Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by MyselfTo je na?in gledanja na stvari koji onda postane deo izraza. Ona nema nikakve veze sa zlonamernoš?u, malicioznoš?u, ve? je jedina mogu?nost kojim intelekt može da svari neke pojave. Ironija nas ne udaljava od ?oveka nego nas njemu približava. Mnogo toga možemo prihvatiti samo iz ironijske perspektiove; da nema ironije umro bih; kada bih stvari stalno morao pecipirati u njihovoj "objektivnosti". Za mene je ironija duša intelekta. Toliko postane na?in posmatranja da se sama od sebe javlja u izrazu, onda shavtite da je tu, da je možete koristiti i po?nete dodatno da ironizirate.
Jeste li razmisljali nekad o ironiji, bili ironicni, shvaceni (u njoj) i razumeli tudju?
Originally posted by TotLepo sroceno, iako mozda malo preterano.
Za mene je ironija duša intelekta.
Ironiziram sebe, intimno, da. Moji dijalozi sa samim sobom su ?esto parada ironije.To je veoma vazno, u suprotnom postanes jedan od onih forumasa koji sebe uzimaju i suvise ozbiljno.
O?ekujem od inteligentnog sagovornika da razume razne nijanse moje ironije tj. da ne brka ironi?nu perspektivu koju imam sa željom da nešto ili nekoga unizim, povredim...ma pametnim ljudima je to jasno.Slazem se.
Originally posted by gari
Ulixe, ti to ocenjuješ na tako genijalan na?in da ostajem bez daha! Ovo valja, ovo ne valja, sa ovim se slažem...Kod tebe, Boga mi, nema ironije...
![]()
Originally posted by MyselfIronija je na?in posmatranja stvari, preobražavaju?a snaga percepcije. Ironija uvek dovodi u pitanje viðeno odnosno stvara stvari iznova na na?in kojim je rauzm može prihvatiti na nekom nivou.Što zna?i da je ironiji strano stvaranje kona?nih sudova.
Kada sam postavljala temu razmisljala sam o ironiji i o tome kako ne mogu da je definisem. Onda sam malo sarala po netu i nasla jedan od pokusaja definisanja ironije od strane Kjerkegora. On u svom teorijskom zadatku razumevanja pojma ironije, morao je da je na kraju odredi kao 'apsolutno beskrajnu negativnost'.
Ironija po sebi otvara sumnju ?im nam njena mogu?nost dospe u glavu, i nema unutrašnjeg razloga da prekinemo proces sumnje ni na jednoj ta?ki beskraja. Otkud ja znam da vasa "rasprava" na ovu temu, vec po sebi nije ironicna (ili da ocigledan ironican "napad" jednog forumasa na drugog nije ironican)?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!