Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Citam u danasnjem NINu da je papa Jovan Pavle II BLAGOSILJAO proizvode firme Zepter...

I sta ja sada da mislim o tome, a sledeci red u tekstu je kako je procenjena frednost kompanije vise milijardi evra...

Prvo mi je bilo smesno, ali sada sve manje i manje... :cekam:

:snesko:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa verovatno ce sada da krene prodaja na zapadu malo jacha.. :)
jbg, dobar poslovan potez :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma dajte, to vam je novinarsko pretjerivanje... Pape je blagoslivljao vodu u zepterima, pa se blagoslov nekontrolirano razlio... :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
za?i da je voda u Zepter loncu automatski sveta vodica? ... idem da probam, javi?u vam kako isteruje ðavole :) :djavo: :spin:
Korisnikov avatar
By djo
štono kažu 'dokon pop jari?e krsti' :merlinka:

:okret: :okret: :okret: :okret: :okret: :okret: :okret:
uh, što sam smešan....... mora?u da usporim
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da, da... Mozemo mi da se zezamo. Ali onih nekoliko milijardi eura su cinjenica, ako papin doprinos tome i nije ocigledan...

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
misliš da im se suðe bolje prodaje od kako ga je papa krstio? :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2Q2Bstr8
misliš da im se suðe bolje prodaje od kako ga je papa krstio? :roflmao:
Pa, mislim da nekom religijskom fanatiku to JESTE kljucni argument da li ce da kupi Zepter proizvode, ili neke nekrstene.... Ne kazem da sam ja taj, samo kazem da eto covek misli na sve. Pri tom je radio nesto slicno i sa pravoslavnima, jer mu je ruski patrijarh licno urucio neki orden...

:snesko: :snesko: :snesko: :snesko:
Korisnikov avatar
By Savitar
nemamo pravo nakomentar, i mi smo imali epizodu kad je ne-znam-koji-vladika blagosiljao VODU VODU
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Pa, mislim da nekom religijskom fanatiku to JESTE kljucni argument da li ce da kupi Zepter proizvode, ili neke nekrstene.... Ne kazem da sam ja taj, samo kazem da eto covek misli na sve. Pri tom je radio nesto slicno i sa pravoslavnima, jer mu je ruski patrijarh licno urucio neki orden...
sigurno da jeste, ali Zepteru, Si&Si grupi (Voda Voda) etc. nisu samo religijski fanatici ciljna grupa potroša?a, ne? ?ovek svakako da misli na sve. ono što sam ja hteo da kažem je da nije papa krstio => milijarde $$$, ve? milijarde $$$ => papa krstio. iz tvog posta sam video ovu prvu implikaciju, a verujem da je neta?na.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, ok. Ni ja ne znam KADA je to osvecenje izvrseno.
U prvom trenutku sam mislio na pocetku Jankoviceve karijere, ali verovatno nije, jer mu je sigurno trebalo bar stotinak miliona eura (donacije) da ga papa uopste uzme za razmatranje i primi ga.

Na kraju mi ostaje samo jedna zanimljiva stvar - da covek pravoslavac, koji ima itekako politicke ambicije u svovoj rodnoj Srbiji - opusteno, da kazem "saradjuje" sa katolicanstvom. Praktican za medalju.

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By 2kune
Aman ljudi božji, vas je izgleda i krstio i blagoslovio nin. :zid:
Bilo je svakakvih blagoslivljana od strane svakavih crkava, sljedbi i hereza, kako kroz povijest, tako i sada, ali samo sam od onih što su ?itali nin ?uo da je papa blagoslivljao cepter. I to zato da bi se bolje prodavao. Ako su popovi blagoslivljali cisterne s vodom (da ima za svih sv. vode na hodo?aš?u) ili svoje mercedese i jahte te pojedine kafi?e (a na mene vikali kad sam predložio da blagoslove javnu ku?u... :( ), papa sigurno ima bar 2 ili 3 savjetnika koji ?e ga u tome sprije?iti - a Ratzinger prvi. Ima puno ozbiljnijih i istinitijih stvari za pisat o papi. Recimo o njegovoj reakciji na godišnjicu prvog povijesnog razdvajanja crkve od države...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2kune...ali samo sam od onih što su ?itali nin ?uo da je papa blagoslivljao cepter. I to zato da bi se bolje prodavao.
ISKLJUCIVO zato da bi se bolje prodavao.
I ISKLJUCIVO uz odredjenu nadoknadu.

A da li je ISKLJUCIVO NIN to objavio, to ne znam. A Jankovic nije demantovao.

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Mars
ISKLJUCIVO zato da bi se bolje prodavao.
I ISKLJUCIVO uz odredjenu nadoknadu.

A da li je ISKLJUCIVO NIN to objavio, to ne znam. A Jankovic nije demantovao.

Lakše mi je vjerovati u Marijino djevi?anstvo (prije, u toku i poslje) nego u ono što piše nin. :odbij:
Korisnikov avatar
By gari
Papa blagoslovio Zepter i umro. Da ga nije blagoslovio možda bi se oporavio, ovako izgleda da Zepter nije baš najzgodniji za blagoslove. Ovak novi papa ?ini mi se da izbegava tu vrstu posuða da ne bi prošao kao prethodni...Ipak su zemljane posude najbolje i najprirodnije /lonci, testije, bardaci.../...
:vegi:
Korisnikov avatar
By jukie
Gari hajde glasaj za mene za zvezdu foruma pa ?u i ja za tebe :dancing:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam ovde nov i potpuno mi je nepoznato da postoji glasanje za zvezdu Foruma. Kada mi objasniš kako se to radi ja ?u i glasati za najtolerantniju zvezdu Foruma...
:bouncy:
By fencysmurf
da se to uopste i radi, tj. da papa blagosilja proizvode, zar ne mislite da bi bilo i precih proizvoda za blagosloviti od cepterovih?

a NIN u nekom od brojeva pisa i kako je raj sigurno bio na teritoriji srbije jer su jabuke i kruske autohtono nashe biljke, pa kako se adamova jabuka samo kod nas tako zove...

chu NIN!
Korisnikov avatar
By gari
Joj i jabuke su Srbi izmislili? I kruške? I šljive? Faraoni su bili Srbi? Srbi narod najstariji /na planeti/. Pitekantropus je bio Srbin /našli pored fosila bardak rakije/. Srbi nebeski narod...Najbolji smo...Niko nam ništa ne može...Igramo i pevamo dok nas bombarduju...Igramo i pevamo dok nam odlazi deo po deo države...Srbi narod najluði...Raj MORA da je BIO ovde a sada je PAKAO...Zepter-pomagaj...
:shamar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!