Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Eh, jedna tako fina dama kao što je Angra Manija u postu o filosofiji koristi izraz "jeli pa?ija govna" i "srali u ga?e". Ja sam iznenaðen a možda pomalo i uvreðen takvim izrazima koji prili?e jednom prostaku a ne tako finoj dami...Srami se! Ateizam te je na?isto pokvario a ni pravopis ne znaš baš najbolje /Sveta Gora/ o gramatici da ne govorim a o pristojnosti tek ne?u...Fuj-jeli pa?ja gonca???
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by jukie
Originally posted by AngraMaina
Latini su tad još srali u ga?e i jeli pa?ija govna
umesto dudinja
hehehe taj film je baš grozan
Cvrc, zna?i ništa od plusi?a?

Buhu :rida:
Korisnikov avatar
By gari
Evo, ako baš ho?eš ja mogu da ti dam jedan plus /1+/ za pristojnost, a za znanje pokuplejno sa Interneta o Platonu ništa. Pa samo treba da ukucaš ime i dobiješ sve podatke pa se onda praviš važna kako mnogo znaš...To svako može, darling Angra Manija, za to ne možeš dobiti plusi?e, nego za stvarno znanje /bez koriš?enja Interneta/. Ina?e, dobro prepisuješ, ?ak odli?no, malo modifikovano /da se Vlasi ne sete/ ali nema veze, s obzirom da si ateista to i nije neki veliki greh...
:serlok:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jel se tebi neko obratio? Pardon, je l' se tebi neko obratio?

Pitanje za moderatora (i ne za podguznu muvu foruma): da li postoji opcija ignore?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by gari
... s obzirom da si ateista to i nije neki veliki greh...

Pa ako je ateista onda ne može niti ni veliki ni mali greh.
Korisnikov avatar
By gari
Iju, što se grešnica razbesnela, kao da je nešto UBOLO. Naravno da su i ateisti grešnici bez obzira što ne veruju /tj. veruju da ne veruju/. Što se ti?e opcije ignore možda ti uspeš da je uvedeš i sa i brz poguzne muve koja te izgleda mnogo pecka...Po?eši se slobodno, valjda si pustila nokte...:mete:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!