Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kuneSlavim Dan zaljubljenih, jer mi je to rodjendan. Svidja mi se cela ta fora sa srcima, medama, balonima.
Maškare=krabulje=maskenbal=karneval...etc. Kakav novokomponovani praznik? A nije baš ni valentinovo tako novokomponovano, samo je novoreklamirano... Naravno kod nas. Kod vas o?ito jest. Pa nije valjda da nemate maškare???![]()
Originally posted by 2kunePa ne, kod nas je taj sveti Trifun... kome god ?estitam valentin, kaže mi "A slavu mi ne ?estitaš? Pa valentin je katoli?ki praznik"; tako da sam odustao.
Maškare=krabulje=maskenbal=karneval...etc. Kakav novokomponovani praznik? A nije baš ni valentinovo tako novokomponovano, samo je novoreklamirano... Naravno kod nas. Kod vas o?ito jest. Pa nije valjda da nemate maškare???![]()
Originally posted by JonatanBele poklade?
... Mada koliko znam maskare koje su se ovde odrzavala nikada nisu bile tako masovne kao one na Zapadu. Grupa momaka se maskirala i isla po selu obilazeci kuce. Mislim da je to paganski obicaj koji se jako dugo odrzao i posto se maskare obicno odrzavaju pred post to je bilo nesto kao izivljavanje pred period koji je ttrebao da se provede u smernom raspolozenju i ponasanju, a takav stav bas i nema veze sa hriscanstvom.
Originally posted by ganjarollaMože dušo. Ti budi sa mojim starcima, a ja mala gibam za ZG slavit Valentinovo u sauni, he he he...
ja o?u u split na maškare KUna? imaš li prostora u stanu![]()
Originally posted by BaBaLooNsJa sam to prvi put videla ove godine. I na katolicki i na pravoslavni Bozic su mi dolazila neka deca iz zgrade na vrata.
Ako se korindjaši ubrajaju u maškare, onda ima i kod nas![]()
![]()
Ne znam za one na jugu, ali ovde u Vojvodini to još uvek živi.
U ve?ini sela se oko Boži?a skupi de?urlija, maskiraju se, nacrtaju i idu od ku?e do ku?e pevaju?i o malom Jaši sa salaša i ostalima, dok im doma?ini daju bombone, slatkiše, orahe, pare i štatijaznam![]()
U nacionalno mešanim sredinama, na to ve?e, spremaju se sva deca bez obzira na nacionalnost i idu zajedno u korindjanje.![]()
[Izmenjeno 23-1-2005 BaBaLooNs]
Originally posted by BaBaLooNsDa, da
Ako se korindjaši ubrajaju u maškare, onda ima i kod nas![]()
![]()
Ne znam za one na jugu, ali ovde u Vojvodini to još uvek živi.
U ve?ini sela se oko Boži?a skupi de?urlija, maskiraju se, nacrtaju i idu od ku?e do ku?e pevaju?i o malom Jaši sa salaša i ostalima, dok im doma?ini daju bombone, slatkiše, orahe, pare i štatijaznam![]()
Originally posted by 2kunea neeeeOriginally posted by ganjarollaMože dušo. Ti budi sa mojim starcima, a ja mala gibam za ZG slavit Valentinovo u sauni, he he he...
ja o?u u split na maškare KUna? imaš li prostora u stanu![]()
![]()
Moš se i maskirat u mene jerbo su maškare, da te ne trebam niti predstavljat njima.![]()
[Izmenjeno 25-1-2005 2kune]
Originally posted by 2kuneNe samo da je novokompovano i novoreklamirano ve? je i novo nazvano.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!