Originally posted by AngraMaina
Se?am se da sam viðao kao dete po ulicama u Italiji da voza?i kad se iznerviraju pokazuju cornuto kroz prozor i deru se "va fanculo".
Po uputstvima moje mame, ako te neka nepoznata žena zagleda po ulici, zna?i da ima šanse da ti se u?udi, tj. urekne, i onda treba da napraviš rogove od kažiprsta i malog prsta i da ih okreneš nadole, i tri puta da njima cimneš nadole (nadam se da ste vizualizovali) i istovremeno tri puta kažeš "dok mi dlake prebrojila, dotle mi se u?udila", i pošto ne može da ti prebroji dlake na glavi, ne može ni da ti se u?udi. (naravno uvek treba nositi crveni konac oko ruke, za slu?aj da ne primetiš doti?nu babu)
Ako ti se jako zeva a ne spava niti povra?a, zna?i da su uspeli da ti se u?ude. Treba da uzmeš komad hleba i da ga staviš ispred usta, i da tri puta zevneš preko njega, i zavrlja?iš ga što dalje kroz prozor.
(Mislim da to deluje tako što dok tri puta udahneš dovoljno vazduha da možeš da obzevneš hleb, ugljendioksid ti se pro?isti iz plu?a pa ti se više ne zeva).