Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Savitar
Joooj, shto je ovo kul! prosto mozesh da osetish atmosferu, onako, mrak, shuma, druidi... :zen:
a chemu sluze?
Korisnikov avatar
By Savitar
aha.... a ja sam mislio da se te magijske forumle ne smeju otkrivati???
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
otkud sad pa to....?
druga je stvar da ti mozesh znati i tajno ime Bozanstava ali ako neko nema magiju u sebi to simply nece raditi.....

"shto vishe znanja dash vishe cesh dobiti...."
Svadzinandana Svami, rechenica koju mi je rekao u privatnom razgovoru pre par godina:trep:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Blessed be the free. Blessed be they who rejoice in truth and love, and seek not to maintain evil and misguided teachings. Know that the spirit is upon you all, and that spirit is love. Love punishes not, neither a day nor an eternity. Do not lend yourselves to teachings of fear & restriction. Blessed be the free in spirit for their kingdom is of both worlds. They are the Children of the Earth who neither hate nor teach hate, fear nor teach fear, restrict nor teach restriction. These same are the Children of Spirit." from Raven Grimassi
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
THE WITCHES RUNE

DARK OF NIGHT AND RISING MOON, EAST, THEN SOUTH, THEN WEST, THEN NORTH TO EACH WE SING A WITCHES' TUNE THAT CALLS THE ANCIENT POWERS FORTH. CUP FOR WATER, FIERY SWORD, A PENTACLE TO TOUCH THE EARTH, AIRY WAND, ALL IN A CORD; LADY, GUIDE US TO REBIRTH. WHITE FOR BIRTH, AND GREEN FOR LIFE. AND BLACK FOR ALL THE WORLDS BETWEEN, CAULDRON, CENSOR, SCOURGE AND KNIFE ALL CELEBRATE THE TRIPLE QUEEN. QUEEN OF HEAVEN, EARTH AND HELL ANCIENT HUNTER OF THE NIGHT, JOIN US AS WE SING THIS SPELL: ALL LOVE AND PLEASURE ARE HER RITES. BY ALL THE POWERS OF LAND AND SEA, BY ALL THE MIGHT OF MOON AND SUN, AS I WILL, SO MOTE IT BE: CHANT THE SPELL, AND BE IT DONE.

POWER CHANT
By Dveca

I take the power in my hands
From air and fire, water and land
Power of the angels and divinity
Moves ands pulsates, the energy in me
I build, I birth, I bring form,
I raise with might and energy storm.
I shape I build the ultimate power
From me blooms a perfect flower
Of strength
Of healing
I reign....

Old Witchcraft Chant used in "The Craft"

Now is the time,
now is the hour,
I am the magick,
I am the power.

The Old Ones

" To the Old Ones, Merry Meet and Merry Part and Merry Meet Again." Take a drink of your wine with the words: Flags, Flax, Fodder and Fig This is an old blessing which means: Shelter, Clothes, Food, Love. The 4 F's. And if you follow the God and Goddess, you will find that you always have enough to make your way in life. As the saying goes: The Old Ones Never Let You Starve. Lift up the Athame to the East draw the Banishing Pentagram with these words. Ye guardians of the East; I thank Ye for Attending; Hail and Farewell !!!

//// We Are Witches All ////

We sing and dance and hold our rites, We live and love together. We go sky-clad or wear our outer robes If it is chilling weather. About the altar we do dance; We praise The Gods We love and ever do, we give Our thanks to the sun. And moon above, We are The Craft; Love The Craft; We are Witches All. Join us.. In Our Circle For We Are Witches All. Walk into our Circle and feel the love Bound, And Meet The Lord and Lady who guide us in our Rounds; " An' Harm None, Do What Thou Wilt." It is The Wiccan Rede. We fear no foe for love we show, In thought and also Deed. Our words of thanks, our songs of praise, We offer them in pray'r. We sing their praise, we ask their help; We know that they are there.
By spf 3000
a ako neka ima magiju u sebi a ne zna (mozda naslucujue) i svesno je ne praktikuje, moze li podsvesno da utice njom? ili je to kao i svaki drugi sport, vezbanjem do savrsenstva?
Korisnikov avatar
By Savitar
to sam i ja hteo da pitam!
By spf 3000
imam neki dojam da nas morgan ignorise :kafa:
Korisnikov avatar
By Savitar
mozda ne sme to da otkrije? :puzzle:
By spf 3000
pa kako onda misli da siri umetnost vesticarenja kad nece da podeli svoje znanje sa ostalima? :deda:
Korisnikov avatar
By Savitar
yebiga, nismo proshli kroz ritual inicijacije :lol:
By Endymion
Originally posted by electra
pa kako onda misli da siri umetnost vesticarenja kad nece da podeli svoje znanje sa ostalima? :deda:
E sada slusaj mene: odes na www.google.com pa otukcas Wicca i kliknes da pretrazi. Vesticarenje neces tako lako naci na netu...A od ove fluffy Wicce neces moci da pobegnes koliko god se trudila (sto mu sada dodje moj slucaj ;oP)...

Trance-and-dance,
e.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by electra
a ako neka ima magiju u sebi a ne zna (mozda naslucujue) i svesno je ne praktikuje, moze li podsvesno da utice njom? ili je to kao i svaki drugi sport, vezbanjem do savrsenstva?
moze da utice na svet oko sebe svakom svojom pomisli.
svi ljudi u sebi imaju potencijal... neki vise, neki manje.
zar nije lepse kontrolisati svoju moc nego je prosipati okolo i ne znajuci?
a vezbanjem se stice kontrola i postize maximum iskoriscenosti potencijala.
licno, ne podrzavam vesticarenje, magije i bajalice koje prate ovaj kult, jer postoje energetski cistije i bolje razvijenije tehnike.
ipak, osnova je tu... pa ko zeli moze i odatle da pocne...

:astral2:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
the power of three will set us free!

:icequeen:

:vestica:

:gatara:

p.s. i kako simbolicno da bas na ovom postu dobijem tri zvezdice. :)

[Izmenjeno 2-5-2005 Mr Dee]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
magija nije za svakoga, kao ni veshticharstvo...
to. Endymion honey, a zashto moj najmanji elemental je u stanju da ti u potpunosti razori mental, ili treba da te potsetim.....
to. electra ne ignorishem vas bwe samo sam u bajanju, i pajanju za sada...
u nekim ljudima nema magije u drugima pak ima, a kod tih drugih ljudi jako maji broj nas koristi istu, drugi je ili nisu svesni ili je ne zele u zivotima....

ko zeli da se bavi istom mora da pronadje svoj unikatan put i da sam sebi bude uchenik i uchitelj, jer religija je toliko koliko i bica....

the power of three is in me! :vestica:
By Endymion
Originally posted by Morgan Le Faye
magija nije za svakoga, kao ni veshticharstvo...
Upravo!

Trance-and-dance,
e.
Korisnikov avatar
By gari
Ma svako ko ima sposobnost da šalje energiju /pozitivnu ili negativnu/ može da se bavi magijom i magijskim radnjama, bez obzira kako se deklariše /kao veštica, vra?ara, mag itd./. Direktno sam upu?en od jedne "veštice" u sve tajne zanata /jer ima tu i malo zanatskih veština/. Sve bajalice koje se izgovaraju imaju samo jednu svrhu-da poja?aju koncentraciju u trenutku odašiljanja energije. Prema tome, možete slobodno da govorite šta god ho?ete a što je u vezi sa vašim emitovanjem /pa ako još umete da otvorite i tre?e oko/ i magija ?e uspeti. Recimo, poželite da sutra položite neki ispit. Dobro se skoncentrišite / pa još ako niste dobro spremili ispit / i pošaljite "poruku" doti?nom profesoru koja ga ne?e povrediti da toga dana ne doðe na ispit. Recimo- želim da sutra taj i taj ne doðe na ispit. Ponovite nekoliko puta, vizuelizujete lik profesora kako recimo leži u krevetu sa temperaturom i gotovo. Sutradan nema ispita. Meðutim, ukoliko želite nešto ozbiljnije da se desi nekoj osobi, onda morate da se povežete sa nekim drugim bi?ima koja imaju ve?u mo? od vaše. Možete da birate izmeðu najnižih od njih /recimo demona/ pa do najmo?nijih. Samo, morate platiti za svaku lošu radnju /crnu magiju, bacanje ?ini itd/ skupu cenu. Zavisno od težine želje mora da proðe jedan izvestan vremenski period kada ?e se to i dogoditi. Recimo, možete da poželite da imate nova kola. Kako to malo više košta, treba?e vam jedno šest meseci vizuelizacije da biste do njih došli. Kako, kad nemate para? Za?udi?ete se, ali u toku tog vremena pare ?e odnekuda sti?i...Ne bih dalje da otkrivam šta se sve može, ali može se mnogo, pa ?ak se može i neko potpuno uništiti i psihi?ki i fizi?ki pa ?ak i do smrtnog ishoda /ne dao Bog/. To ve? spada u teško karmi?ko optere?enje koje se ne može okajati u jednom životu a može se desiti da na taj na?in sebe tj. svoju dušu osudite da u slede?em životu bude spuštena na neki od najnižih nivoa postojanja. Ne preporu?ujem eksperimentisanje sa težim formama magije. Sa ovim lakšim slobodno, ne nanosi veliku štetu...
:poklon:
Korisnikov avatar
By jukie
Moram da priznam Gari da si ovo lepo sažeo. Dobijaš dva plusa na sastav.
+ +
Korisnikov avatar
By gari
Hvala Jukie, dva plus je prelazna ocena, dakle ne ponavljam...
:misli:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Hvala Jukie, dva plus je prelazna ocena, dakle ne ponavljam...
:misli:
a ne ne ne ne Gari, tj. ne još. Ti plusevi se sabiraju sa ostalim rezultatima pa se tek onda ra?una prosek... mnoga deca su se prevarila tako rezonuju?i... :shok2: :maji:
Korisnikov avatar
By tramp
@gari ako se ta "laksa" magija koristi za razboljivanje profesora onda je to svakako steta
Korisnikov avatar
By KiWi
chantovi na engleskom :D ... a ja sam bio ubeðen da svaka osoba koja ih primenjuje ih izgovara na svom jeziku... mislim daje važniji smisao chanta od jezika na kome se govori.. btw. imam ovde neke, na?i ?u ih, pa ?u ih postaviti
Korisnikov avatar
By gari
Ma, razboljevanje profesora sam naveo samo kao primer, nemam ništa protiv profesora. Ma, napisao sam gore, da nije mnogo bitno šta se "mantra i ?antra", sve to služi samo poja?avanju koncentracije. Ne zavarajte se, to ne može svako da radi, stvari uopšte nisu za igranje, radi se o povezivanju sa malo poznatim silama i neko tu može da se "izgubi". Magija je magija, sve su loše, bilo da je bela ili crna, obe su zabranjene, pa svako ko to radi radi na sopstveni rizik. Jukie, o?ekujem slede?i "pljus"!
:durenje:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
gari pogreshio si, chantovi ne pojachavaju koncentraciju za to ti sluze vezbe koncentracije, chantovi se obracaju mladjem jastvu koje moze da kontaktira dublje jastvo ono bozansko u nama, a mladje jastvo razume simbole, male rime, igre, s njime se nemoze kontaktirati uz pomoc matematike ili fizike, vec uz pomoc sibolichkih slika koje chantovi stvaraju....
Korisnikov avatar
By gari
Tako je, to je za inicirane, ja sam objašnjavao onima koji o tome ne znaju ništa. Ritualne radnje i mantre /?antre/ koriste oni koji su ve? povezani sa jastvom i mogu da komuniciraju. Onaj ko ne zna pa prizove demona da mu pomogne u ne?emu, posle ne zna kako da ga se oslobodi i demon ?e mu dan za danom iscrpeti svu njegovu životnu energiju kojom mora da se hrani da bi opstao. Tematika ni malo nije prosta, naro?ito ako deca shvate to neozbiljno i po?nu sa tim da se igraju /kao što je bilo popularno prizivanje mrtvih duša, pa posle nisu znali kako da ih vrate natrag/. Dakle, ko ne zna bolje mu je da se ne bavi tim, dovoljno je da vizuelizuje svoju želju to je najbezopasnije jer samo šalje poruku u kolektivno svesno / neki ga zovu nesvesno/ koje mu tu želju može ispuniti. Sve ostalo zahteva mnogo znanja i mnogo energije...Slažemo se da tu matematika i fizika ne pomažu.
:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!