Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ne bih znao, ja sam ?uo da mano cornuto iliti rogonja ozna?ava nešto kao "idi doðavola". Se?am se da sam viðao kao dete po ulicama u Italiji da voza?i kad se iznerviraju pokazuju cornuto kroz prozor i deru se "va fanculo". Tako da Berlusconi otpada, idemo dalje?

:rock:
Korisnikov avatar
By gari
Sve je mogu?e, zlo je kao i dobro, deo ovog sveta. U nekom dobu preovladava zlo a u nekom dobro. Niti ima dobra bez zla, niti zla bez dobra. Jedno drugo ne isklju?uje. Ne kaže džabe narod:"Put u pakao poplo?an je dobrim namerama". To što sada trenutno vlada materijalisti?ki /satanisti?ki/ pogled na svet i njegovi eksponenti je samo kratko razdoblje pre kona?nog uništenja svega i ponovnog raðanja kada ?e dobro opet zavladati svetom. Džabe se trude "vladari iz senke", "iluminati" i ostali, Bog im daje samo malo fore, njihov ?as je završen uskoro.
;)
Korisnikov avatar
By 2kune
Nee moooguuu višee!!!! :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Originally posted by gari
Džabe se trude "vladari iz senke", "iluminati" i ostali, Bog im daje samo malo fore, njihov ?as je završen uskoro.
;)
Sve zna! Ne?e dugo... :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by AngraMaina
Se?am se da sam viðao kao dete po ulicama u Italiji da voza?i kad se iznerviraju pokazuju cornuto kroz prozor i deru se "va fanculo".
Po uputstvima moje mame, ako te neka nepoznata žena zagleda po ulici, zna?i da ima šanse da ti se u?udi, tj. urekne, i onda treba da napraviš rogove od kažiprsta i malog prsta i da ih okreneš nadole, i tri puta da njima cimneš nadole (nadam se da ste vizualizovali) i istovremeno tri puta kažeš "dok mi dlake prebrojila, dotle mi se u?udila", i pošto ne može da ti prebroji dlake na glavi, ne može ni da ti se u?udi. (naravno uvek treba nositi crveni konac oko ruke, za slu?aj da ne primetiš doti?nu babu)

Ako ti se jako zeva a ne spava niti povra?a, zna?i da su uspeli da ti se u?ude. Treba da uzmeš komad hleba i da ga staviš ispred usta, i da tri puta zevneš preko njega, i zavrlja?iš ga što dalje kroz prozor.
(Mislim da to deluje tako što dok tri puta udahneš dovoljno vazduha da možeš da obzevneš hleb, ugljendioksid ti se pro?isti iz plu?a pa ti se više ne zeva).
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie
i istovremeno tri puta kažeš "dok mi dlake prebrojila, dotle mi se u?udila", i pošto ne može da ti prebroji dlake na glavi, ne može ni da ti se u?udi.
A što ?u ako sam ?elav??? :rida:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by jukie

Ako ti se jako zeva a ne spava niti povra?a, zna?i da su uspeli da ti se u?ude. Treba da uzmeš komad hleba i da ga staviš ispred usta, i da tri puta zevneš preko njega, i zavrlja?iš ga što dalje kroz prozor.
(Mislim da to deluje tako što dok tri puta udahneš dovoljno vazduha da možeš da obzevneš hleb, ugljendioksid ti se pro?isti iz plu?a pa ti se više ne zeva).
aaaaaaaa, genijalno! :klap:

mouzda zeva jer mu je dosadno ? :pilence:
Korisnikov avatar
By gari
Mene baba nau?ila da se uhvatim za muda da me ne bi urekli. Svaki put uspeva, garantovano. Žene /pošto je opštepoznato da nemaju m-uda/ mogu da se uhvate za...kako da kažem a da ostanem pristojan? Pa znate ve? žene za šta da se uhvatite...
:roflmao:
Korisnikov avatar
By EYA
ja se uvek ufatim za labuda :yay:
Korisnikov avatar
By gari
Ma dobro je Eya i labud je nešto. Ima lep i duga?ak vrat a ja ih obožavam zato što su verni-mužjak i ženka ostaju do kraja života zajedno. Svaka im ?ast...
:fuck:
Korisnikov avatar
By EYA
ufatili su bili neke homo labudove :zastava:

btw, to je samo mit o vernosti, prica za malu decu.
labudovi su prilicno promiskuitetni, posebno zenke.

:fuck:
Korisnikov avatar
By gari
Iju, sruši mi se iluzija o vernosti. Ni labudovi više nisu verni? E pa došlo poslednje vreme, da ne kažem pogrešno zadnje pa da me Angra Manija ispravlja sa sve Pravopisom serbskoga jezika, izdanje Matice srpske /NS/ 2002. godine.
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By EYA
:lol:

satana je medju labudovima :uplasen:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Po strani odakle ime kao Globalna Elita, Iluminati u pamtivjeku. Nego kako su njihovi ?lanovi u pamtivjeku komunicirali recimo izmedju Egipta i Kine?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Bosie, gde si sad, da progovoriš opet o nanometarskim mozgovima?! :pas:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by kal zakath
Po strani odakle ime kao Globalna Elita, Iluminati u pamtivjeku. Nego kako su njihovi ?lanovi u pamtivjeku komunicirali recimo izmedju Egipta i Kine?
Golubovi, naravno, golubovi... :avion:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by 2kune
Golubovi, naravno, golubovi... :avion:

E pa nisu pederi krivi baš za sve.
Korisnikov avatar
By gari
Jeste, labudovi i golubovi su od strane samog Satane odabrani da prenesu pti?ji grip i da potamane sve one koji još nisu dobili sidu. U to ime živeli...Na smrt...
:no:
Korisnikov avatar
By EYA
gotovo je, prsli smo :yay: :lood:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Džabe se trude "vladari iz senke", "iluminati" i ostali, Bog im daje samo malo fore, njihov ?as je završen uskoro.
;)
To pricaju hriscani vec 2005 godina, a nikako da im vec jednom stigne taj cas. Cekajuci Godoa, mnogi su poceli da mirisu cvece odozdo.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by MinaHarker
To pricaju hriscani vec 2005 godina, a nikako da im vec jednom stigne taj cas. Cekajuci Godoa, mnogi su poceli da mirisu cvece odozdo.
Ma samo optužuju druge za ono što su sami u?inili... Iluminati - to su krš?ani! Zar nije baš njihova furka da jedna crkva vlada cijelim svijetom? :lukavi:
Korisnikov avatar
By gari
I oni koji mirišu "cve?e odozdo" i oni koji ga mirišu odozgo, kada doðe ?as sti?i ?e u Carstvo nebesko. Crkve i vere su izmišljotina ljudi, Boge je jedan i onako kako je i prore?eno onih 144 hiljada hiljada sti?i ?e u nebesko carstvo a ostali...kako im Bog da. 2 kune-iluminati su nosioci svetlosti "svetlonoše" pa makar da jedna ili nijedna crkva vlada ili ne vlada svetom, oni koji veruju bi?e spaseni. Amin. Ujedno koristim priliku da bra?i Muslimanima ?estitam praznik...Ukoliko ih ovde ima...Mislim Muslimana...
:love:
Korisnikov avatar
By 2kune
I oni koji mirišu "cve?e odozdo" i oni koji ga mirišu odozgo, kada doðe ?as sti?i ?e u Carstvo nebesko. Crkve i vere su izmišljotina ljudi, Boge je jedan i onako kako je i prore?eno onih 144 hiljada hiljada sti?i ?e u nebesko carstvo a ostali...kako im Bog da. 2 kune-iluminati su nosioci svetlosti "svetlonoše" pa makar da jedna ili nijedna crkva vlada ili ne vlada svetom, oni koji veruju bi?e spaseni. Amin. Ujedno koristim priliku da bra?i Muslimanima ?estitam praznik...Ukoliko ih ovde ima...Mislim Muslimana...
:love:
Reko ja da je ku?e bahaistica... :D
Korisnikov avatar
By gari
2kune-ja po?injem da obožavam ribe, naro?ito kad su u paru /2 ribe/, iako sam gay i trebalo bi da se držim podalje od "onih" riba. Nikako ne mogu da naðem šta zna?i to bahaist???
:novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!