Elem, tako sam se razocarao i takve stvari saznao da ne bih ovde da pricam... Mada ga zbog nekih stvari i dalje cenim (i volim).
Letos su se kursevi yoge kretali od 1000 din. pa navise za 2x nedeljno. Kurseve su drzali uglavnom anonimusi cija imena nisam zapamtila. I ja bih krenula sa "treningom", ali sve dok ne dodjem do proverenih trenera (da ne kazem yogina, posto ne verujem da iko u Srbiji moze da nosi tu titulu, a i na svetu svega par njih su pravi ucitelji yoge), ne bih eksperimentisala. Dotle, bisex-I-guess ne preostaje mi nista drugo nego da kao i ti vezbam kod kuce. Ako neko ima vise informacija ili nekog iskustva, neka slobodno pise, pa ko zna mozda i iskrsne nesto "pravo"![]()
Originally posted by ...Ja ne znam kako si ti Zivorada Mihajlovica Slavinskog pripadnika Bele Gnosticke Crkve i njegove okultne tripove uspeo da povezes sa Yogom i Chakrama. Ono sto on radi, osim sto je papreno skupo i u mnogim zemljama zabranjeno, uz to je meni prilicno freaky. Ispiranje mozga i razni regresivni procesi i okultni rituali, za mene su daleko od bilo kakve spiritualnosti, sorry.
U BG o cakrama i svemu ostalom potrazite Zivorada Slavinskog. Mada je tesko dostupan - puno kosta![]()
![]()
![]()
![]()
Sta da se radi, duhovni ljudi vole novac, pa vole ga, ko Boga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by ...ja sam je dobila na pozajmicu da procitam, pa je zadrzala par meseci jer je toliko dobro uradjena i, za razliku od vecine slicnih knjiga, sadrzi veoma jednostavne opise vezbi, razumljive svima i prakticno izvodljive, a i efikasne... zadrzala sam je mesecima dok je nisam celu proucila i primenila... ali sam je ipak morala vratiti, a sad bih rado da je opet drzim u ruci, pa ako neko od vas ima na pozajmicu, necu dugo ovaj put
ima jedna zena zove se Barbara En Brenan, i njene knjige "Ruke koje lece" (original: "Hands of light") i "Izranajanje svtlosti" su ono najlepse sto se moze naci.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!